M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من هر پستی رو باید 3 بار بفرستم..آخرش هم ارسال نمیشه....با فایرفاکس هم سایت بالا نمیاد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ولی من چیزی نمیبینم جدی نگیرین:w31: 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من نمیدونم بعضیا برای ضاهر انجمن اینجا میان یا اینکه چیزی یاد بگیرن! دست همتون روو شد برا چی اینجا میاین!! هرچی ورژنی باشه ، باشه مهم اینه نواندیشانه... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ منم دیدم............style ها رو تغییر بدید لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره ورژن تغییر کرده یا نه؟ ما که تغییری نمیبینیم! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ هنوز تغیییری نکرده اینا ک میگن عوض شده قالب رو عوض کردن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ونوسی دماغت الان پشت سیستم این جوری شده ها :biggrin: آبجی منو مسخره نکنیدا:ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ چقدر اسپم شده اینجا. تا دو ساعت دیگه اینا شروع میشه. 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ با عرض پوزش از دوستان متأسفانه شخصی که قرار بود کار آپگرید رو انجام بده، نتونسته امروز به نت دسترسی داشته باشه و گفت امشب دیگه بعیده برسه و میمونه واسه فردا عصر یه بار نشد اطلاعیه میزنیم سروقت باشه 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده