partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ کاملا توضیحاتش واضح بود که با ویندوزت مشکل داره :biggrin:تو سوختی زهرا دیگه نمیتونی یاد بگیری تموم شد حیف یعنی هیچ راهی نیست؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یعنی هیچ راهی نیست؟ :icon_pf (34): شاید بشه با یه سری افزونه مشکل رو حل کرد ولی من تاحال همچین افزنه ای ندیدم چند امتیاز میدی بگردم ؟البته میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی ها من گفتم این بهترینه حالا تو میتونی از یکی دیگه استفاده کنی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شاید بشه با یه سری افزونه مشکل رو حل کرد ولی من تاحال همچین افزنه ای ندیدمچند امتیاز میدی بگردم ؟البته میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی ها من گفتم این بهترینه حالا تو میتونی از یکی دیگه استفاده کنی اها ... به امتیاز که اصلاً فکر نکنید ... :biggrin: ما در محیط visual studio کار می کنیم ... می خواستم تمرین ها رو انجام بدم ... که تو note pad می نویسم ... :yes: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ وقتی اکسترکت می کنم یه سری فایل میاد ... که روی install یا setup که می زنم این ارور رو میده::JC_thinking: باید یه ترفند بزنی شاید درست شد یه چیزی این برنامه واسه ویندوزه یا داس ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ باید یه ترفند بزنی شاید درست شد یه چیزی این برنامه واسه ویندوزه یا داس ؟؟ نمیدونم ... باید واسه ویندوز باشه ... :JC_thinking: حجمش که 23 mb بود .. فقط همینو میدونم ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم ... باید واسه ویندوز باشه ... :JC_thinking: حجمش که 23 mb بود .. فقط همینو میدونم ... شما باید Borland C++ win رو بگیری 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اها ... به امتیاز که اصلاً فکر نکنید ... :biggrin: ما در محیط visual studio کار می کنیم ... می خواستم تمرین ها رو انجام بدم ... که تو note pad می نویسم ... اره نوت پد هم خوبه .... وری گود 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ میگم که بعد از c++ اموزش بعدی چی باشه ؟ بگین من امادش کنم راجب فلش اموزش نمیخواید ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ میگم که بعد از c++ اموزش بعدی چی باشه ؟بگین من امادش کنم راجب فلش اموزش نمیخواید ؟:JC_thinking: اومم اسمبلی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ میگم که بعد از c++ اموزش بعدی چی باشه ؟بگین من امادش کنم راجب فلش اموزش نمیخواید ؟:JC_thinking: فلش؟ فلش مگه واسه گرافیک اینا نیست؟:JC_thinking: اومم اسمبلی اسمبلی؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ فلش؟ فلش مگه واسه گرافیک اینا نیست؟:JC_thinking: اسمبلی؟ :vahidrk: تو انجمن و میگی ؟ خب شما اموزش بذار 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم هی کی میذاره بذاره فقط چیزی که بلد نیستین میخواین یاد بگیرین و بگین من اموزشش و اماده کنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تو انجمن و میگی ؟خب شما اموزش بذار منظورم اینه که آموزش فلش رو در تالار گرافیک بزارید خیلی هم بهتره ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ منظورم اینه که آموزش فلش رو در تالار گرافیک بزارید خیلی هم بهتره ... پرتو قلش کد نویسی هم داره پوریا اونا رو میگه کد نویسی هاشو اینجا بزاره خوبه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پرتو قلش کد نویسی هم داره پوریا اونا رو میگه کد نویسی هاشو اینجا بزاره خوبه آها .. باشه ... آقای پوریا ، بفرمایید فلش بزارید ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ببین شب تولدم چه کارا نمیکنید ... تولدت ؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تولدت ؟:JC_thinking: آری ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آری ... :hapydancsmil: کی هست زهراییی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ کی هست زهراییی دو سه هفته دیگه ... :TAEL_SmileyCente: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده