رفتن به مطلب

مطمئن ترین مکان برای شناخت همسر کجاست؟

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

خوب دوستان سلام :wavesmile:

بعداز یه وقفه نسبتا طولانی دوباره درخدمتگذاری شما عزیزان حاضرم:icon_gol:

یه بحث وسوالی بود که تو چنددوره پل صراط از عزیزان پرسیدم اما پاسخی که مد نظرم بود رو نگرفتم:th_scratchhead:

سوال اینه:

بهترین محیط وشرایط برای شناخت همسرکجاست؟

لازم به توضیح است که منظور من این نیست که چطوریا کجا میشه با همسرت آشنا بشی.....

منظورم اینه که یه محیط رو معرفی کنید که شخص واقعا خودشه ونمیتونه واستون فیلم بازی کنه:w16:

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میتونن برن بیرون بگردن ..

.

کافی شاپ ..

خرید کردن ..

.

با یک بار دیدن هم نمیشه راجع به مردم قضاوت کرد ..

اینو هم باید بدونیم آدم کامل پیدا نمیشه .. مواردی و رو که میشه تخفیف داد و تخفیف بدیم:yes:

• Like 9
لینک به دیدگاه

کسی اگه بخواد فیلم بازی کنه و تظاهر کنه تو هر محیطی میتونه اینکار رو بکنه و برعکسش

کسی که صادق باشه تحت هر شرایطی خودشه و ریا تو رفتارش نیست...بنابراین سوال جواب مشخصی نداره به نظر من

• Like 13
لینک به دیدگاه

به نظر من تداوم یافتن جریان رفتار یک شخص در شرایط مختلف میتونه بسیاری از خصوصیات شخص چه زن و چه مرد را نشون بده . و این جایی نیست جز محیط یک کار دائم برای مدتی طولانی . دانشگاه و پارک وسینما و خیابان با توجه به سوال اغازین بحث چینین ویژگی های مکانی ندارند .

• Like 12
لینک به دیدگاه

بهترین محیط وشرایط برای شناخت همسرکجاست؟

لازم به توضیح است که منظور من این نیست که چطوریا کجا میشه با همسرت آشنا بشی.....

منظورم اینه که یه محیط رو معرفی کنید که شخص واقعا خودشه ونمیتونه واستون فیلم بازی کنه:w16:

خوب من با فروغ موافقم کسی که بخواد فیلم بازی کنه در هر شرایطی این کار رو می کنه

ولی به نظر من وقتی یه کسی پیش بستگان یا پدر و مادرش باشه نمی تونه فیلم بازی کنه زیاد چون حتما بستگانش عکس العمل نشون میدن به این قضیه

ولی بهتره وقتی می خوایم با کسی حرف بزنیم یا از کسی حرف راست بشنویم لازمه که اول خودمون صادق باشیم با طرفمون....

• Like 13
لینک به دیدگاه
میتونن برن بیرون بگردن ..

.

کافی شاپ ..

خرید کردن ..

.

با یک بار دیدن هم نمیشه راجع به مردم قضاوت کرد ..

اینو هم باید بدونیم آدم کامل پیدا نمیشه .. مواردی و رو که میشه تخفیف داد و تخفیف بدیم:yes:

سلام بر آقا رضای گل:wavesmile:

این مکانها واسه مراحل بعدی قضیه هست که طرف رو دیدی وتاحدودی با شناختی که ازش پیداکردی بهش اعتماد میکنی وباهاش بیرون میری

سوال من مربوط به مرحله شناخت هست جایی که هنوز به شخص اعتماد نداری ومیخوای ببینی چندمرده حلاجه:a030:

کسی اگه بخواد فیلم بازی کنه و تظاهر کنه تو هر محیطی میتونه اینکار رو بکنه و برعکسش

کسی که صادق باشه تحت هر شرایطی خودشه و ریا تو رفتارش نیست...بنابراین سوال جواب مشخصی نداره به نظر من

درود بانو:icon_gol:

حرف شمارو میتونم تاحدودی قبول کنم اما نه کاملا.....

