میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بیشتر بستگی به شرایط و طرف داره که تو چه شرایطی و چه کسی ازم انتقاد کنه اگه به جا باشه و با فرد انتقاد کننده حال کنم که سعی میکنم رفتارم و عوض کنم البته به میزان علاقه خودم به حرکتی که مورد انتقاد قرار گرفته هم بستگی داره. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ الکی کلمون رو تکون میدیم و با قیافه ای که نشون میده داریم حرف طرف رو با دقت و علاقه گوش میدیم با حالتی که یعنی "من خیلی آدم با جنبه و با شعوری هستم اصلا هم ناراحت نمیشم از من انتقاد کنی" و سعی میکنیم نزنیم توی گوش طرف مقابل... بعد که حرفش تمون شد توی دلمون بهش چندتا فحش میدیم و بعد که رفت بازم بهش فحش میدیم... البته ایندفعه با صدای بلند... و تا میتونیم پشت سرش حرف میزنیم و تا اونجایی که میتونیم میکوبیمش... ما مردم خوبی هستیم... کلا انتقاد پذیریم... باور کنید... 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ انتقاااد خوبه به شرطی که به جا باشه می شه انتقاد سازنده ولی من همیشه کار خودمو می کنم اونی که فکر می کنم درسته رو انجام میدم در کل خوبه آدم انتقاد پذیر باشه حد اقل گوش بده لازم نیست عمل کنه بش:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ من که اعتراف میکنم آدم انتقاد پذیری نیستم زیاد یعنی معمولا زیر بار نمیرم ولی اگه انتقاد طرف درست باشه و تو دلم قبولش داشته باشم سعی میکنم ایرادم و رفع کنم البته به نظرم نحوه انتقاد هم خیلی مهمه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اگه درست انتقاد بشه و بدونم که انتقاد کننده از انتقادش نیت خیری داره مطمئنا میپذیرم. در غیر اینصورت خیر. 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من کلا خیلی انتقاد پذیر نیستم اینم بده ولی بازم بستگی داره کی بگه و در مورد کدوم اخلاقم بگه. الآن که خیلی بهتر شدم نسبت به قبل.... ولی خوبه آدم انتقادپذیر باشه.گاهی نقد شدن خوبه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده