رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

بند «پ»

این بند نه بند منفور زندانه نه بند رخت!

بندیه که خیلیا دوسش دارن !

بندیه که خیلیا از راه اون به همه جا رسیدن !

بندیه که نیاز نیست شایسته باشی تا به اونی که لایقشی برسی ،برعکس با این بند به چیزی که دست نیافتنی بوده می رسی!

بندیه که تبصره و ماده واحده نداره اما بیا ببین چه میکنه این بند «پ» تو اینجا!

از راه بند «پ» بی سواده رفته سر جای............ قرار گرفته باسواده داره شاگرد شوفری میکنه !

خدایا بند«پ» رو دوست ندارم اما دوست دارم تو بند«پ» من باشی !

به نظرتون تو جامعه امروز بدون بند «پ» میشه به جایی رسید!؟

وقتی اسم «بند پ » رو میشنوید اولین چیزی که به ذهنتون میاد چیه چه حسی بهتون منتقل میشه !؟

این تاپیک رو تو انجمن مهندسان دیدم به نظرم جالب اومد.امیدوارم تکراری نباشه

البته سرچ کردم چیزی نبود.

خوشحال میشم نظرات تون رو بگین.

• Like 8
لینک به دیدگاه

اون که وجدان داشته باشه خودش از بند پ استفاده نمیکنه!

ولی متاسفانه در این دورو زمانه کم پیدا میشه کسی که با وجدان باشه !

من چند وقت پیش رفتم 1 جا برا تدریس زبان آزمون دادم نمره هارو که خوندن نفر سوم بودم و اونا 10 نفر میخواستن

گفتن برو بهت زنگ میزنیم

هنوزم نشستم که زنگ بزنن

بعد خواهر صاحب آموزشگاه که اون روز امتحان صوری(سوری؟) داد تازه نفر 12ام بود الان داره اونجا تدریس میکنه!

فقط میخوام بدونم خب شما که از اول میخواستید اونو بیارید سر کار چرا وقت مردم رو دیگه تلف میکنید؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اون که وجدان داشته باشه خودش از بند پ استفاده نمیکنه!

ولی متاسفانه در این دورو زمانه کم پیدا میشه کسی که با وجدان باشه !

من چند وقت پیش رفتم 1 جا برا تدریس زبان آزمون دادم نمره هارو که خوندن نفر سوم بودم و اونا 10 نفر میخواستن

گفتن برو بهت زنگ میزنیم

هنوزم نشستم که زنگ بزنن

بعد خواهر صاحب آموزشگاه که اون روز امتحان صوری(سوری؟) داد تازه نفر 12ام بود الان داره اونجا تدریس میکنه!

فقط میخوام بدونم خب شما که از اول میخواستید اونو بیارید سر کار چرا وقت مردم رو دیگه تلف میکنید؟

میگی چکار کنیم

این همه درس میخونیم و به جایی نمی رسیم.

فقط اعصاب مون داغون میشه.

من خودم واسه کاراموزی چون این بند رو نداشتم هیچ جا قبولم نمیکردن.

تازه شاگرد سوم کلاسمون هم بودم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
میگی چکار کنیم

چوابش اینه که در مقابل ظلم وایسیم

ولی تو این 1 مورد چه جوریشو نمیدونم

شاید باید رفت و باهاشون صحبت کرد زودی نباید بیخیال شد

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

بدون بند پ میشه به جایی رسید!!!

فکر نکنم!!!

حداقل به جایی که حقمونه نمیرسیم،(2332).gif

شاید خودمون هم اگه موقیعتی داشتیم ؛ شرکتی ... داشتیم ؛ از آشنا هامون استفاده میکردیم، شاید اونا هم حق دارن!!!

لینک به دیدگاه

نه واقعا رو اصول و رو حقوق واقعی افراد پیش نمیره زندگی

ادمای فاقد بند پ باید برای رسیدن به نصف موقعیتی که ادمای دارای بند پ بهش رسیدن چند برابر انرژی مصرف کنند و باز هم ....:no:

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز محبت کنید قبل از اینکه تاپیک جدیدی ارسال کنید یه سرچ کوچولو در تالارهای مربوطه انجام بدید. در همین خصوص چند بار بحث شده قبلا. ولی چون تاپیک جلو رفته اینبار قفل یا ادغام نمیشه. ولی خواهشا قبل از ارسال تاپیک حتما جستجو کنید. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده با بند پ از فردا تو شهر خودم خدمت میکنم و همین امروز کارم درست شده.الان کجاش بد هست؟؟؟

اونجایی که دیگران از بند پ برخوردار نیستن و مثل شما میخوان تو شهر خودشون خدمت کنن ولی نمیتونن.

لینک به دیدگاه
اونجایی که دیگران از بند پ برخوردار نیستن و مثل شما میخوان تو شهر خودشون خدمت کنن ولی نمیتونن.

یک سوال دارم از شما.

یعنی شما به خاطر اینکه کسی دیگر تو شهر خودش خدمت کنه

حاظر بودید برید تو کویر خدمت کنید؟؟

یعنی در این شرایطی که شما توانایی این کار را داشتید تا در شهر خودتون خدمت کنید.از بند پ استفاده نمیکردید ؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یک سوال دارم از شما.

یعنی شما به خاطر اینکه کسی دیگر تو شهر خودش خدمت کنه

حاظر بودید برید تو کویر خدمت کنید؟؟

یعنی در این شرایطی که شما توانایی این کار را داشتید تا در شهر خودتون خدمت کنید.از بند پ استفاده نمیکردید ؟؟؟

صد البته که استفاده میکردم. من که نگفتم اینکاره نیستم. فقط ارزش گذاری کردم. ولی نگفتم به همه ارزشها پایبندم. سعی میکنم در مسیرش قرار بگیرم ولی نتونستم باشم. منظورم به شخص شما هم نبود دانیال جان. فقط این عملو نقد کردم. و چون شما در غالب مثالی از خودت عنوان کردی منم با همون مثال نقد کردم. من آدمی هستم که اگر بتونم جایی پارتی داشته باشم ازش استفاده میکنم. ولی میدونم که پارتی بازی خود خود خود بی اخلاقیه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
صد البته که استفاده میکردم. من که نگفتم اینکاره نیستم. فقط ارزش گذاری کردم. ولی نگفتم به همه ارزشها پایبندم. سعی میکنم در مسیرش قرار بگیرم ولی نتونستم باشم. منظورم به شخص شما هم نبود دانیال جان. فقط این عملو نقد کردم. و چون شما در غالب مثالی از خودت عنوان کردی منم با همون مثال نقد کردم. من آدمی هستم که اگر بتونم جایی پارتی داشته باشم ازش استفاده میکنم. ولی میدونم که پارتی بازی خود خود خود بی اخلاقیه.

پارتی بازی تو ایران در خیلی از موارد  بی اخلاقی نیست.

چون هیچ چیزی سر جایش نیست که با یک پارتی بازی خراب بشه.یعنی فکر نکنم که اگر پارتی بازی وجود نداشت همه به حق خود و لیاقت خودشون میرسیدند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
پارتی بازی تو ایران در خیلی از موارد بی اخلاقی نیست.

چون هیچ چیزی سر جایش نیست که با یک پارتی بازی خراب بشه.یعنی فکر نکنم که اگر پارتی بازی وجود نداشت همه به حق خود و لیاقت خودشون میرسیدند.

درسته. مثلا من خودم با سربازگیری به این شیوه و اجباری بودنش کاملا مخالفم و اعتقاد دارم اینکار از بیخ و بن ایراد فاحش داره. پس میام پارتی بازی میکنم تا از این اجباری که اعتقادی هم بهش ندارم یه جورایی در برم یا شرایط رو بهتر کنم برای خودم. ولی اصل قضیه که پا برجاست. پارتی بازی منافی اخلاقه. حالا اینجا داره به نفع من تموم میشه و با توجه به اینکه تو یه اجباری که اشتباها توش قرار دارم ازش استفاده میکنم برای من و شمای نوعی یک توجیهه. البته توجیه قابل قبولی هم هست. ولی عین بی اخلاقیه و چیزی عوض نمیشه.

لینک به دیدگاه
دوستان عزیز محبت کنید قبل از اینکه تاپیک جدیدی ارسال کنید یه سرچ کوچولو در تالارهای مربوطه انجام بدید. در همین خصوص چند بار بحث شده قبلا. ولی چون تاپیک جلو رفته اینبار قفل یا ادغام نمیشه. ولی خواهشا قبل از ارسال تاپیک حتما جستجو کنید. :a030:

سرچ کردم چیزی نبود

ولی ببشخید:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...