* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااام سلااااااااااااااااااام تو این تاپیک نقاشیایی که با paint میکشیم رو میذاریم آخه من هر وقت حوصلم سر میره میرم سراغ paint؛ و نقاشی میکنم؛ به نظرم خیلی هم سخته؛ تو نت که میگشتم دیدم مسابقه هم میذارن برا اینجور نقاشی؛ خب حالا منتظر نقاشیایه شما هم هستم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ اینیکی کار من نیستا؛ تو نت بود, گفتم بذارم واسه نمونه ببینین لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ اینم از نخاشی آخا بهلام :texc5lhcbtrocnmvtp8 : 31 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ چقدر زیبا به به چه استعدادهایی نظرتون چیه با وجود این همه کودک پیش فعال یه مهدکودک راه بندازیم:biggrin: 23 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ :biggrin: خب این یه هنره؛به نظر من خیلی سخته ؛ خیلی هم جالبه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: 32 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... 37 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: ای جان, دخمل پسرشو، کاش دخمله دامن میپوشیدا :persiana__hahaha: الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... خیلی خوب شده؛ ماهی قلمزاشو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من و بابام:164: چرا اخم کردی ! قشنگ شدا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ روحیت خشنه ها! کمتر از فیلم های بکش بکش ببین زیر 18 سال نباید ببینه از این فیلما!! 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خودم کشیدم چه با استعداد...تبریک میگم.... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خودم کشیدم عااااااااااااااااالی ....چه ایده زیبایییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ چه با استعداد...تبریک میگم.... ممنووووووووووووووووووووووون عزیزم عااااااااااااااااالی ....چه ایده زیبایییییییییییی ممنون اعتراف میکنم این یکی (ماه داره) ایدش از خودم نبود؛ یه عکس پسره تو نت بود اینجوری بود) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده