hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همه می گن... می خوای از زیر شیرینی دادن در بری؟ زکی... :tt2: ای بابا! مخ کار نگیر دیگه! تو این انجمن با کسی ارتباط ندارم چه جوری همه می گن! چی خوندی از من که اینو می گی! بیا تو پروفم بگو! تاپیک خانوم راد رو اسپم نکنیم! حسابت برسم!:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ای بابا! مخ کار نگیر دیگه! تو این انجمن با کسی ارتباط ندارم چه جوری همه می گن! چی خوندی از من که اینو می گی! بیا تو پروفم بگو! تاپیک خانوم راد رو اسپم نکنیم! حسابت برسم!:biggrin: بچه ها حمید می خواد زن بستونه زن کردی بستونه سه تا واسه تابستون سه تا واسه زمستون........ :2525s: 3 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من نظرم فرق میکنه هر آدمی گنجایشش تا یه حدیه بالاخره یه جا ثابت میمونه .... واسه همه همینطوره ... واسه همه .... خوبی بدی دوری نزدیکی رفاقت دشمنی و... همه ی اینا از حدش که بگذره گندش در میاد .... همیشه باید یه محدوده باشه ...یه مرز .... بین همه چیز و همه کس .... :yes: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها حمید می خواد زن بستونه زن کردی بستونه سه تا واسه تابستون سه تا واسه زمستون........ :2525s: ماهرخ داری یه برنامه میچینی که دیگه نبینیمت 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخ داری یه برنامه میچینی که دیگه نبینیمت نه دادایی حوصلم سر رفته بود گفتم براش شایعه بسازم... می خوای واسه تو هم بسازم... ما شاید با جوزی بزنیم تو سر و کله هم ولی هنوز چشش دنبال من است .... 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ برو تو گودال ایتنجا رو بهم نزن بچه من که میدونم داداشم دیگه پیشت نمیاد و باسه چی اینجا میتایپی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ برو تو گودال ایتنجا رو بهم نزن بچه من که میدونم داداشم دیگه پیشت نمیاد و باسه چی اینجا میتایپی:vahidrk: فک کنم تایپکش کلا نابود شد.... :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اون تایپیکو ترکوندی حالا امدی اینجا کاش ف ی ل ت ر میزاشتن تا نتونی بیای:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اون تایپیکو ترکوندی حالا امدی اینجا کاش ف ی ل ت ر میزاشتن تا نتونی بیای:Ghelyon: حواسم نبود اینجا گودال نی و نباید مشکلات خانوادگی رو جار زد رفتم اصلاحیدم و رمزی نوشتم اون پست قبلی رو ... :evilsmile: اون وقت با ف ی ل ت ر شکن میام.... :2525s: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آشوبگر:zadan:خرابکار فرقه ... :ubhuekdv133q83a7yy7 میام شمال رو روی کله ی کچلت خراب می کنم بچه سوسول... :2525s: ولی خدایی خرابکارشو راس گفتی... 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من درسته هر چیزی حد و مرز خودشو داره و باید رعایت بشه:girl_yes2: در غیر این صورت همون زیادی میشی و... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ به شدت مخالفم یعنی چه؟! یعنی هر چیزی به اندازه ش افراط و تفریط تو هیچ کاری درست نیست حتی تو خوب بودن 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ کم باش و همیشه باش چون در :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سعي كن كم باشي تانبودت احساس شود نه كه نباشي تانبودنت عادت شود 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ یعنی هر چیزی به اندازه ش افراط و تفریط تو هیچ کاری درست نیست حتی تو خوب بودن به شدت موافقم 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخ داری یه برنامه میچینی که دیگه نبینیمت خوبه همه می شناسنت! 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خوبه همه می شناسنت! شما هم پرت به پر این ماهرخ خورده 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ شما هم پرت به پر این ماهرخ خورده ما که مثل بعضی ها پر نداریم پرهای بعضی ها یانقدر بزرگه که به ما گیر کرده! ههههههههههه:lol: ما مخلصیم! 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ما که مثل بعضی ها پر نداریم پرهای بعضی ها یانقدر بزرگه که به ما گیر کرده! ههههههههههه:lol: ما مخلصیم! حتما کلاتون گیر کرده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده