دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ منم هستم بقیه هم دنبال درس و مشق و امتحان و ارشد و ......... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ صبر کنین امتحانا تموم بشه اونوقت من میدونم و شماها ... :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ صبر کنین امتحانا تموم بشه اونوقت من میدونم و شماها ... :vahidrk: اوه اوه صاحبش اومد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم هستمبقیه هم دنبال درس و مشق و امتحان و ارشد و ......... خیلیم خوشحال هستین انگار ____>:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ سلام ..... من هم جز دوستان هستم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ سلام ..... من هم جز دوستان هستم رشتت آی تیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام ..... من هم جز دوستان هستم یعنی مجتبی خونت حلاله لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستانه آی تی اینا ... بچه ها نظرتون در مورد ویندوز 8 چیه؟ بهتر از ویندوز 7 هستش؟ :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستانه آی تی اینا ... بچه ها نظرتون در مورد ویندوز 8 چیه؟ بهتر از ویندوز 7 هستش؟ :hapydancsmil: هر موقع نسخه کاملش اومد نظر میدیم 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستانه آی تی اینا ... بچه ها نظرتون در مورد ویندوز 8 چیه؟ بهتر از ویندوز 7 هستش؟ :hapydancsmil: من یه دمو از ویندوز8 دیدم خیلی حال کردم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من یه دمو از ویندوز8 دیدم خیلی حال کردم به به اقا ایمان چشم ما روشن شتری چیزی قربونی کنیم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ به به اقا ایمانچشم ما روشن شتری چیزی قربونی کنیم سلام تو زحمت میفتیناااااااااا 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلامتو زحمت میفتیناااااااااا نه دیگه ما حاضریم گود زیلا بزنیم جلوت زمین ولی بیای 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من یه دمو از ویندوز8 دیدم خیلی حال کردم همین 7 هم کارمونو راه میاندازه 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نه دیگه ما حاضریم گود زیلا بزنیم جلوت زمینولی بیای بعد از امتحانام بیشتر میام بخش pc همین 7 هم کارمونو راه میاندازه آره من عاشق ویندوز 7 تم خیلی رازیم ازش اونجور که من شنیدم همه قابلیتهای ویندوز 7 رو داره البته آپدیت شدن یه سری امکانات گرافیکی و کاربردی هم اضافه شده 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ هر موقع نسخه کاملش اومد نظر میدیم شبیه ویندوز سونه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ شبیه ویندوز سونه دروووووووووووووووووووووووووغ میگی لینک به دیدگاه
sajed210 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه یکی به من به بگه اینجا چه خبره ها؟ من رشته آی تی هستم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه یکی به من به بگه اینجا چه خبره ها؟ من رشته آی تی هستم بستگی داره دنبال چه خبری بگردی ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ... کی اکسس بلده؟ یه سیستم ساده ی خرید و فروش می خوام واسم بزنه ... و بهم یاد بده ... نقدی حساب می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده