Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ قابل توجه دوستان محترم: با دانلود نسخه 14 گوگل کروم (نسخه نهایی)، سرعت ورژن جدید را از ورژن 3 هم بالاتر ببرید. حتما امتحان کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ قابل توجه دوستان محترم: با دانلود نسخه 14 گوگل کروم (نسخه نهایی)، سرعت ورژن جدید را از ورژن 3 هم بالاتر ببرید. حتما امتحان کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 15 و 16 هم داره اونا چطوری اند 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ نسخه 15 و 16 هم داره اونا چطوری اند اونها (نسخه 15و16) آزمایشی هستند..... اما من اینو امتحان کردم عالیه خودم باورم نمیشد سرعت اینقدر تغییر کنه !!!! 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اونها (نسخه 15و16) آزمایشی هستند..... اما من اینو امتحان کردم عالیه خودم باورم نمیشد سرعت اینقدر تغییر کنه !!!! اسی جان از اینجا دانلود کنید بهتره (از نظر اطمینان از سایت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اسی جان از اینجا دانلود کنید بهتره (از نظر اطمینان از سایت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چطور؟ آخه کرک یا kegen نداره ها ......... :JC_thinking: لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ چطور؟ آخه کرک یا kegen نداره ها ......... :JC_thinking: برنامه های رایگان رو میده این سایت لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ برنامه های رایگان رو میده این سایت خوب این گوگل کروم هم برنامه ای رایگان است دیگه. :JC_thinking: لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خوب این گوگل کروم هم برنامه ای رایگان است دیگه. :JC_thinking: نه منظورم اینه که این سایت کلا برنامه های فری ورژن رو ارایه میده نه فول که کرک بخواد برناممه های رایگان رو از اینجا دانلود کنید بهتره بدون دستکاری میدن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان هر کی دوست داری این گزینه show/hide customise رو فعال کن دوباره...کور شدم تو این پروفایلهای رنگارنگ به خدا 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چرا نمیشه شکلک های دلخواه رو جایگزین شکلک های فعلی کرد ؟ یا میشه و من بلد نیستم؟ لطفا پاسخ دهید چند از شکلکهای مورد علاقه ام نیستند. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چرا نمیشه شکلک های دلخواه رو جایگزین شکلک های فعلی کرد ؟یا میشه و من بلد نیستم؟ لطفا پاسخ دهید چند از شکلکهای مورد علاقه ام نیستند. منظورت ویرایش شکلک های برگزیده است؟؟هنوزش هکش نصب نشده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چرا نمیشه شکلک های دلخواه رو جایگزین شکلک های فعلی کرد ؟یا میشه و من بلد نیستم؟ لطفا پاسخ دهید چند از شکلکهای مورد علاقه ام نیستند. باید اسمشون را حفظ کنی !!! :icon_pf (34): مثلا شکلک مورد علاقه من اسمش zadan است. هر وقت zadan را بین دو نقطه :: مینویسم ظاهر میشه. اینجوری: :zadan: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربان دستت چه جیگریه و داف اییییه این گوگل کروم :girl_blush2: سرعت داره در حد تیم ملی :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان هر کی دوست داری این گزینه show/hide customise رو فعال کن دوباره...کور شدم تو این پروفایلهای رنگارنگ به خدا متأسفانه نمیشه فعلاً. اگه بود اولین نفر خودم hide میکردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ محمد من یه پیشنهاد برا آیکون های آنلاین آفلاین دارم اینا رو ببین:texc5lhcbtrocnmvtp8 اگه خوب بودن اینا رو با اون شکلک ها عوض کن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ محمد من یه پیشنهاد برا آیکون های آنلاین آفلاین دارم اینا رو ببین:texc5lhcbtrocnmvtp8 اگه خوب بودن اینا رو با اون شکلک ها عوض کن واسه حالت invisible هم ایکنی مشابه هست؟ متحرک بودن اینا اذیت میکنه وقتی به تعداد زیاد تو یه صفحه باشه :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ واسه حالت invisible هم ایکنی مشابه هست؟متحرک بودن اینا اذیت میکنه وقتی به تعداد زیاد تو یه صفحه باشه :JC_thinking: برا مخفی چیزی نداشت ولی خوشگل میشه ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده