Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ یکسوم از مردم آمریکا پیامک را به مکالمهٔ تلفنی ترجیح میدهند. براساس بررسیهای جدید، یک سوم از مردم آمریکا ترجیح میدهند به جای برقراری تماس تلفنی به ارسال پیامک بپردازند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان، نتایج نظرسنجی جدید موسسهٔ "پیو اینترنت" نشان میدهد که یک سوم از مردم آمریکا ترجیح میدهند به جای برقراری تماس تلفنی به ارسال پیامک بپردازند. در گزارش این موسسه آمده است: نوجوانان بیشترین علاقه را به استفاده از روش ارسال پیامک دارند و این گروه سنی بهطور میانگین روزانه ۱۱۰ پیامک دریافت و ارسال میکنند در حالی که افراد با سن بالاتر ۵۰ پیامک در روز دریافت و ارسال میکنند. در ادامهٔ این گزارش آمده است: از هر ۱۰ نوجوان آمریکایی ۱۸ تا ۲۴ سال یک نفر در روز ۲۰۰ پیامک ارسال و دریافت میکنند (تقریباً شش هزار پیامک در ماه). گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال نیز به طور میانگین ۴۲ پیامک در روز دریافت و ارسال میکنند. این درحالی است که افراد بالای ۶۵ سال بهطور روزانه ۵ پیامک دریافت و ارسال میکنند. در این نظرسنجی ۵۰۰ تن شرکت کرده بودند. 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ منم اس ام اس رو بیشتر از مکالمه دوست دارم! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من که اصلا حال و حوصله پیامک تایپ کردن طولانی را ندارم..... ترجیح میدم حتی اگر شده برای 30 ثانیه سریع با طرفم حرف بزنم و منظورم را برسانم. 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آخ جون مسیج اومده برااااام:hapydancsmil: منم اس ام اس و خیلی دوست دارمو ترجیح میدم تا تماس...:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من کلا گوشیم صداش دربیاد خوشحال میشم اس ام اس و زنگش فرق نداره...حالا روزی یه بار یا 89542567 بار :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده