Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ با گوشی هم قبوله ؟؟ بله :yes: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مال دوستم باشه ایراد نداره ؟؟ لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مال دوستم باشه ایراد نداره ؟؟ از نظر قانون مسابقه عکاسی ، ما که نمیتونیم بفهمیم خودت انداختی یا دوستت ! ما فقط میتونیم بفهمیم با دوربین شخصی گرفته شده یا اینترنتی هستش ! برا خودت باشه بهتره :yes: 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ فقط یک روز دیگر فرصت باقیست :yes: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ خیلی کمه بابا خب موضوع ما اجتماعیه نمیذارن ازشون عکس بگیریم! تا آخر هفته تمدید کن متین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ تا الان فقط 1 نفر عکس فرستاده !!! تا آخر هفته تمدید.. ببینم به چند نفر میرسه 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ تا الان فقط 1 نفر عکس فرستاده !!!تا آخر هفته تمدید.. ببینم به چند نفر میرسه منم می خوام بفرستم فقط اینکه با دوربین موبایله دو مگا پیکسل / حقم ضایع نشه بخاطر کیفیت؟ تازه موبایل خواهرمه /موبایل خودم دوربین نداره اصلا بلوتوث هم نداره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ خیلی کمهبابا خب موضوع ما اجتماعیه نمیذارن ازشون عکس بگیریم! تا آخر هفته تمدید کن متین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راست میگه؛ منم موافخم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ تا الان فقط 1 نفر عکس فرستاده !!!تا آخر هفته تمدید.. ببینم به چند نفر میرسه اگه همین یه نفر بمونه چی؟!!:lol: برنده اعلامش میکنین ؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ اگه همین یه نفر بمونه چی؟!!:lol: برنده اعلامش میکنین ؟ آره دیگه مدال هم میگیره :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ آره دیگه مدال هم میگیره :biggrin: خوش به حالش خدا بده شانس! :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ تاپیک آپ... منتظر عکس های زیباتون هستم... دوستان گلــــــــــم لطفا به این مورد دقت داشته باشید : هر نوع عکسی که مفهوم زندگی رو برسونه پذیرفته میشود، دیگه بستگی داره به ایده خودتون برای عکستون یه اسم بذارید و یه توضیح کوچیک هم راجع بهش بدید. 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من هنوز نتونستم عکس بگیرم..:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ هنوز هم مهلت هست؟ اگه آره تا کی؟:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ هنوز هم مهلت هست؟اگه آره تا کی؟:girl_blush2: بله :yes: تا فردا 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ تا الان فقط 3 عکس ارسال شده... اگر دوستانی هستند که برای گرفتن عکس نیاز به زمان بیشتری دارند اعلام کنند... در غیر اینصورت مهلت شرکت در مسابقه تا فردا ساعت 24 هست... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام.... من هم یک عکس ارسال کردم... امیدوارم حداقل شرایط یک عکس رو داشته باشه...با توجه به آماتور بودن من.... با تشکر از برگزاری چنین مسابقاتی.....:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ بیشتر وقت بده:icon_pf (34): (الان هی میگی 3عکس 3عکس اونوقت شروع که شد یهو 20تا میبینیم) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده