* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2011 سلاااااااااااااام سلااااااااااااااااااام تو این تاپیک نقاشیایی که با paint میکشیم رو میذاریم آخه من هر وقت حوصلم سر میره میرم سراغ paint؛ و نقاشی میکنم؛ به نظرم خیلی هم سخته؛ تو نت که میگشتم دیدم مسابقه هم میذارن برا اینجور نقاشی؛ خب حالا منتظر نقاشیایه شما هم هستم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2011 اینیکی کار من نیستا؛ تو نت بود, گفتم بذارم واسه نمونه ببینین
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 27 آذر، 2011 چقدر زیبا به به چه استعدادهایی نظرتون چیه با وجود این همه کودک پیش فعال یه مهدکودک راه بندازیم:biggrin: 23
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2011 :biggrin: خب این یه هنره؛به نظر من خیلی سخته ؛ خیلی هم جالبه
goddess_s 16415 ارسال شده در 27 آذر، 2011 الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... 37
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2011 فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: ای جان, دخمل پسرشو، کاش دخمله دامن میپوشیدا :persiana__hahaha: الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... خیلی خوب شده؛ ماهی قلمزاشو
goddess_s 16415 ارسال شده در 28 آذر، 2011 روحیت خشنه ها! کمتر از فیلم های بکش بکش ببین زیر 18 سال نباید ببینه از این فیلما!! 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2011 چه با استعداد...تبریک میگم.... ممنووووووووووووووووووووووون عزیزم عااااااااااااااااالی ....چه ایده زیبایییییییییییی ممنون اعتراف میکنم این یکی (ماه داره) ایدش از خودم نبود؛ یه عکس پسره تو نت بود اینجوری بود)
ارسال های توصیه شده