تمام افراد چه زن وچه مرد در مراحل اولیه اون چیزی که هستند رو بروز نمیدند که کاملا منطقی ودرست هست اما باید جایی باشه که شخص بیشترین نمود از خود واقعی شو نشون میده!!!!........نه؟:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

در کل دخترا به خاطر سیاست قویشون همیشه داخل دلشون رو نمیشه دید ، حتی اونی هم که چند ترمه داری کنارش درس میخونی نمیتونی بشناسیش تا موقعی که اعصابشو داغون کنی و کاری کنی که آمپرش بزنه تا زیر گلوش که خودشو لوووو بده.

برای شناخت کافیه فقط عصبیشون کنی تا بتونی کامل بشناسیشون. دخترا توی عصبانیت خودشون رو لوو میدن.

حالا میتونه توی ماشین باشی ، توی کافی شاپ باشی ، توی حیاط خونتون باشی و...

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من تداوم یافتن جریان رفتار یک شخص در شرایط مختلف میتونه بسیاری از خصوصیات شخص چه زن و چه مرد را نشون بده . و این جایی نیست جز محیط یک کار دائم برای مدتی طولانی . دانشگاه و پارک وسینما و خیابان با توجه به سوال اغازین بحث چینین ویژگی های مکانی ندارند .

دقیقا با این قسمت موافقم:a030:

خوب من با فروغ موافقم کسی که بخواد فیلم بازی کنه در هر شرایطی این کار رو می کنه

ولی به نظر من وقتی یه کسی پیش بستگان یا پدر و مادرش باشه نمی تونه فیلم بازی کنه زیاد چون حتما بستگانش عکس العمل نشون میدن به این قضیه

ولی بهتره وقتی می خوایم با کسی حرف بزنیم یا از کسی حرف راست بشنویم لازمه که اول خودمون صادق باشیم با طرفمون....

دوقسمت رنگی صحبتهای شما کاملا تناقض داره به نظر من:banel_smiley_4:

وقتی تأکید میشه درهرشرایطی!!!پس شامل شرایط خانه وخانواده هم میشه......نظرخودت قسمت آبی رنگ به نظرم با آنچه که از حرفهای فروغ خانوم باهاش موافقید درتضاده

• Like 4
لینک به دیدگاه
در کل دخترا به خاطر سیاست قویشون همیشه داخل دلشون رو نمیشه دید ، حتی اونی هم که چند ترمه داری کنارش درس میخونی نمیتونی بشناسیش تا موقعی که اعصابشو داغون کنی و کاری کنی که آمپرش بزنه تا زیر گلوش که خودشو لوووو بده.

برای شناخت کافیه فقط عصبیشون کنی تا بتونی کامل بشناسیشون. دخترا توی عصبانیت خودشون رو لوو میدن.

تو عصبانیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه اصلا با این شیوه موافق نیستم چون این روش درمورد خود ما مردان هم صادقه......منکه به شخصه اصلا دوست ندارم با چنین روشی شناخته بشم چون هنگام عصبانیت اصلا عقل آدم درست کار نمیکنه وممکنه اشتباهاتی بکنه که دیگه نشه جبران کرد:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دقیقا با این قسمت موافقم:a030:

دوقسمت رنگی صحبتهای شما کاملا تناقض داره به نظر من:banel_smiley_4:

وقتی تأکید میشه درهرشرایطی!!!پس شامل شرایط خانه وخانواده هم میشه......نظرخودت قسمت آبی رنگ به نظرم با آنچه که از حرفهای فروغ خانوم باهاش موافقید درتضاده

نه پیمان جان منظورم جاهایی که تنها باشه منظورم بود که می تونه فیلم بازی کنه اما در کنار خانواده نه....

شاید بد گفتم منظورمو....

اون قسمت قرمزش مربوز بود به جاهایی که دو نفر تنها هستن حتی توی مسافرت هم میشه فیلم بازی کرد به نظر من

اون قسمت آبی رنگ مال وقتی هست که دو طرف تنها نباشن....

منظورمو تونستم بگم یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا فکر می کنید که حتما باید عصبانی بشه تا خود واقعیشو نشون بده؟

ما انسانیم دو بعد داریم....چه وقتی عصبی باشیم خودمونیم و چه مهربان و خونسرد...عصبانیت هم جزی از رفتارامونه نمی شه گفت چون یه نفر یه بار عصبی شده پس آدم عصبی و پرخاشگریه.....

میشه گفت؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه

مرسی هادی جان از توضیحات خوبت :w72:

درسته!!!!!!!!مکانی که من مد نظرم بودجایی جز محیط خانه وخانواده نیست جایی که شخص یک عمر خودش بوده بدون نقاب وبدون تغییر چهره............

حالا

چطور میشه از این محیط به این شناخت رسید؟چه مواردی مگه تو خونه وکنار خانواده پیدا میشه که غیر اونجا نیست؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب کسی انگارنظری نداره پس من نظرخودم رومیگم....

به نظرمن اگه اولین دیدارهای یه دختروپسربهتره تو محیط خانه ودربین اعضای خانواده شخص انجام بشه شمابادیدن اتاق شخصی طرف پاسخ خیلی ازسؤالات خودرامیگیرید..نحوه ارتباط اوباافرادخانواده بیانگرنحوه ارتباط اودرآینده باشماست......میزان احترامی که به اعضای خانواده اش میگذارد بیانگرمیزان احترامی است که درآینده به شماخواهدگذاشت.......نوع گفتار

ورفتارشخص درخانه خودش بسیاری ازابهامات رابرای شمامشخص میکند....

نظرشماچیست؟آیااینگونه نیست؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرمن اگه اولین دیدارهای یه دختروپسربهتره تو محیط خانه ودربین اعضای خانواده شخص انجام بشه شمابادیدن اتاق شخصی طرف پاسخ خیلی ازسؤالات خودرامیگیرید..نحوه ارتباط اوباافرادخانواده بیانگرنحوه ارتباط اودرآینده باشماست......میزان احترامی که به اعضای خانواده اش میگذارد بیانگرمیزان احترامی است که درآینده به شماخواهدگذاشت.......نوع گفتار

پيمان جان باهات موافقم..محيط خونه و در كل شخصي ترين حريم يه فرد بهترين جا است براي محك زدن رفتار و كردارش

اما

اينقدر موردي كه تو تظاهر و فيلم بازي كردن ديدم حرفه اي و تلخ بود كه بازم ميگم كسي بخواد خودش نباشه هيج جا نيست

به خصوص اون شخصي كه من ميگم خانوادش هم مثل خودش بودند :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
پيمان جان باهات موافقم..محيط خونه و در كل شخصي ترين حريم يه فرد بهترين جا است براي محك زدن رفتار و كردارش

اما

اينقدر موردي كه تو تظاهر و فيلم بازي كردن ديدم حرفه اي و تلخ بود كه بازم ميگم كسي بخواد خودش نباشه هيج جا نيست

به خصوص اون شخصي كه من ميگم خانوادش هم مثل خودش بودند :icon_pf (34):

کاملامیفهمم چی

میگی....اماخیلی کم پیش میادیه خانواده به صورت یکپارچه ویکدست اهل فیلم بازی کردن باشند بالاخره یه جایی بند روآب میدند......واسه همون افرادهم مقایسه طرز برخوردشون باغیرخانواده وخانواده میتونه خیلی مسائل رومشخص کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو عصبانیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه اصلا با این شیوه موافق نیستم چون این روش درمورد خود ما مردان هم صادقه......منکه به شخصه اصلا دوست ندارم با چنین روشی شناخته بشم چون هنگام عصبانیت اصلا عقل آدم درست کار نمیکنه وممکنه اشتباهاتی بکنه که دیگه نشه جبران کرد:a030:

اتفاقا همین عصبانیت بهترینش هست ، میتونی بفهمی چه قدر ازت بدی دیده و بهت نگفته که گذاشته برای روزی که عصبی بودی بهت بگه و داغونت کنه.بیشتر دخترا توی موقع عصبانیت نقاط منفی طرف رو به رخش میکشن.

:ws43:

چرا فکر می کنید که حتما باید عصبانی بشه تا خود واقعیشو نشون بده؟

ما انسانیم دو بعد داریم....چه وقتی عصبی باشیم خودمونیم و چه مهربان و خونسرد...عصبانیت هم جزی از رفتارامونه نمی شه گفت چون یه نفر یه بار عصبی شده پس آدم عصبی و پرخاشگریه.....

میشه گفت؟!

دخترا اینجورین ، همین جوری که معمولی پیشت هستن قربونت میرن ، بهت میگن عاشقتن ، ولی موقعی که عصبی بشن تازه میفهمی تو دلشون چیه.

دخترا دو رویی که دارن خیلی قوی تر از مردا هستش ، مردا چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج اخلاقشون شبیه هم هستش ، ولی چون سیاست زنا قویه ، قبل از ازدواج یه چیزن ، بعد از ازدواج یه چیز دیگه میشن که اون بعد از ازدواجشون شخصیت اصلیشون هست ، اگه میخوای به شخصیت اصلی قبل از ازدواج دست پیدا کنی باید عصبیشون کنی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاملامیفهمم چی

میگی....اماخیلی کم پیش میادیه خانواده به صورت یکپارچه ویکدست اهل فیلم بازی کردن باشند بالاخره یه جایی بند روآب میدند......واسه همون افرادهم مقایسه طرز برخوردشون باغیرخانواده وخانواده میتونه خیلی مسائل رومشخص کنه.

چامعه بدي شده...چيزي كه فراوونه د ورغ و تزوير ..شده جزي از فرهنگمون...صداقته كه كيمياست

بند رو آب ميدن ولي وقتي خرشون از پل گذشته باشه...شايدم من دارم بدبين ميشم به اين موضوع :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

وقتی سوالتون رو خوندم محیط کار و دانشگاه اومد تو ذهنم ولی پاسخ شما بهتره منتها یه مثال از آشنایان و بحث تزویر/برادر عروس دوست صمیمی من هست هر چی می گم از ایشون می گم خیلی خلاصه:

رفت و امد هایی صورت گرفت قبل از عقد. اعضای خانواده عجیب بهم احترام می ذاشتن همه با تعجب به رفتار خانواده داماد و خود داماد نگاه می کردن . پدره می آمد همه بلند میشدن/ مکالماتی که بینشون صورت می گرفت بسیار محترمانه بود و...

بعده عقد اینطوری نبود!!! آخر طلاق.

امامقصود: باید اینقدر دانش بینش و مهارت زیادی داشته باشیم تا تزویر رو تشخیص بدیم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
چامعه بدي شده...چيزي كه فراوونه د ورغ و تزوير ..شده جزي از فرهنگمون...صداقته كه كيمياست

بند رو آب ميدن ولي وقتي خرشون از پل گذشته باشه...شايدم من دارم بدبين ميشم به اين موضوع :hanghead:

متاسفانه حق

باشماست قبول دارم که جامعه مامخصوصادربین پسرها دروغگویی وریاکاری بسیاررایج شده است چیزی که بین دخترهاهم روزبروز درحال افزایش است ...متاسفانه...:sigh:

اماباهمه این تفاسیر به نظرمن خانواده مطمئنن ترین منبع کسب اطلاعات فردی ازشخص موردنظراست....مهمانی های طولانی .رفت وآمدهای مکرر وریز شدن درروابط فرد درخانواده ومحیط بیرون وسنجش میزان تناقض میان این دو محیط میتواندبیانگرصداقت طرف درروابط آینده باشد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بهترین محیط جایی هست که بتونه هر کاری کنه و هر حرفی بزنه و الزامی برای رعایت آنچه نیست نداشته باشه.

چون میشه آنچه که هست را دید و درک کرد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...