Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ هیییییییییی انقدر دلم میخواد عاشق شم ببینم این عاشق شدن چه مدلیه :JC_thinking:نمیدونم چرا هیچکس پیدا نمیشه من عاشقش بشم میشی... درست اون زمانی که بدترین موقع برای این چیزهاست... آخرشم احتمالا به جایی نمیرسه... :icon_pf (34): مثل 90 درصد جوونای بیچاره ی دوره ی ما... 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ میشی... درست اون زمانی که بدترین موقع برای این چیزهاست... آخرشم احتمالا به جایی نمیرسه... :icon_pf (34): مثل 90 درصد جوونای بیچاره ی دوره ی ما... نه من الان کاملا امادگی عاشق شدنو دارم... انقدر حرف عشق و عاشقی از این ور و اون ور شنیدیم منم دلم خواست بذار عاشق یشم اخرشو خودم ختم به خیر میکنم همیشه که نباید اخر عشق و عاشقی ها وصال باشه این طوری هیجانش هم بیشتره 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نه من الان کاملا امادگی عاشق شدنو دارم...انقدر حرف عشق و عاشقی از این ور و اون ور شنیدیم منم دلم خواست بذار عاشق یشم اخرشو خودم ختم به خیر میکنم همیشه که نباید اخر عشق و عاشقی ها وصال باشه این طوری هیجانش هم بیشتره نمیدونم... شاید... مسلما احساس فوق العاده ای هست... من خیلی خوشم اومد... اگر عاشق شدی و پارتنر محترم تقاضا های غیر اسلامی داشت چی ؟ قبول میکنی ؟ اگر دوست نداری جواب نده...:yes: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ میشی... درست اون زمانی که بدترین موقع برای این چیزهاست... آخرشم احتمالا به جایی نمیرسه... :icon_pf (34): مثل 90 درصد جوونای بیچاره ی دوره ی ما... هر سن و سالي يه حال و هواي داره يه تفريحاتي هست كه يكي دو سال بعد تر ديگه اون لذتو نداره به نظرم نبايد زياد سخت گرفت يكم راحت تر يكم رها تر بودن تو رابطه ها هيچ مشكلي به وجود نمياره طرز فكرمون را بايد عوض كنيم هيچي تو اين سخت گيريا نيست 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم... شاید... مسلما احساس فوق العاده ای هست... من خیلی خوشم اومد... اگر عاشق شدی و پارتنر محترم تقاضا های غیر اسلامی داشت چی ؟ قبول میکنی ؟ اگر دوست نداری جواب نده...:yes: همه چي دست خود ادمه ، درسته فرهنگ ما خيلي چيزا رو نميپزيه و خيلي سياه و سفيد به ادما نگاه ميكنه اما همين تقاضا هاي غير اسلامي هم اگه به شخص اسيبي روحي رواني وجسمي وارد نكنه يكي از لازمه هاي زندگي مردم كشورهاي ديگه است ماييم كه نميتونيم بپزيريم و باور كنيم بعضي مسايل رو والبته حق هم داريم دست خودمون نيست ... تو يك كلام بگم عشقي كه توش بوس كنار اغوش نباشه خيلي فيلسوفانه است اصلا دروغه ... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ واقعا چقد شكل فرم بد شده خيلي شلوغ پلوغ از اون حالت ساده و با صفاش افتاده نمي دونم براي تغيرش نظر سنجي شد ه يا...؟!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ حالا بر فرض هم عاشق کسی شدیم. آخرش باید باهاش چه کار کنیم؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ حالا بر فرض هم عاشق کسی شدیم. آخرش باید باهاش چه کار کنیم؟ :JC_thinking: با هم ميرين بيرون حرف ميزنيد بستني ميخوري هم ديگه رو ميبوسيد ....او اينقد كار هست كه وقت سر خاروندن نداري از تو بعيد حاج اقا !! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ با هم ميرين بيرون حرف ميزنيد بستني ميخوري هم ديگه رو ميبوسيد ....او اينقد كار هست كه وقت سر خاروندن نداري از تو بعيد حاج اقا !! ولی خوب برام هنوز هم جالبه بدانم آخر عشق به کجا ختم میشود؟ :JC_thinking: البته منظورم عشق منتهی به وصال است نه عشق ناکام. اون غایت یک رابطه عشقی چیست؟ 3 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ طبق نظر روانشناسا هر شخصی اگر تو زندگیش از یه نفر خوشش نیومده باشه و عاشق نشده باشه به بلوغ عاطفی نرسیده..... یه چیز دیگه اینکه عشق بیشتر از معنیش علائم شخص داره. مثل تپش بیش از حد قلب هنگام دیدن طرف (بی دلیل) .... قرمز شدن صورت .... فکر کردن ناگهانی و بی مورد .... فکر در مورد اینکه شخص چیکار میکنه و .... . وقتی طرفو میبینی یه حس لذت بهت دست میده..... شنگول میشی:girl_blush2: .... علاقه به بودن با شخص .... نگاه کردن بیش از حد به شخص( این باید با چند تا از عوامل دیگه باشه) ..... دلتنگی نسبت به وی. و .... .خیلی حس قشنگیه ولی ای کاش شرایط خوب باشه وگرنه بیماری میاره .... 3 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ ادما طبق سیرتشون نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن دارن. متاسفانه تویه جامعه ما معنایه خیلی چیزا رو عوض میکنن که .....؟؟؟؟؟ باید دید تا کی این وضع ادامه پیدا میکنه؟ لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ ولی خوب برام هنوز هم جالبه بدانم آخر عشق به کجا ختم میشود؟ :JC_thinking:البته منظورم عشق منتهی به وصال است نه عشق ناکام. اون غایت یک رابطه عشقی چیست؟ مهم اينه كه به ادميت به انسانيت ختم بشه راستش گاهي وقتا فكر ميكنم عشق نه يه راه فرار نه ميون بر ، يه راه اصليه يه شاه راه ..يه نيروي قدرتمنده كه حيف اونو به پاي يه نفر ريخت بايد خرج همه كرد بايد همه رو به چشم يه عاشق ديد همه دنيا البته نه به يك نسبت ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ هركه را در سر نباشد عشق يار بهر او پالان و افساري بيار "مولوي " 2 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ حالا بر فرض هم عاشق کسی شدیم. آخرش باید باهاش چه کار کنیم؟ ببین تو یه انسان یه سری چیزا طراحی شده برای رسیدن به کمال ( طبق نظریه مزلو و پیروانش) ما برای رسیدن به کمال تلاش میکنیم. یکی از مراحل تو زندگی داشتن یه شریک کامل و یا شاید جزئی ...!!!!! وقتی به طرف رسیدی و احساسات و عواطف به قول بعضیا مسخره رو دیدی! از مرحله احساس تا یه حدی کذشتی البته نه به این معنا که دیگه نمیخای احساس و عشقو! یعنی این بخش رو گرفتی و باید وارد بخش دیگه زندگیت بشی..... و بری سراغ چیزای دیگه مثل احسان کلی به دنیا و دلسوزی.... توصیه میکنم که ادمای سر شناس تو دنیا رو سرنوشتشونو بخون و ببین دنبال چی بودن! طبق نظریه سلسله مراتب نیاز ما برای رسیدن به بالا! بهتره که از یه سری نیازا مثل خوراک خونه و سر پناه همسر و نیاز جنسی و .... بگذریم تا بتونیم به بالا برسیم. یعنی کسی که هنوز نون شب نداره دنبال کمال و خود انگیختگی به احتمال بسیار بالا نمیره.... کاری که تو جامعه ما بعضیا خیییییییییییلی دوست دارن بشه.....یعنی مرد و زنو به نون شب محتاج کن تا نتونن به کمال و فهم برسن!!!! توی نیاز به غریزه جنسی و همسر و خونه نگهدار..... بگو جنس مقابل بده بهاش حرف نزن تابو بساز و .... 1000 تا کاری که میبنی بزن تو سرش بی احترامی بهش کن و کوچیک نگهشون دار ..... 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم... شاید... مسلما احساس فوق العاده ای هست... من خیلی خوشم اومد... اگر عاشق شدی و پارتنر محترم تقاضا های غیر اسلامی داشت چی ؟ قبول میکنی ؟ اگر دوست نداری جواب نده...:yes: تا حالا عاشق نشدم نمیدونم چه حسیه ولی اگه الان از من این سوالو بپرسن میگم نه... احتمالا اون موقع هم میگم نه... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ ببین تو یه انشان یه سری چیزا طراحی شده برای رسیدن به کمال ( طبق نظریه مزلو و پیروانش) ما برای رسیدن به کمال تلاش میکنیم. یکی از مراحل تو زندگی داشتن یه شریک کامل و یا شاید جزئی ...!!!!! وقتی به طرف رسیدی و احساسات و عواطف به قول بعضیا مسخره رو دیدی! از مرحله احساس تا یه حدی کذشتی البته نه به این معنا که دیگه نمیخای احساس و عشقو! یعنی این بخش رو گرفتی و باید وارد بخش دیگه زندگیت بشی..... و بری سراغ چیزای دیگه مثل احسان کلی به دنیا و دلسوزی.... توصیه میکنم که ادمای سر شناس تو دنیا رو سرنوشتشونو بخون و ببین دنبال چی بودن! طبق نظریه سلسله مراتب نیاز ما برای رسیدن به بالا! بهتره که از یه سری نیازا مثل خوراک خونه و سر پناه همسر و نیاز جنسی و .... بگذریم تا بتونیم به بالا برسیم.یعنی کسی که هنوز نون شب نداره دنبال کمال و خود انگیختگی به احتمال بسیار بالا نمیره.... کاری که تو جامعه ما بعضیا خیییییییییییلی دوست دارن بشه.....یعنی مرد و زنو به نون شب محتاج کن تا نتونن به کمال و فهم برسن!!!! توی نیاز به غریزه جنسی و همسر و خونه نگهدار..... بگو جنس مقابل بده بهاش حرف نزن تابو بساز و .... 1000 تا کاری که میبنی بزن تو سرش بی احترامی بهش کن و کوچیک نگهشون دار ..... درسته كه نياز اقتصادي روي خيلي از نيازهاي ديگه سايه اتاريك ومحو كننده ميندازه !! ولي ظرفيت ادم ها خيلي پيچيده ونامحدود تره ، هستن كسايي كه در دورافتاده ترين روستاها با امكانا محدود انچنان عميق و صميمي و باعشق زندگي ميكنن كه خيلي از سرمايه دار ها و ادماي تحصيل كرده ارزوي اون روابط را دارن .. بله احتياج و نياز هاي مادي و شايدم زندگي شهري ادمو به بدترين تنگنا هاي استيصال پيش ميبره ولي بازم نبايد ونمي تونه قدرت عشق و علاقه رو سر كوب كنه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم چی شد این تاپیک رو دیدم یاد این شعر افتادم: گر شکایت از گلی گر شکوه از خاری کنم من نه آن رندم که غیر از عاشقی کاری کنم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ تا حالا عاشق نشدم نمیدونم چه حسیه ولی اگه الان از من این سوالو بپرسن میگم نه...احتمالا اون موقع هم میگم نه... پس میخوای عاشق بشی که چه اتفاقی بیوفته ؟ عاشق بشی بدون رابطه ی جنسی ؟ بیشتر لذت و بهترین بخش رابطه رو از دست بدی ؟ مطمئن باش اون زمان دیگه دست خودت نیست... حتی اگر هم نخوای این اتفاق میوفته... اگر این مسئله نباشه هزار مشکل پیش میاد... اون رابطه هرگز دوامی نداره... 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ پس میخوای عاشق بشی که چه اتفاقی بیوفته ؟ عاشق بشی بدون رابطه ی جنسی ؟ بیشتر لذت و بهترین بخش رابطه رو از دست بدی ؟ مطمئن باش اون زمان دیگه دست خودت نیست... حتی اگر هم نخوای این اتفاق میوفته... اگر این مسئله نباشه هزار مشکل پیش میاد... اون رابطه هرگز دوامی نداره... من منکر این لذت و این رابطه نشدم... صد در صد این چیزی که شما میگی نیاز اصلی یه رابطه است... تو سوالاتون گفتین تقاضای غیر اسلامی از اونجایی هم که من به این دین اعتقاد دارم حالا گذشته از بقیه چیزا نمیتونم به یه تقاضای غیر دینی جواب مثبت بدم... حالا قرار نیست من یه عشق اسطوره ای داشته باشم اخرش که وصال هست... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من منکر این لذت و این رابطه نشدم...صد در صد این چیزی که شما میگی نیاز اصلی یه رابطه است... تو سوالاتون گفتین تقاضای غیر اسلامی از اونجایی هم که من به این دین اعتقاد دارم حالا گذشته از بقیه چیزا نمیتونم به یه تقاضای غیر دینی جواب مثبت بدم... حالا قرار نیست من یه عشق اسطوره ای داشته باشم اخرش که وصال هست... البته خودتون باید وارد رابطه بشید تا متوجه منظورم بشید... ولی خوب من منظورم کلا این بود که اگر از اینکار خوشتون نمیاد بهتره وارد رابطه نشید... اینقدر مسائل و مشکلات ایجاد میشه که باور کردنی نیست... در ضمن فکر نمیکنید اینکه تا بعد از ازدواج برای همچین مسئله ای صبر کردن درست نیست ؟ بیشتر ازدواج های ناموفق دلیلشون همین هست... ولی خوب دو نفر تازه بعد از ازدواج متوجه مشکلات میشند... من این رو پرسیدم به خاطر اینکه شما فرمودید کاملا آماده عاشق شدن هستید... خوب من خواستم ببینم واقعا آماده ی عاشق شدن هستید یا خیر... نمیخوام بحث کنم البته در این مورد... اینجا مربوط به این مسئله نیست... فقط خواستم جواب پست شما رو بدم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده