رفتن به مطلب

نکاح متعه خوب یا بد؟!

آیا با ازدواج موقت موافقید؟  

33 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با ازدواج موقت موافقید؟

• 6
    • 27

ارسال های توصیه شده

کدوم راحتی؟؟؟

شما این راحتیو با آمار نشون بده:ws38:

احتمالا چاقو هم چیز مزخرفیه چون راحت میشه باهاش آدم کشت!!!

ضمنا برای دختران باکره اذن پدر لازم است که خب معمولا منفیه:yes:

آمار؟:w58: تو تو این کشور از من آمار می‌خوای؟؟!!!سخته گفتن چنتا کلمه؟؟؟!!:ydm47612zsesgift969 چاقو حکم شرعیه؟؟!!!! چه ربطی‌ داشتن آخه به هم؟!!!!!!:ydm47612zsesgift969
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب پس هنوز نمیدونی اگر مرد به ابزار هوسرانی زن تبدیل شود عاقبتش چیست! وگرنه عمران حرف این وظیفرم نمی‌زدی! باشد که یه هفت خطش گیرت بیاد ببینم باز دم از وظیفه میزنی:ws37:

خواهرم مثل اینکه حاج آقا رو نشناختی وگرنه این حرف رو نمیزدی. :ws37:

جیمی کسیو میشناسم که تو خوابگاه دخترانه رفته بود تا این وظیفه سنگین رو به عهده بگیره ؛ چند ساعت بعد خودش رو از پنجره طبقه دوم پرت کرده بود بیرون فرار کرده بود:biggrin:

بگوئید جمیع دخترهای همان خوابگاه تشریف بیاورند دفتر عظمی طبقه یازدهم تا همانجا کاری کنم دسته جمعی بپرند بیرون. :biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کدوم راحتی؟؟؟

این الان خیلی خوب ذوق می کنی

فقط پسرای مجرد خودشونو ارضا کنن و بعد دخترای مجرد تا 1000 سالگی باکره بمونن پس واسه اینه که آقایون انقدر از صیغه (زنای پنهان) خوششون میاد

• Like 4
لینک به دیدگاه
کدوم راحتی؟؟؟

اره درسته

ولی شرایطی هم هست که یک دختر باکره بدون اذن پدر یا جد پدری می تونه ازدواج موقت کنه :icon_razz: .... من دقیق نمی دونم ولی یکی دو تا از علما که اسمشونو نمیاریم این کار رو برای دخترای باکره راحت تر کردن با یک سری ضابطه ها...

ای وربیوفته این چیزها که بیشتر مردای ایرانی جز سوء استفاده کار دیگه ای بلد نیستن :vahidrk:

لینک به دیدگاه

فقط پسرای مجرد خودشونو ارضا کنن و بعد دخترای مجرد تا 1000 سالگی باکره بمونن پس واسه اینه که آقایون انقدر از صیغه (زنای پنهان) خوششون میاد

تا 1000 سالگی؟!!!

اتفاقا کمترین استفادش همین قبل ازدواج باید باشه و به جاش شرایط ازدواج دائم رو راحتتر کنند اما خب کسی که دیگه نتونه خودشو کنترل کنه چی؟؟؟

یا مثلا زن و مردی که همسرشون فوت شده و امکان ازدواج دائم ندارند؟؟؟

یا مثلا دختر و پسری که میخواند بیشتر باهم آشنا بشند اونم به شرط عدم رابطه جنسی!

با وجود اینکه صیغه نه جزو واجباته نه مستحبات اما همیشه جالب بوده که نگاهی که به صیغه میشه به زنا نمیشه!!!

چیزی که یک مسلمان باید همیشه یادش باشه اینه عملی که خدا گناه قرار میده اگه چندبار تکرار بشه اول قبحش میشکنه بعد از یه مدت چون خود خدا گفته اونقدر غرق میشه که راه برگشتش سخته اما اگه از راه حلالش بره میتونه مطمئن باشه که حداقل غضب خدا رو در پی نداره البته نیت اصله چون ممکنه طرف نیتش شهوت طلبی باشه1.gif

ضمنا همیشه از خدا خواستم شرایطش برای خود من پیش نیاد:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا 1000 سالگی؟!!!

اتفاقا کمترین استفادش همین قبل ازدواج باید باشه و به جاش شرایط ازدواج دائم رو راحتتر کنند اما خب کسی که دیگه نتونه خودشو کنترل کنه چی؟؟؟

یا مثلا زن و مردی که همسرشون فوت شده و امکان ازدواج دائم ندارند؟؟؟

یا مثلا دختر و پسری که میخواند بیشتر باهم آشنا بشند اونم به شرط عدم رابطه جنسی!

با وجود اینکه صیغه نه جزو واجباته نه مستحبات اما همیشه جالب بوده که نگاهی که به صیغه میشه به زنا نمیشه!!!

چیزی که یک مسلمان باید همیشه یادش باشه اینه عملی که خدا گناه قرار میده اگه چندبار تکرار بشه اول قبحش میشکنه بعد از یه مدت چون خود خدا گفته اونقدر غرق میشه که راه برگشتش سخته اما اگه از راه حلالش بره میتونه مطمئن باشه که حداقل غضب خدا رو در پی نداره البته نیت اصله چون ممکنه طرف نیتش شهوت طلبی باشه1.gif

ضمنا همیشه از خدا خواستم شرایطش برای خود من پیش نیاد:a030:

:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969

چی شد الان اینا که همش با هم متناقضه

• Like 3
لینک به دیدگاه

این نوع نکاح بیشتر جنبه یواشکی وپنهانی داره ...... به اعتقاد من آدمها به اندازه پنهان کاری ها و رازهاشون بیمارن.... این اصلا واسم پذیرفته نیست ....از طرفی در حال حاضر راهی جز این نیست

متاسفم واسه ایران و ایرانی

• Like 4
لینک به دیدگاه
خواهرم مثل اینکه حاج آقا رو نشناختی وگرنه این حرف رو نمیزدی. :ws37:

بگوئید جمیع دخترهای همان خوابگاه تشریف بیاورند دفتر عظمی طبقه یازدهم تا همانجا کاری کنم دسته جمعی بپرند بیرون. :biggrin:

همین اعتماد به نفس هاست که کار دستتون میده:ws37: نقطه ضعف آقایون همینه خانوم‌ها هم خوب میدونن:biggrin: جمیع دختران بیکارن مگه؟!!:ydm47612zsesgift969 جدی گرفتی‌‌ها! در مورد صیغه حرف میزدیم بیا بیرون :biggrin:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
پیچیدست؟منظورتو نفهمیدم! با تایپیک موافقی یعنی‌ با صیغه موافقی؟!!

اره موافقم

میگم که....من دیدم یه دختر یا زن ....مردیو برای هوس رانی به طرق مختلف ازش سواستفاده کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3....خیلی موزیانه....

لینک به دیدگاه
این نوع نکاح بیشتر جنبه یواشکی وپنهانی داره ...... به اعتقاد من آدمها به اندازه پنهان کاری ها و رازهاشون بیمارن.... این اصلا واسم پذیرفته نیست ....از طرفی در حال حاضر راهی جز این نیست

متاسفم واسه ایران و ایرانی

اون تاسف رو یه مقدار بیشتر توضیح میدی؟

کلاً روابط جنسی یه جورایی پنهانی و یواشکی هستن دیگه. من با حرف اون دوستمون موافقم که میگه اونقدر که به صیغه توجه میشه به زنا توجه نمیشه.

من با اصل اینکه نباید میل جنسی رو سرکوب کرد موافقم. مثلا کسایی که همسرشون رو از دست دادن. ولی با این که هیچ قانون و ضابطه ای نداره نمیتونم کنار بیام.

بدی بعضی از این قوانین اسلامی اینه که واگذارمیکنن به نیت طرف. اگر نیتت خیره باشه ولی اگر نیتت بده نه.

من هنوزم نتونستم رای بدم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشید ولی یه واقعیتی باید بگم...... جملتو تصحیح میکنم....

پسرای مجرد خودشونو ارضا میکنن یا خوارضایی میکنن.... :icon_pf (34):

تا اونجایی که من خبر دارم!!!!! و یه روانشناس بالینی میگفت

تو دخترا کمتره...تو پسرا که 97 درصدشون یه دوره ...خیلی زیاد میکردن (هروز)....بخصوص موقع بلوغ...

:whistle:تو دخترا کمتره...!!!!!!:whistle:

متاسفم...که اینو گفتم

• Like 1
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34):

فکر کنم باید دیگه کم کم بیخیال این بحث های کلیشه ای شد ؛ همه کسانی که خودشونو به خواب نزدن میدونن این مسائل کاملا غیر انسانی و اخلاقی هست ، به قول آغا کش ندید:texc5lhcbtrocnmvtp8

چیزی که اثبات شده اینه که کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد ، پس انرژیتون رو صرف چیزهای مهمتری بکنید:a030:

البته در واقع به من ربطی نداره پیشنهادی بیش نبود:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشید مزاحم شدم دوباره ها:texc5lhcbtrocnmvtp8

اما اگر موضوع تاپیک این بود که آیا روابط جنسی قبل از ازدواج خوبه یا نه خیلی ها میگفتن لازمه و نیازه و این حرفا

اما در مورد حکم خدا یه موضع گیری های سخت گیرانه گرفته میشه .. اینجا یا کسی به اسلام و احکام اون اعتقاد داره یا نداره .. اونایی که اعتقاد دارن برای این روابط به اعتقادشون عمل میکنن .... اونایی هم که اعتقاد ندارن بدون یه ذکر میرن جلو

اما یه نکته در مورد اینکه چرا یه جاهایی شنیده میشه که گفتن صیغه مستحبه!

یه جوون که کلی سال هم از سن بلوغش گذشته و امکان ازدواج هم نداره .. و نیاز جنسی یک امر طبیعیه ..

دوحالت داره :

یا خودشو به کارهای دیگه مشغول میکنه و موضوع یادش میره

یا یادش نمیره که اکثر هم اینجوریه! خب این جوون چی کار بکنه بهتره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث جوون نیست ؛ همه میدونن رابطه جنسی قبل از ازدواج (مخصوصا با سن ازدواج بالا) ضروری هست و جلوی خیلی کمبود های روانی رو میگیره ، بحث مال بعد از ازدواجه ، برای بعد از ازدواج حرامش بکنن اونوقت خیلی هم قانون خوبی میشه

خودم میگم بحث نکنید اونوقت خودم نمیتونم جلو خودمو بگیرم:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید مزاحم شدم دوباره ها:texc5lhcbtrocnmvtp8

اما اگر موضوع تاپیک این بود که آیا روابط جنسی قبل از ازدواج خوبه یا نه خیلی ها میگفتن لازمه و نیازه و این حرفا

اما در مورد حکم خدا یه موضع گیری های سخت گیرانه گرفته میشه .. اینجا یا کسی به اسلام و احکام اون اعتقاد داره یا نداره .. اونایی که اعتقاد دارن برای این روابط به اعتقادشون عمل میکنن .... اونایی هم که اعتقاد ندارن بدون یه ذکر میرن جلو

اما یه نکته در مورد اینکه چرا یه جاهایی شنیده میشه که گفتن صیغه مستحبه!

یه جوون که کلی سال هم از سن بلوغش گذشته و امکان ازدواج هم نداره .. و نیاز جنسی یک امر طبیعیه ..

دوحالت داره :

یا خودشو به کارهای دیگه مشغول میکنه و موضوع یادش میره

یا یادش نمیره که اکثر هم اینجوریه! خب این جوون چی کار بکنه بهتره؟

حکم خدا چون فقط مردا دیده چه مجرد و چه متاهل الان فهمیدی چرا با صیغه مخالفیم ؟:JC_thinking:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...