masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من بعد این همه سال به نتیجه ی قطعی نرسیدم بودنش بده یا خوبه ولی به فرض ، بودنش خوب باشه . دیگه یه بار استفاده کنن ، یه جا استفاده کنن ، برای یه مقطع ، نه از لیسانس تا دکترا ، نه تو ازمون فلان شرکت ، استخدام های مختلف. استفاده چند بارش به نظرم ،ظلمه . لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ديدم جميعا گفتن "مخالفيم".. به خاطر تنوع ميگم:"شديدا موافقم"... _______ دوستان حرفاي ما رو زدند 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من بعد این همه سال به نتیجه ی قطعی نرسیدم بودنش بده یا خوبه ولی به فرض ، بودنش خوب باشه . دیگه یه بار استفاده کنن ، یه جا استفاده کنن ، برای یه مقطع ، نه از لیسانس تا دکترا ، نه تو ازمون فلان شرکت ، استخدام های مختلف. استفاده چند بارش به نظرم ،ظلمه . برای آزمون های دانشگاه یک بار بیشتر نمی شه استفاده کرد!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ برای آزمون های دانشگاه یک بار بیشتر نمی شه استفاده کرد!:JC_thinking: یکی ار هم کلاسی های من در دانشگاه دو بار استفاده کرده بود . برای فوق هم هم امسال استفاده کرد و هم سال اینده رو میخاد استفاده کنه . چون امسال شبانه فبول شده و میخاد روزانه بره . 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ برای آزمون های دانشگاه یک بار بیشتر نمی شه استفاده کرد!:JC_thinking: تو 2 مقطع میشه از سهمیه استفاده کرد :icon_razz: ----- حالا اگه فقط فرزندان شهید باشن ی چیزی ولی وقتی خواهرو برادرای شهیدام میان سهمیه میگیرن دیگه خیلی زور داره طرف هیچی بارش نیست کلا تستایی ک زده 20 تام نمیشه ولی خیلی راحت دانشگاهی ک مخواد قبول میشه اینم یادمون نره خیلی از اینایی ک شهید شدن در راه دفاع کشور نبوده بعضیا ک الان خانوادشون کلا آباد شده در راه غنیمت جمع کنی بوده ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده