masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بچه ها ... کی اکسس بلده؟ یه سیستم ساده ی خرید و فروش می خوام واسم بزنه ... و بهم یاد بده ... نقدی حساب می کنم ... پرتویی کتاب اموزشی تو نت هست . اصلا هم وقتی نمی بره . بسیارم راحته . اگه پیدا نکردی بگو برات بفرستم . 2
partow 25305 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 پرتویی کتاب اموزشی تو نت هست . اصلا هم وقتی نمی بره . بسیارم راحته . اگه پیدا نکردی بگو برات بفرستم . من فیلم آموزشی از یوتیوب گرفتم ... دیدم ... ولی نفهمیدم ... کیفیت فیلم پایین بود ... کد نویسی داشت .... اصلاً هم با اکسس آشنایی ندارم( در رابطه با ساخته فرم) تو این کتابی که داری، نحواه ی ساخت صفخه لاگین و رجیستر هم هست؟ 2
masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 من فیلم آموزشی از یوتیوب گرفتم ... دیدم ... ولی نفهمیدم ... کیفیت فیلم پایین بود ... کد نویسی داشت .... اصلاً هم با اکسس آشنایی ندارم( در رابطه با ساخته فرم) تو این کتابی که داری، نحواه ی ساخت صفخه لاگین و رجیستر هم هست؟ با خود اکسس باید فرم درست کنی یا برای برنامه نویسی به عنوان پایگاهت ازش استفاده کنی ؟ کتاب رو برات میفرستم . ببین به دردت میخوره. 2
partow 25305 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 با خود اکسس باید فرم درست کنی یا برای برنامه نویسی به عنوان پایگاهت ازش استفاده کنی ؟ کتاب رو برات میفرستم . ببین به دردت میخوره. من اومدم با asp.net (C#) با پایگاه داده SQL بنویسم ... که استادمون گفته باید بگید چرا از این استفاده کردید و مزایاش نسیت به بقیه برنامه ها چیه... حالا همه میگن واسه این سیستم بهتره از ویژوال بیسک یا اکسس استفاده بشه ... نظر شما چیه؟ بیشتر بچه ها هم از ویژوال بیسیک یا اکسس (فرم در اکسس)استفاده کردن... ------------- مرسی ...دستتون درد نکنه ... 2
masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 من اومدم با asp.net (C#) با پایگاه داده SQL بنویسم ... که استادمون گفته باید بگید چرا از این استفاده کردید و مزایاش نسیت به بقیه برنامه ها چیه... حالا همه میگن واسه این سیستم بهتره از ویژوال بیسک یا اکسس استفاده بشه ... نظر شما چیه؟ بیشتر بچه ها هم از ویژوال بیسیک یا اکسس (فرم در اکسس)استفاده کردن... ------------- مرسی ...دستتون درد نکنه ... برای سیستم های کوچیک از access استفاده میکنن . چون کلا راحت تره، همه جوره . هم از لحاظ ساخت پایگاه و هم از لحاظ مرتبط کردن و اینکه حجم کمتری هم میگیره . کار با sql srver اساسا ناراحته. کار با فرم اکسس برای کسی که برنامه نوسی میدونه کمی بی کلاسه . البته به نظر من . حرفه ای تره که از برنامه نویسی استفاده کنی . مثلا یه dataview یا امثالش استفاده کنی و روی صفحه وین یا وب نشون بدی . کاری هم نداره . راستی شیوه sql نویسی access و sqlserver هم یه کمی فرق داره . 3
partow 25305 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 به به بچه ها کامپیوتر و آی تی شما بیکار نشین ... پاشو بیا به من کمک کن ... زهرا حل شد ؟ آری ... حل شد ... با تشکر از معصومه بانو... 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 معصومه بانو شما هستین ؟ با تشکر از شما 20 امتیاز برای شما 2
masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 معصومه بانو شما هستین ؟با تشکر از شما 20 امتیاز برای شما بله منم . مرسی از لطفتون . من تازه شما رو دیدم کجا بودین تا حالا همین دورو برا . 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بله منم . مرسی از لطفتون . همین دورو برا . چرا ما نمیدیمت ؟؟ اسمتو عوض کردی ؟؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 نامرئی بودم اووووووووو بله بله پس خودتو برو تو قسمت بچه های کامپیوتر معرفی کن شما رو بیشتر بشناسیم 1
masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اووووووووو بله بله پس خودتو برو تو قسمت بچه های کامپیوتر معرفی کن شما رو بیشتر بشناسیم یه بار معرفی کردم دیگه . اون موقع ها تو نبودی . 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 یه بار معرفی کردم دیگه . اون موقع ها تو نبودی . خب یه بار دیگه معرفی کن ما جدیدا شمارو بشناسیم 1
masoume 5751 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خب یه بار دیگه معرفی کن ما جدیدا شمارو بشناسیم تو جدیدی ؟؟؟ تو که از من عمرت بیشتره نرم افزار خوندم . تموم شده . الانم کمی تا قسمتی شاغلم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 تو جدیدی ؟؟؟تو که از من عمرت بیشتره نرم افزار خوندم . تموم شده . الانم کمی تا قسمتی شاغلم خب نمیشناختم خوش بختم معصوم خانم 1
ارسال های توصیه شده