El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ میشه عسک بندازی تو تلوزیون ، صاحبش پیدا بشه؟ من بچه هام پلوم نمیان عسکمو بدم؟ عسک ندارم عسک ازم بگیر ، بزار تو تلوزیون ، بچه هام بیان پلوم مگه بچه هات نمیدونن اینجایی؟ میدونن ، قهر کردن بیمارستان امام بودم ، بستری بودم ، پسرم گفت دیگه مگر بپوسی ما بیایم پلوت ، یعنی بمیری دوست داری بیان دنبالت بری از اینجا؟ آر... ، نه ، میخوام خبری ازشان بدونم ، میخوام بدونم چیکار شدن ؛ پسرم چیکار شده ،6تا بچه دارم ، بچه ها چیکار شدن ، 6تا بچه بی مادر دارم ؛ خودشون میگن نیستش ، خدا برات خوش کنه ، شاید نجاتی پیدا کنم ، بچه هام ببینن ، الان 2ساله و 6ماه من خونه نیامدم؛ بچه هام به چشمم ندیدم ؛ خدا برات خوش کنه ؛ خیلی دلم تنگه ، پسرمم نیست دلم تنگه ، از هرکه میپرسم میگه نیستش ؛ 6تا بچم دارم ؛ 3تا دختر 3تا پسر ... بخدا دیوانه شدم ؛ مگه میشه آدم دلش تنگ نشه؟ سه سال بچت رو نبینی؟ کاش میمردم ولی پسرم رو میدیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفا دیدن کلیپش رو از دست ندید ؛ بسیار غمگین ولی تاثیرگذار هست 9mb (240p) Iاگر ممکنه کسی برای دانلود ، آپلود کنه کلیپ رو من نتونستم ، ممنون آیا امکان داره ، شرایطی پیش بیاد که ؛ والدینتون رو به خانه سالمندان بسپارید؟ 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ نتونستم کلیپ و ببینم ولی نمیتونم بفهمم ادم چقدر باید عاطفه و انسانیتش و از دست بده تا مادرش و بذاره یه جایی و دیگه هم سراغش نره حالا هرچقدم اون مادر بد یا مشکل ساز 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ متاسفانه نتونستم کلیپش رو آپلود کنم ؛ کلیپ رو باید همه ببینن ؛ خیلی بعیده کسی ضجه های این زن رو بشنوه و با والدینش چنین کاری بکنه همیشه میشه این کلیپ رو دید و اشک ریخت 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ ميگن" در زندگي نمك هايي هست كه بر زخمها پاشيده ميشه" راستش شنيدن و ديدن و گفتن از اين ادما فقط داستان زخم و نمكه ، ... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خاک بـــــر فرق سر اون اولاد...اووولاد نه اوووولاغ.... 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خوب دو دیدگاه، وجود داره . دیدگاه اول . روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بیاراست بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت: «امروز همه روی زمین زیر پر ماست، بـر اوج فلک چون بپرم -از نظـر تــیز- میبینم اگر ذرهای اندر ته دریاست گر بر سر خـاشاک یکی پشّه بجنبد جنبیدن آن پشّه عیان در نظر ماست.» بسیار منی کـرد و ز تقدیر نترسید بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست: ناگـه ز کـمینگاه، یکی سـخت کمانی، تیری ز قضا و قدر انداخت بر او راست، بـر بـال عـقاب آمـد آن تیر جـگر دوز وز ابر مر او را بسوی خاک فرو کاست، بر خـاک بیفتاد و بغلـتید چو ماهی وانگاه پر خویش گشاد از چپ و از راست، گفتا: «عجب است! این که ز چوب است و ز آهن! این تیزی و تندیّ و پریدنش کجا خاست؟!» چون نیک نگه کرد و پر خویش بر او دید گفتا: «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.» و دیدگاه دوم . مقصر بودن و فرزندهاست . قضاوت کار آسونی نیست کاش روی این بحث بشه که خوب. واقعا من تا الان ک فلان سال زندگی کردم، چند بار از کار خودم زدم وب کار مادر وپدرم رسیدم ؟ پاسخ ب این سوال قشنگ تره و مفید تر . تاپیک خوب و ب جایی، تو زمونه ای ک..... 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ این کلیپ یه قسمتی از یه فیلم مستند هست که چند وقت پیش بی بی سی بود فکر کنم گذاشت.من دیدم کاملشو.امیدوارم من مثل بچه های این خانم نشم.نسل ما نسل خوبی نیست.باید اینو قبول کنیم 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خاک بـــــر فرق سر اون اولاد...اووولاد نه اوووولاغ.... دقیقا... امیدوارم به همین روز گرفتار بشن... 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ وای این یعنی چی؟ مگه بچه اینقدر بی رحم میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دوستانی که نمیتونن کلیپش رو ببینن ؛ آخر کلیپ همین فیلمبردار و سازنده مستند بعد از 8 سال دوباره رفته به این آسایشگاه و میفهمه که این خانم دچار آلزایمر شده و فکر میکنه که بچه هاش مرتبا میان دنبالش و میبرنش ، به خاظر همین این خانم بعد از 8 سال به جای اینکه 8 سال پیر بشه به نظر میاد 8 سال جوونتر شده ، و چهره خیلی نورانی پیدا کرده 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ کاش روی این بحث بشه که خوب. واقعا من تا الان ک فلان سال زندگی کردم، چند بار از کار خودم زدم وب کار مادر وپدرم رسیدم ؟ واقعا ؛ تا حالا مادرم رو بغل نکردم تا بهش بگم دوستش دارم ، نمیدونم چرا این کارها برای ما سخته... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ دقیقا... امیدوارم به همین روز گرفتار بشن... هیچ وقت برای هیچ کس ارزوی بد نکن.همه لیاقت اینو دارن که باهاشون مهربان باشی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ببینید فیلم رو شاید یکی از شما والدینش رو به خانه سالمندان خواهد برد ، ببینید تا شاید پشیمون شدید 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ وای چقد بد چ دلی دارن بعضیا اگه زحمات ی روزه پدر مادرشونم بیاد جلو چشماشون این کارارو نمیکنن 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ی مادر هرچقدم که بد باشه حقش این برخورد نیست!!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ به خانه سالمندان بردن که کار بدی نیست؛ اما اینکه بهش سر نزنن خیلی بد و دور از انصافه؛ تو این دوره و زمونه که هم زن و هم مرد میرن سر کار؛ کی از پدربزرگ و مادر بزرگی که نیاز به کمک و رسیدگی داره مراقبت کنه... من خودم پیر شدم بدونه اینکه بچه هام بگن , چمدونم رو میبندم میرم سالمندان لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هیچ وقت برای هیچ کس ارزوی بد نکن.همه لیاقت اینو دارن که باهاشون مهربان باشی نه... من این رو قبول ندارم... همه لیاقت این رو ندارند... همه لیاقت خیلی چیزها رو ندارند... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ نه... من این رو قبول ندارم... همه لیاقت این رو ندارند... همه لیاقت خیلی چیزها رو ندارند... همه ی انسان ها لیاقت رفتار خوب رو دارن.اما به همه خوبی نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ همه ی انسان ها لیاقت رفتار خوب رو دارن.اما به همه خوبی نمیشه چرا همه ی انسان ها لیاقت رفتار خوب رو دارند ؟ کی این رو مشخص کرده ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ چرا همه ی انسان ها لیاقت رفتار خوب رو دارند ؟ کی این رو مشخص کرده ؟ انسان بودن دلیل کافی هست برای مهربانی کردن.اگر فردی اشتباه میکنه دلیل نمیشه که با بدی باهاش رفتار کنیم کسی این رو مشخص نکرده.این نظر من هست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده