سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ بزرگترین دلیل من برای فعالیت و گفتن یکسری حرف ها در اینجا، شاید کم بودن جرات و ترس از بیان در واقعیت باشه.... خیلی از دوستان گفتند تنهایی و ....... خوب این در مورد من اصلا صدق نمیکنه. اما این فاکتور ترس، چرا خیلی بر من غلبه داره، مطمئنا اگر روزی قدرتش را داشتم تو دهنی خیلی محکمی به یک عده میزدم. می تونم نظرم رو رُک بگم؟ این حرف رو اگه چند ماه پیش از شما می شنیدم کامل قبول داشتم. اما الان برام یه مقدار جای سوال داره. الان محدودیت های سیاسی و قوانینی که خودت از من بهتر می دونی مانع بحث کردنت پیرامون خیلی از مسائل می شه. و برخلاف شاید سال گذشته همین موقع که بیشتر روی این مسائل صحبت کردی الان یا بیشتر توی تالارهای تخصصی هستی یا در گفتگوی آزاد هم حول مسائلی بحث می کنی که اگرچه جالب اما اون ترس از بیان واقعیت رو ندارن. الان پس دلیلش چی می تونه باشه؟ (اینایی که گفتم برداشت من بود. ممکنه اشتباه باشه) 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ می تونم نظرم رو رُک بگم؟این حرف رو اگه چند ماه پیش از شما می شنیدم کامل قبول داشتم. اما الان برام یه مقدار جای سوال داره. الان محدودیت های سیاسی و قوانینی که خودت از من بهتر می دونی مانع بحث کردنت پیرامون خیلی از مسائل می شه. و برخلاف شاید سال گذشته همین موقع که بیشتر روی این مسائل صحبت کردی الان یا بیشتر توی تالارهای تخصصی هستی یا در گفتگوی آزاد هم حول مسائلی بحث می کنی که اگرچه جالب اما اون ترس از بیان واقعیت رو ندارن. الان پس دلیلش چی می تونه باشه؟ درست میفرمایین... همین الانش هم سعی میکنم در لفافه و حتی شده در غالب طنز یکسری چیزهای جدی رو بگم و تیکه هایی بندازم که اگر در آن بری شاید به چیزهای عجیبی برسی. دیگه نمیدونم کسی منظورم را میگیره یا نه !!! اما از طرفی در یکسری بحث های سرگرمی هم هستم، چون بعضی دوستان خوبی پیدا کردم که در واقعیت هم اونها را دیدم. اگر خیلی هارو در واقعیت نمیدیدم، ممکن بود سهم من از دنیای مجازی زودتر تموم بشه. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ چه خوب یه دلیل دیگه به جز تنهایی. شما وقت آزادت رو اکثرا این جایی؟ جای دیگه ای هم برای این میزان یادگیری هست؟ به جز یادگیری احساس وابستگی چی به این جا دارید؟ اره وقت ازادترم رو میام! وقت ازادم بیشتر صرف فیلم دیدن وکتاب خوندن وتفریح با دوستانم میشه اگه دوسال پیش این سوال رو میپرسیدی احساس وابستگی رو قبول میکردم الان منطق وابستگی یعنی نیاز به تعامل وتکمیل 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم هر چقدرم هم نظرات متفاوت باشه بازم ویژگی مشترک ما وابستگی و تنهاییه 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم هر چقدرم هم نظرات متفاوت باشهبازم ویژگی مشترک ما وابستگی و تنهاییه ای بابا غصه نخورین دیگه!! هیچ کس تنها نیست همراه اول !! 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ای بابا غصه نخورین دیگه!! هیچ کس تنها نیست همراه اول !! هیچ کس همراه نیست تنهای اول :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ وقت گذرونی و فرار از تنهایی و بی کاری و...:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ بهتر از الافی توی خیابوناست:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من بیکاری نیاز به بودن در اجتماع و نیاز به صحبت و بیان افکار.... حالا که یونی ها باز شده من مطمئنا اینجا کمتر میام... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من بیکاری نیاز به بودن در اجتماع و نیاز به صحبت و بیان افکار.... حالا که یونی ها باز شده من مطمئنا اینجا کمتر میام... :hrqr6zeqheyjho1f9mx به خاطر من بیاااااااااااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بیکاری و معتادی البته با شروع کلاسا فکر کنم کمتر شه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خیلی ها از روی بیخوابی شبانه میان 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من در این انجمن یاد داستان جوجه اردک زشت میوفتم...... روزی قو خواهد شد و خواهد رفت. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ :ws9: دوست ندارم این ورژن ووووووووووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ روزی یکی از دوستان به من گفت، شماها فقط برای من مجازی هستین. ارزش مجازی با ارزش واقعی خیلی فرق میکنه. شاید هم راست میگفت، محبت و دوستی مجازی به خیلی از ما نیامده، باید خشک بود و خشک و خشک...... 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ویژگی مشترکمون اینه که اینقدر به عکس طرف نگاه می کنیم که فکر می کنیم خودشه مثلا الان اسی لرله یا لرل اسیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده