Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان جواباي خوبي دادن منم فقط با گذشتن زمان موافقم چون تجربه شم داشتم و زمان خيلي چيزارو مشخص ميكنه... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان جواباي خوبي دادن منم فقط با گذشتن زمان موافقم چون تجربه شم داشتم و زمان خيلي چيزارو مشخص ميكنه... درودبربانوسیندرلا گذرزمان مسئله انکارناپذیری ست که لازمه هرشناختی ست منتها سؤال من این ست فرض کنیددوره ای شش ماهه برای شناخت سپری شده است درطول این مدت شش ماه درچه محیطی ومکانی بهترین نوع شناخت راازنامزدتان کسب کرده اید؟موردسؤالم این مکان وشرایط هست میخواهم ببینم آیادرمحیط خانواده شخص این شناخت کاملتراست یابیرون؟ گرچه قبول دارم هرجایی شناخت مربوط به همان شرایط رامهیامیکند امابهترین وکارآمدترین شناخت درکدام محیط صورت میگیرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آدمی که به خواد ذاتشو مخفی کنه هیچ جور نمیشه شناختش . . . . . اما یه راه هست اونم اینه که تو جمع دوستاش ببینی چه میکنه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ درودبربانوسیندرلاگذرزمان مسئله انکارناپذیری ست که لازمه هرشناختی ست منتها سؤال من این ست فرض کنیددوره ای شش ماهه برای شناخت سپری شده است درطول این مدت شش ماه درچه محیطی ومکانی بهترین نوع شناخت راازنامزدتان کسب کرده اید؟موردسؤالم این مکان وشرایط هست میخواهم ببینم آیادرمحیط خانواده شخص این شناخت کاملتراست یابیرون؟ گرچه قبول دارم هرجایی شناخت مربوط به همان شرایط رامهیامیکند امابهترین وکارآمدترین شناخت درکدام محیط صورت میگیرد؟ قاعدتا محيط خانواده خيلي بهتر از بيرونه چون مطمئنا جلوي خانواده اش و آشنايان نمي تونه فيلم بازي كنه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بهترین محیط وشرایط برای شناخت همسرکجاست؟ لازم به توضیح است که منظور من این نیست که چطوریا کجا میشه با همسرت آشنا بشی..... منظورم اینه که یه محیط رو معرفی کنید که شخص واقعا خودشه ونمیتونه واستون فیلم بازی کنه اگر هدف شناخت همسر باشه (بصورت مستقیم) فرقی نمیکنه...هرچه مکان ها متفاوت تر باشه بهتره به نظرم! از سفر خارج از کشور گرفته تا کویر و صحرا و مراسم عزاداری و جشن....ما به این دوره ، دوره ی نامزدی میگیم که بهتره بین 1 تا 2 سال طول بکشه تا طرفین شناخت کافی از هم پیدا کنن. ولی متاسفانه عرف جامعه تا حدودی مخالف شناخت کامل این دو موجود نسبت به هم میشه... ولی بهترن روش بنظر من شناخت غیر مستقیمه.... چون شما اوایل آشناییتون هست و نمیدونیم کلماتی که از دهان اون فرد بیرون میاد چند درصدش درسته، بهتره از این روش استفاده کنید. این روش از 2 مرحله تشکیل میشه که مرحله ی اول رو همه باهاش آشنا هستن....تحقیق! خانواده و بخصوص مادر ، خیلی در شکل گیری اخلاق و روحیات یک دختر موثرند....پدر هم موثره ولی نه به اندازه ی مادر! (برعکس این حالت برای پسر) دومین مرحله تست وفاداریه....که شاید هم از نظر برخی دوستان این کار درست نباشه که همون ابتدا به اعتماد طرف شک کرد....(من هم تا حدودی با این نحوه ی تست کردن مخالفم) خوب کسی انگارنظری نداره پس من نظرخودم رومیگم....به نظرمن اگه اولین دیدارهای یه دختروپسربهتره تو محیط خانه ودربین اعضای خانواده شخص انجام بشه شمابادیدن اتاق شخصی طرف پاسخ خیلی ازسؤالات خودرامیگیرید..نحوه ارتباط اوباافرادخانواده بیانگرنحوه ارتباط اودرآینده باشماست......میزان احترامی که به اعضای خانواده اش میگذارد بیانگرمیزان احترامی است که درآینده به شماخواهدگذاشت.......نوع گفتار ورفتارشخص درخانه خودش بسیاری ازابهامات رابرای شمامشخص میکند.... نظرشماچیست؟آیااینگونه نیست؟ همونجوری که دوستان اشاره کردن ، این بدترین حالت شناخته....چون اگر خود فرد هم راستشو بگه، والدین ( بخصوص مادر ها) در توصیف فرزندشون کمی غلو میکنن اما اینجا هم میشه یکاری کرد....همین رسمی که میگن، طرفین برن تو اطاق و حرفاشونو بزنن. من میگم طرفین قبل از اینکار ، تو خونه و قبل از مراسم روحیات و در حالت کلی اونچه که هستن رو تو کاغذ بنویسن و سر جلسه بدن به طرف مقابل و نظرشو جویا بشن....اینجوری استرس سر جلسه هم مانع از بیان مشکلاتشون نمیشه! بطور مثال: طرف بگه از شخص مقابل چه انتظاراتی داره - در چه مواقعی عصبانی میشه - چه چیزهایی خوشحالش میکنه و .... لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من گذشت زمان نقاب رو از چهره ی هرکس برمیداره حالا تو هر مکانی که باشه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرتون این درسته که میگن مادر و ببین دختر و بگیر؟ 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرتون این درسته که میگن مادر و ببین دختر و بگیر؟ خوب می تونم بگم که اصلا این یک تفکر قدیمی و اشتباه هست من با مامانم از لحاظ ظاهری و اخلاقی 180 درجه فرق دارم....:hrqr6zeqheyjho1f9mx 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آخه قبل از دورانی که رابطه رسمیت پیدا کنه،حضور در خانواده یعنی چی؟ما یک شناخت مقدماتی داریم،یک شناخت عمیق پس از دوران نامزدی. اگر منظورتان شناخت پس از نامزدیه خوب معلومه خانواده وارد میشه. اما اینکه با یکی دو جلسه دیدن بگیم،با هم رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم،از نظر من عجیبه،حالا شاید یه عده اینکارو میکنند!! منم باصحبتهای شماگیج شدم....خیلی سؤال ساده است چرااینقدرمسئله رودشوارش میکنی؟زمان رودرنظرنگیریم......یاهمان زمان بعدازرسمی شدن یاهرزمان دیگه که ازنظرشمامجازبه رفت آمد باخانواده های دوطرف شده ایم...ازنظرمن شخص خارج ازخانه ومحیط خانواده آن چیزی رانشان میدهدکه دوست داردباشدنه خود واقعی اش راولی درخانه رفتاری راداردکه واقعیت وجودی اوست... آیااین گفته راقبول ندارید؟ لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آیاکسی نظرندارد؟کم کم میخواهم بحث راجمعبندی کنم... لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من خصوصیات و اخلاق هر فردی توی مسافرت رفتن یا در شرایط سخت مشخص میشه ! 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اولین سوالیه که براش جوابی ندارم! اما فقط می تونم بگم عجله نکنیم همین! پیروز باشید 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر منم محیط خانواده بهترین محیط هست اما با این نظر هم موافقم که اگر کسی بخواد نقش بازی کنه هرجایی این توانایی رو داره و این دوره کسی رو واقعا نمیشه شناخت. به نظر من باید یاد گرفت سوالاتمونو از طرف چجوری بپرسیم که به حقیقت ماجرا پی ببریم و بتونیم حقیقت رو بدون اینکه طرف بفهمه از زیر زبونش کشید. مثلا اگر براتون مهمه که طرف با ایمان هست یا نه ازش نپرسین که نماز میخونی یا نه، باید جور دیگه ای سوالتونو مطرح کنید مثلا اینکه بخواین نظرشو در مورد دین و خداپرستی بگه و جوری سوال رو مطرح کنید که طرف نفهمه شما کدوم طرفی هستین تا دروغ ببافه به نظر من نحوه سوال پرسیدن و رفتار با طرف مقابله که همه چیزو مشخص میکنه. اگه بشه تایپیکی بزنین که در این مورد بحث کنه میتونه خیلی مفید باشه 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر منم محیط خانواده بهترین محیط هست اما با این نظر هم موافقم که اگر کسی بخواد نقش بازی کنه هرجایی این توانایی رو داره و این دوره کسی رو واقعا نمیشه شناخت.به نظر من باید یاد گرفت سوالاتمونو از طرف چجوری بپرسیم که به حقیقت ماجرا پی ببریم و بتونیم حقیقت رو بدون اینکه طرف بفهمه از زیر زبونش کشید. مثلا اگر براتون مهمه که طرف با ایمان هست یا نه ازش نپرسین که نماز میخونی یا نه، باید جور دیگه ای سوالتونو مطرح کنید مثلا اینکه بخواین نظرشو در مورد دین و خداپرستی بگه و جوری سوال رو مطرح کنید که طرف نفهمه شما کدوم طرفی هستین تا دروغ ببافه به نظر من نحوه سوال پرسیدن و رفتار با طرف مقابله که همه چیزو مشخص میکنه. اگه بشه تایپیکی بزنین که در این مورد بحث کنه میتونه خیلی مفید باشه ممنونم بانو...:rose: احسنت...به موردظریفی اشاره کردید...پرسیدن سؤالات کافی درمرحله شناخت پیش ازازدواج بسیارمهمه چیزی که بسیاری ازکارشناسان امرازدواج روی اون تأکید دارند درموردپیشنهادتون هم چشم بررسی میشه اگه تکراری نبودچشم حتماتاپیکش زده میشه... 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ممنونم از از کسانی که با اظهار نظرهای سازنده خود مارو دراین بحث کمک کردند من با نقل قول گرفتن از صحبتهایی که به نظرم کاملترین جوابها بودن این بحث رو نتیجه گیری میکنم بحث شناخت یک نفر بحثی نیست که بشود در زمان کوتاهی به آن نائل شد ونیازمند زمان نسبتا طولانی که باید این زمان را خانواده ها در اختیارفرزندانشان قرار دهند که بتوانند با شناخت کافی به زندگی مشترک وارد شوند.......... اما سوال این تاپیک این بود که به نظر شما در کجا میتوان بهترین وکاربردی ترین شناخت را از همسر آینده بدست آورد؟ همانطور که توضیح دادم ما در هر مکان وهر زمان به نحوی نقابی بر چهره داریم که مانع از دیده شدن شخصیت واقعی ما در اجتماع ودر جمع دیگران میشود....ما در هر مکان وزمان طوری سعی میکنیم رفتار کنیم که به ایده آل فکری ما نزدیکتر است تا واقعیت ما......امابالاخره باید مکانی باشد که رفتار ما به واقعیت ما نزدیکتر باشد ........ به نظرمن تو محیط خانه ودربین اعضای خانواده شخص نزدیکترین شخصیت با واقعیتش داره شمابادیدن اتاق شخصی طرف پاسخ خیلی ازسؤالات خودرامیگیرید..نحوه ارتباط اوباافرادخانواده بیانگرنحوه ارتباط اودرآینده باشماست......میزان احترامی که به اعضای خانواده اش میگذارد بیانگرمیزان احترامی است که درآینده به شماخواهدگذاشت.......نوع گفتار ورفتارشخص درخانه خودش بسیاری ازابهامات رابرای شمامشخص میکند.... حال نظرات سایر دوستان که گلچین کردم به این صورت است: با یک بار دیدن هم نمیشه راجع به مردم قضاوت کرد ..اینو هم باید بدونیم آدم کامل پیدا نمیشه .. مواردی و رو که میشه تخفیف داد و تخفیف بدیم دانشگاه و پارک وسینما و خیابان با توجه به سوال اغازین بحث چینین ویژگی های مکانی ندارند . ولی به نظر من وقتی یه کسی پیش بستگان یا پدر و مادرش باشه نمی تونه فیلم بازی کنه زیاد چون حتما بستگانش عکس العمل نشون میدن به این قضیه ولی بهتره وقتی می خوایم با کسی حرف بزنیم یا از کسی حرف راست بشنویم لازمه که اول خودمون صادق باشیم با طرفمون.... بهترین محیط جایی هست که بتونه هر کاری کنه و هر حرفی بزنه و الزامی برای رعایت آنچه نیست نداشته باشه.چون میشه آنچه که هست را دید و درک کرد. به نظر من بهترین راه شناخت همسر رفتن یک مسافرت با همسفری اوشون هست آدما توی سفر با مواجهه با خوشی ها و سختی ها چهره اصلیشونو نشون می دن ولی بهترین مکان برای شناخت دختر از لحاظ رفتاری اینه که با خانواده دختر قبل ازدواج حتما رفت و امد داشته باشی بدون اینکه صحبتی از ازدواج در میون باشه به نظر من خصوصیات و اخلاق هر فردی توی مسافرت رفتن یا در شرایط سخت مشخص میشه ! خوب!!!! نظر شما چیست؟بهترین مکان برای شناخت همسرکجاست؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده