DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: اون تیک ها چیه بالای ابراس داشتی درستی ابر هارو چک میکردی 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ایده قشنگیه ونوس جان ولی اگریادت باشه توی همین انجمن خودمون هم مسابقه داشتیم با دودوره قرعه کشی نقاشیهات هم قشنگ هستند خسته نباشی 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ایده قشنگیه ونوس جانولی اگریادت باشه توی همین انجمن خودمون هم مسابقه داشتیم با دودوره قرعه کشی نقاشیهات هم قشنگ هستند خسته نباشی واقعا؛ مسابقه؛!!! چه جالب ؛ نمیدونستم , یعنی یادم نیست ممنون لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اعتراف میکنم این یکی (ماه داره) ایدش از خودم نبود؛ یه عکس پسره تو نت بود اینجوری بود) اعتراف خوبی کردی. احیانا تو فیس بوک نبود اون یارو؟ احیانا تو اد لیستای من نبود :vahidrk: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اعتراف خوبی کردی.احیانا تو فیس بوک نبود اون یارو؟ احیانا تو اد لیستای من نبود :vahidrk: نه بوخودا؛ ندیدم به جا اینکارا نقاشی بذار اینجا؛ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اون تیک ها چیه بالای ابراس داشتی درستی ابر هارو چک میکردی نخیرم اونا پرنده بیدن:53tnkbetm2eof1u84pj تازشم دارن کوچ میکنن چرا از نقاشی بچه ایراد میگری...؟؟؟؟؟:w12: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ نخیرم اونا پرنده بیدن:53tnkbetm2eof1u84pj تازشم دارن کوچ میکنن چرا از نقاشی بچه ایراد میگری...؟؟؟؟؟:w12: اهااااا حالا چه پرنده ای هست :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اهااااا حالا چه پرنده ای هست :JC_thinking: :w127: پرستو های مهاجر ، که دارن به یه سرزمین دیگه کوچ میکنن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ واااااای، خیلیییی عالیه؛همشون خوبه؛ مخصوصا طرح اینیکی مثل عکسایه کتاب داستاناست لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ واااااای، خیلیییی عالیه؛همشون خوبه؛ مخصوصا طرح اینیکی مثل عکسایه کتاب داستاناست این طرح مورد علاقه منه وقتی بچه بودم همیشه این و میکشیدم تو نقاشیام با انواع و اقسام رنگا و متریالا اجراش کردم :53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ :biggrin: اینم یکی از داداشامه چه با شخصیت 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ونوسی یه کاری کن تو کارات حرفه ایه بیا عکس منم نقاشی کن فقط مثل خودم بکشیااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده