رفتن به مطلب

معرفی و نقد فیلم batman

yasi * m

ارسال های توصیه شده

خوب، بعد از memento میریم سراغ بتمن:

فیلم بتمن 2 یار توسط نولان ساخته شده، که اولی batman begins و دومی شوالیه تاریکی( the dark knight) هست.

batman

محصول 2005 و 2008

درام، اکشن

جنایی

batman begins 8.3

the dark knight 8.9

batman begins

a8osm9hm7dds6onu6xru.jpeg

نام فیلم: Batman Begins 2005

کارگردان: کریستوفر نولان

بازیگران: کریستوفر نولان (بت من), مایکل کین، لیام نیسن و مورگان فریمن

تاریخ انتشار : ۲۰۰۵

لینک دانلود:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

(حجم: 550 مگ)

the dark knight

kgl5gf5fqp5vycr6v.jpeg

نام فيلم :The Dark Knight

نام فارسي : شوالیه تاریکی

کارگردان : Christopher Nolan

بازيگران : Chrisian Bale - Heath Ledger - Gary Oldman

تاريخ انتشار : 2008

لینک دانلود:

(حجم:580 مگ)

لینک دانلود با کیفیت بالا

8

(حجم: 1.5 گیگ)

تیم برتون برای اولین بار، بتمن را به سینما آورد. این فیلم در سال ۱۹۸۹ و با بازی مایکل کیتون در نقش بتمن و جک نیکلسون در نقش جوکر ارائه شد. این فیلم بعد از فیلم سوپرمن که قبل از این ساخته شده بود، دومین فیلمی بود که قهرمانی را به روی پرده سینما آورد و از آن روز به بعد نسخه های سینمایی متفاوتی از مجموعه کمیک استریپ های بتمن ساخته شد. فیلم بتمن (۱۹۸۹) به کارگردانی تیم برتون، چون اولین در سینما بود و تازگی داشت، فیلم بسیار خوبی از آب در آمد و دارای ارزش های هنری بالایی بود که آن فیلم را جاودانه کرد. بخصوص با بازی فوق العاده جک نیکلسون در نقش جوکر، آدم پست و بد ذاتی که از هیچ چیزی ترس و ابایی ندارد و خرابکاری را دوست دارد و دشمن قسم خورده بتمن هم هست، این نقش جاودانه شد.

همانطور که توضیح داده شد بعد از این فیلم چند نسخه دیگر از بتمن درست شد که اکثرا فاقد ارزش های هنری بودند و صرفا جهت گیشه ساخته شده بودند. تا اینکه کارگردانی نوپا و جوان در سال ۲۰۰۵ فیلمی را با نام بتمن آغاز می کند (batman begins) درست می کند. این فیلم مانند هیچ کدام از فیلم های قبلی نیست و در حقیقت در فیلم جوکری وجود ندارد که بتمن بخواهد با او درگیر شود و بتمن در عوض با چندین خرابکار رو به رو است. ارزش هنری فیلم بالا بود و نقد های تحسین برانگیز زیادی را دریافت کرد. از جمله اینکه راجر ایبرت در نقدش بر این فیلم می گوید “این همان بتمنی است که من سالهاست منتظرش هستم، فیلمی قابل پذیرش تر، این فیلمی است که من نمیدانستم که باید منتظرش باشم یا نه، به این خاطر که نمی دانستم آیا تاکید بیشتر بر داستان و شخصیت ها و کم اهمیت جلوه دادن قسمت های اکشن، همان چیزی بود که این فیلم لازم داشت. فیلم به صورت دراماتیکی شما را سرگرم می کند”.

کریستوفر نولان که قبل از این فیلم، یادگاری را در سال ۲۰۰۰ ساخت که در جشنواره ساندانس از آن بسیار استقبال شد و نام کریستوفر نولان را بر سر زبان ها انداخت. بعد فیلم “بی خوابی” را در سال ۲۰۰۲ با بازی آل پاچینو و رابین ویلیامز ساخت. در سال ۲۰۰۵ بمتن را ساخت و در سال بعد از آن فیلم پرستیژ را. اما پروژه بعدی او ادامه ای بر فیلم بتمن بود به نام “شوالیه تاریکی”. اما اتفاق غیر منتظره ای که بعد از اتمام ساخت این فیلم روی داد، مرگ تراژیک هیث لجر بازیگر نقش جوکر بود.:cry2: اوایل سال ۲۰۰۸ جسد او را در آپارتمانش در نیویورک پیدا کردند و معلوم شد که بعد از استفاده بیش از حد از مواد مخدر جانش را از دست داده است. همین رویداد کافی بود تا نام این فیلم دهن به دهن همه جا بپیچد و همه از شوالیه تاریکی و جوکر حرف بزنند.

کرک هانیکات منقد هالیوود ریپورتر در تعریفی از فیلم می نویسد. شوالیه تاریکی، یک آدرنالین خالص است. بازگشت کارگردان، کریستوفر نولان و گذاشتن تمام تجربیاتش در داستانی تاریک با مبارزاتی تن به تن ضرباتی تکان دهنده و تعلیقی میخکوب کننده است. نولان یکی از کارگردانان باهوش عصر ماست. او فیلم هایش را روی کاراکترها و ایده ها بنا می کند و شوالیه تاریکی هم از این قاعده مستثنی نیست.

ایده های این فیلم درباره جهان جنایتکاران و پلیس ها جدید نیستند اما در مفهوم یک فیلم کمیک بوکی (comic book) آنها با وضوحی شفاف تر و تکان دهنده تر به داخل رینگ آمده اند یا اینطور بگویم که شما از فیلم های اسکورسیزی انتظار طراحیهایی اخلاق گرایانه دارید و درفیلم بتمن آنها با قدرتی مضاعف به خانه شما حمله ور می شوند.” و در ادامه می گوید “شوالیه تاریکی در اطراف اندیشه های ما بین قهرمان و آدم شریر در منطقه ای خاکستری، جایی که وجدان اجتماعی و فردیت با هم تصادم دارند، سیر می کند.

نولان و همکار نویسنده اش جاناتان، روی داستانی از کریستوفر نولان و دیوید اس گویر کار می کنند، و آن قهرمانی بتمن بروس وین (بازگشتی توانا توسط کرستین بیل) به یک شمشیر دو لبه می ماند. جوکر دیوانه و بسیار خطرناک (با بازی مرحوم هیث لجر) خیابانهای شهر گاتهام (gotham) را پاک می کند، کارتل های جنایتکاران را به حیواناتی بسیار بد ذات تر تبدیل کرده است، همه چیز را به دست گرفته است و به آن ماشین روز رستاخیزش متوسل می شود و عدالتی خارج از عدالت اجتماع را برای خود بر می گزیند. پس چه کسی یا چه چیزی او را کنترل می کند؟

پوشش اول را اریک رابرتز می دهد که با مردی هنگ کنگی به اسم چن هان درگیر می شود. بتمن می آید و او را از میان بر می دارد، اما باز او و دارو دسته اوباشش به این خاطر که دیگر توان مقابله ندارند دست به دامن مردی می شوند که که هیچ قانونی ندارد و همه را به جان هم می اندازد. جوکر هم از این دارودسته بر علیه بتمن استفاده می کند. و در این ماجرا او خودش را به بتمن نزدیک می کند، همانند یک عروس نسبت به داماد. او داد میزند “تو من را کامل می کنی” او چهره اش را تغییر می دهد و با مردی روبه رو می شود که لباسی شبیه به غواصان به تن دارد و به او می گوید “تو هم مثل من آدمی غیرمعمول هستی” جوکر، همه را دوچهره می بیند، حتی بتمن را. وقتی که با یک شیطان خالص روبرو می شوید، و اینجا نوعی خلوص در نقش جوکر است که تابحال ندیده ایم. معنی جوکر تحت فشار دادن بتمن است.

نولان با گنجاندن ایده هایش در شش سکانس عمده اکشن که با دوربین های imax گرفته شده است، خلاقیت خودش را نشان داده است. کریستین بیل هم نقش خود را به خوبی و با تمرکز فروانی که روی بتمن کرده است، ارائه داده است.” هانیکات در ادامه درباره فروش فیلم می گوید “باید منتظر باشیم که شوالیه تاریکی در روز اول رکورد فروش را بشکند و همه را به شگفتی وادارد. شوالیه تاریکی از آن دسته فیلم هایی است که بعضی از بینندگان ممکن است فیلم را چندین و چندین بار ببینند و این خود یکی از نکات مثبت فیلم است. هیچ کس با اولین بار دیدن فیلم نکات کلیدی و مهم فیلم نامه را نمی بیند و بیشتر به بازی حیرت انگیز لجر و جذابیت فیلم مجذوب می شود.

جوکر آخرین نقش کامل هیث لجر است که در ۲۸ ژانویه هنگام بازی در فیلم the imaginarium of doctor Parnassus به کارگردانی تری گیلیام، فوت کرد. او بازیگری است که نوع بازی اش مانند فیلم های کوهستان بروکبک و من آنجا نیستم، آن طوری نیست که محبوب همه شود.

پیتر تراورس منتقد مجله رولینگ استون مینویسد. جوکر آخرین نقش کامل هیث لجر است که در ۲۸ ژانویه هنگام بازی در فیلم the imaginarium of doctor Parnassus به کارگردانی تری گیلیام، فوت کرد. او بازیگری است که نوع بازی اش مانند فیلم های کوهستان بروکبک و من آنجا نیستم، آن طوری نیست که محبوب همه شود. بعد از پیتر فینچ که در سال ۱۹۷۶ بعد از بازی در فیلم شبکه فوت کرد و بعد از آن اسکار را صاحب شد، شاید لجر دومین نفر باشد که بعد از مرگش مجسمه را به خانه ببرد. بازی لجر در نقش جوکر هیچ گونه نقطه سیاهی ندارد، نهاد او کاملا شیطانی ست. او را هنگامی ببینید که به یک پارتی می رود و آن را به هم میزند و به معشوق بتمن نزدیک می شود و او را دست می اندازد. سادیسم درونی جوکر نامحدود است و می گوید که “من هرج و مرج رو دوس دارم”.

فیلم سورپرایزی است که شاید آن را در رویاهایت می دیدی. سعی کن از رویاهایت آن را بیرون بکشی”.

u0e7ru3yw4l4s0f0ctu5.jpeg

.

• Like 29
لینک به دیدگاه

یکی از بهترین فیلمایی که دیدم :yes: 2 بار دیدمش بازم میبینم

منم نظر همین آقاهه رو دارم که میگه:

"تاکید بیشتر بر داستان و شخصیت ها و کم اهمیت جلوه دادن قسمت های اکشن، همان چیزی بود که این فیلم لازم داشت. فیلم به صورت دراماتیکی شما را سرگرم می کند."

فیلمش همون سال 2008 اومد دستم ولی فکر میکردم از این فیلمای تخیلی و اکشن بیخود و این چیزاست ندیدمش:viannen_38:

ولی همین چند ماه پیش بالاخره دیدمش دیدم اصلا ایجور نبود

فیلم بیشتر داستان و دیالوگاش بود تا این چیزا :ws37:

بازی اون جوکر هم که فوق العاده بود...بهترین نقش و شخصیتی که تا حالا دیدم همین نقش جوکر بود:a030:

:biggrin:

uvkcs8rh2qihrnw60tw8.jpg

• Like 14
لینک به دیدگاه

سیلااااااام

یاسی چرا این تاپیکهای خوب و تبلیغ نمیکنی:biggrin:

عرض کنم که فیلم بسیار جالبیه مخصوصا قمست دومش شوالیه تاریکی

کلا من خیلی موافق این سبک فیلمام که قهرمان پرورن و یه جورای ابر قهرمانها رو تو جامعه نشون میدن

همه ی ما میدونیم که این دنیا به دوقطب تقسیم میشه

منفی و مثبت یا همون خیر و شر و تو این فیلم تاکید بر همینه، فیلم نمیگه بتمن یه قهرمان افسانه اییه نمیگه اون پاک و عاری از هر گناهیه در حقیقت اون رو یک انسان عادی معرفی میکنه ، شخصیت قهرمان فیلم بواسطه ی تلاش برای حفظ جان انسانها و ارج نهادن به انسانیت و این که هر انسانی حتی اگر اون جانی ترین و فاسد ترین مردمان باشه حق حیات داره و باید بهش فرصت داد اهمیت پیدا میکنه.

تمامیه اتفاقات و تکنولوژیهایی که تو این فیلم استفاده میشه یک جورایی استعاره از ویژگیهای بشره(مثل ماشین بتمن یا شهر گاتهام و گروههای خلاف کار........)

میشه گفت در وجود هر یک از ما هم جوکر هست هم بتمن مونده به انتخاب ما که در لحظات گوناگون کدوم حالت رو انتخاب کنیم .

زیبا ترین بخش شوالیه تاریکی صحنه ایی که گروههایی از مردم به نمایندگی از جامعه ی بشری داخل دو تا کشتی جمع شدن و دست هر کدومشونم یه کنترل بمبه که باید انتخاب کنن که اون رو فشار بدن و زنده بمونن یا این که منتظر باشن تا شاید گروه مقابل فشار بده تا بمیرن ،بالاخص دیالوگهایی که جوکر و بتمن تو اون صحنه با هم رد و بدل میکنن و تاکید جوکر بر این که مردم دنیا بی رحمن و همدیگر و میکشن و امید بتمن به این که انسانها متمدنن و هنوز انسانیت نمرده.

در نهایت اون سیاه پوست زندانی میاد و اون کنترل بمب و دور میندازه که خیلی تاثیر گذار بود.

دراخر با فداکاری قهرمان فیلم تموم میشه که اعتبار و ابروی دادستان شکست خورده رو حفظ میکنه تا نشون بده روشنایی در نهایت پیروزه هر چند ممکنه هزینه هایی رو بابتش پرداخت کنیم.

عدالت محور فیلمه و قهرمان بودن پیام فیلم.

قسمت دوم فیلم برخلاف قسمت اولش کمتر شعار زدست و به اصل مطلب میپردازه.

امیدوارم همه ی ما بجای سکوت مرگبار و ازادی ذلت بار قهرمانان جامعه خودمون باشیم .

ببخشید یکم زیاد حرف زدم:biggrin:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خبر خوب اینکه قسمت بعدی the dark knight Rises به کارگردانی نولان سال 2012 اکران میشه

در این ژانر ها بیشتر از همه دوستش دارم ؛ فیلمیه که مثل خیلی از فیلمهای اکشن 2روز بعد از دیدن فراموشش نمیکنی ؛ در عین حال که از جوکر متنفر بودم دوستش هم داشتم و خیلی خوب باهاش ارتباط برقرار کرده بودم ؛ حیف شد بازیگرش مرده:thumbsdownsmiley:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من بايد دانلودش كنم...

فعلا كه ميخوام فيلم "مظنونين هميشگي" رو ببينم..

احتمالا يه دو روز ديگه بتونم دان كنم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

مرسی از شما

ولی خدایی تا دانلودش کنم یک روز طول می کشه!

بیشتر پایه سریالم!:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فیلم قشنگی بود

منتظر قسمت جدیدش هستم

اگه میشه هر دوتا فیلم رو با کیفیت 720 برای دانلود بزارین لینک مستقیم باشه که خیلی خوبه :viannen_38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام......

من خودم یکی از طرفداران این مجموعه فیلم هستم

کلا تمام کارهای کرسیتفر نولان محشره

یجورایی نبض سینما جهانی الان در دست این کارگردانه بزرگه

مخصوصا شاهکاره فیلمهای اخیرش یعنی the dark knight

که بعد از فیلمهbatman begins که روی پردههای سینما جهان اکران شد

مخصوصا بازیگرانی بزرگی که در این فیلم ایفای نقش کردن,شخصیت زیبای جوکر بسیار خوب بود من که عاشق اینجور شخصیتمام که روی اعصاب بیننده رژه میره!:biggrin:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من این فیلم رو خیلی دوست دارم...مخصوصا بازی هیث لجر (جوکر..خودکشی کرد....:sad0::sad0:)

قراره تو قسمت بعدی جانی دپ به جاش بازی کنه..ولی جانی دپ قدش کوتاهه...:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
من این فیلم رو خیلی دوست دارم...مخصوصا بازی هیث لجر (جوکر..خودکشی کرد....:sad0::sad0:)

قراره تو قسمت بعدی جانی دپ به جاش بازی کنه..ولی جانی دپ قدش کوتاهه...:icon_pf (34):

:ws38: نه بابا...اون که به خاطر مصرف مواد مخدر مرد

بعد هم یه جا خوندم نولان گفته بود نقش جوکر دیگه تموم شده و مطمئن باشین مرده و اون دیگه بر نمیگرده به داستان

جانی دپ تو فیلم

ادامه ی نقش لجر رو بازی کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws38: نه بابا...اون که به خاطر مصرف مواد مخدر مرد

بعد هم یه جا خوندم نولان گفته بود نقش جوکر دیگه تموم شده و مطمئن باشین مرده و اون دیگه بر نمیگرده به داستان

جانی دپ تو فیلم

ادامه ی نقش لجر رو بازی کرد.

نه با مصرف مواد مخدر خودکشی کرد...

نه این که به خاطر مصرف بی رویه همینطوری مرده باشه...

بعد ازفیلم افسردگی گرفته بود...:ws44:

یه دختر 5 ساله داشت اونموقع چند جا جایزه گرفت جوایز رو میدادن به دخترش...:cry2::cry2::cry2:

ولی من شنیدم دوباره میاد توفیلم و جانی دپ هم بازی میکنه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه با مصرف مواد مخدر خودکشی کرد...

نه این که به خاطر مصرف بی رویه همینطوری مرده باشه...

بعد ازفیلم افسردگی گرفته بود...:ws44:

یه دختر 5 ساله داشت اونموقع چند جا جایزه گرفت جوایز رو میدادن به دخترش...:cry2::cry2::cry2:

ولی من شنیدم دوباره میاد توفیلم و جانی دپ هم بازی میکنه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

آهاااا:ws38:

بیا اینم 2 تا چیز جالب واسه تو:texc5lhcbtrocnmvtp8 یه جا خوندم قبلا

- اون حرکاتی که جوکر با زبونش درمیورد عادت خود لجر بود...تو واقعی اونجوری میکرده همش

- اون جا که جوکر تو زندانه شروع میکنه به دست زدن تو فیلم نامه نوشته نشده بود و لجر بداهه اون کارو کرد بعد نولان اشاره کرد به همه که ادامه بدین :ydm47612zsesgift969

4kl7yel31bd7k1nhir32.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
آهاااا:ws38:

بیا اینم 2 تا چیز جالب واسه تو:texc5lhcbtrocnmvtp8 یه جا خوندم قبلا

- اون حرکاتی که جوکر با زبونش درمیورد عادت خود لجر بود...تو واقعی اونجوری میکرده همش

- اون جا که جوکر تو زندانه شروع میکنه به دست زدن تو فیلم نامه نوشته نشده بود و لجر بداهه اون کارو کرد بعد نولان اشاره کرد به همه که ادامه بدین :ydm47612zsesgift969

4kl7yel31bd7k1nhir32.jpg

خیلی بازیگر خاصی بود...:ws44:

حیف شد...کلن با بازی خوبش باعث شد شوالیه های سیاه کلی فروش داشته باشه...:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من كه چيزي نميخوام فعلا ازش بخونم....:yes:

قبلا تيكه آخر فيلم "مظنونين هميشگي" رو تو شبكه 4 ديده ام..:icon_pf (34):

خلاصه گند زدن به فيلم ديدنمون...:viannen_38:(وقتي بدوني آخر فيلم چيه..:5c6ipag2mnshmsf5ju3)

• Like 2
لینک به دیدگاه

این لیست بازیگراشه ؛ جانی دپ وجود نداره

[TABLE=class: cast_list]

[TR]

[TD=class: castlist_label, colspan: 4]Credited cast:[/TD]

[/TR]

[TR=class: odd]

[TD=class: primary_photo]

[/TD]

[TD=class: name]

[/TD]

[TD=class: ellipsis] ... [/TD]

[TD=class: character]

[/TD]

[/TR]

[TR=class: even]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

/

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

/

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[TD=class: character] Nixon

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[TD=class: ellipsis]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...