viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ به گزارش انتخاب به نقل از پارسینه، از امروز هفتم مهرماه 1390، پورت PPTP در اینترنت ایران مسدود شده است، در پی این اتفاق،همه VPN در سراسر کشور قطع شده است. VPN سامانه ای برای دور زدن ف*****ترین*گ بود که بارها از سوی مقامات مسئول بر غیر قانونی بودن و مجرمانه بودن استفاده از آن تاکید شده بود. پورت، درگاهی است برای ورود و خروج دادهها و اطلاعات و هر پورت نرمافزاری خوانده میشود. هر کدام از پورتها کار خاصی انجام میدهند مثلا پورت ۲۵ مخصوص ارسال ایمیل است و پورت ۱۱۰ برای دریافت آن و پورت ۸۰ یا HTTP برای دسترسی به صفحههای اینترنتی. در صورتی که خدماتدهنده سرویس اینترنت و یا شرکت زیرساخت، پورتهای ۲۵ و ۱۱۰ را مسدود کند، امکان دریافت و یا ارسال ایمیل ممکن نخواهد بود. در صورت مسدود کردن پورت ۸۰ امکان استفاده از اینترنت غیرممکن است. پورت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکههای خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار میگیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از ویپیانها را غیر ممکن میکند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز کاربرد مشابهی دارد. برخی اخبار و شنیده ها قطع شدن پورت PPTP حکایت از آماده سازی مقدماتی "اینترنت ملی" (اینترانت) توسط شرکت مخابرات است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خب ینی چی؟ اونوخ که نت ملی بیاد دیگه نمیشه فیلیو دور زد؟ اونوخ باید همش تو سایتای ولایی سپایی دوردور کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من بدون vpn می میرم... توی رگام مثل خونه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یعنی فیســـبوک و...... همه تعطیل؟ ایول، از فردا فقط تو سایت leader.ir عکس مولا ذخیره میکنیم. 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من پروژه cocoon نصب کردم رو مرورگرم. خیلی باحاله. فقط بعضی وقتا ارور میده. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من پروژه cocoon نصب کردم رو مرورگرم. خیلی باحاله. فقط بعضی وقتا ارور میده. این که گفتی چی هست؟ از کجا می شه تهیه ش کرد ؟ سد های ملی رو رد می کنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم بعدا برات پیغام خصوصی میکنم. فقط برای استفاده ازش باید مرورگرت فایرفاکس 5 باشه. 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم بعدا برات پیغام خصوصی میکنم. فقط برای استفاده ازش باید مرورگرت فایرفاکس 5 باشه. هر چی شوما بگی فقط زودی برفستی خانومی :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا اینترانت ملی فکر نمیکنم به این چیزا ربط داشته باشه. تجربه نشون داده این محدود سازی پورت ، بین دو تا 5 روز طول میکشه معمولا. مورد بعدی اینه که پورت sstp بازه فکر کنم. Sstp از پورت 443 استفاده میکنه و سیستم های بانکی و دانشگاهی و دولتی ازش استفاده میکنن. بعیده sstp رو محدود کنن. 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم بعدا برات پیغام خصوصی میکنم. فقط برای استفاده ازش باید مرورگرت فایرفاکس 5 باشه. منم موخام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یعنی فیســـبوک و...... همه تعطیل؟ ایول، از فردا فقط تو سایت leader.ir عکس مولا ذخیره میکنیم. خدا بده ***** شکن و یه چیز خوب که هیچی نداره :53tnkbetm2eof1u84pj لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من خود اینترنتم هم هر 1 ثانیه قطع میشه شما این مشکلو ندارید؟ کاش این تاپیکو زودتر زده بودی من پول وی پی ان جدید نمیدادم! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من خود اینترنتم هم هر 1 ثانیه قطع میشه شما این مشکلو ندارید؟ کاش این تاپیکو زودتر زده بودی من پول وی پی ان جدید نمیدادم! کانکشنت رو باز کن و Properties رو بزن. برو توو تب Security و اون بالا گزینه ی SSTP رو از لیست انتخاب کن . تست کن ببین وصل میشه!؟ 5 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ بابا جان فعلا فقط چنتا پورت رو بستن اینترنت ملی هم نیست فقط پورت هارو بستن میتونید از پورت های : L2tp و sstp استفاده کنید البته اینارو هم ممکنه ببندن 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ کانکشنت رو باز کن و Properties رو بزن.برو توو تب Security و اون بالا گزینه ی SSTP رو از لیست انتخاب کن . تست کن ببین وصل میشه!؟ این sstp فقط تو ویندوز 7 و ویستا هست..آره؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من خود اینترنتم هم هر 1 ثانیه قطع میشه شما این مشکلو ندارید؟ کاش این تاپیکو زودتر زده بودی من پول وی پی ان جدید نمیدادم! من یه جا خوندم قراره اینترنت جنوب غربی و جنوب اینترنشون قطع یا از سرعتش کم بشه البته زیاد به خبرش نمیشه اطمینان کرد جهت اطلاع گفتم شاید شما هم جز اینا باشین 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این sstp فقط تو ویندوز 7 و ویستا هست..آره؟ تا جایی که من میدونم آره. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تا جایی که من میدونم آره. ایششششش ما xp داریم:icon_pf (34): L2Tp هم کار نمیکنه واسه منو چند نفر دیگه که پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ایششششش ما xp داریم:icon_pf (34):L2Tp هم کار نمیکنه واسه منو چند نفر دیگه که پرسیدم واسه من قبلنا کار میکرد...الان دیگه کار نیمیکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده