- Nahal - 47858 ارسال شده در 18 آذر، 2011 نه عزیزم شیرینه:yes: ای وای اشتباه نوشتم ترش :icon_pf (34): کجاها بیشتر هست؟ 5
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 ای وای اشتباه نوشتم ترش :icon_pf (34):کجاها بیشتر هست؟ ایران هم هست و به سیب زمینی شیرین معروفه در بلوچستان به اسم قجر لاهوری می شناسن:yes: 8
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 آذر، 2011 سیلاااااااااااام:dancegirl2: چه جالب میگم این عکس سومی یکیشون شبیه هویجه 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آذر، 2011 اینا سیب زمینی ترش نیست که تو ترشیا میریزن؟؟؟ اونا نارنجی نیستنا 2
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 تا حالا ندیدممعمولا واس چی استفاده میشه؟ تحقیقات نشان داده که نشاسته تهیه شده از سیب زمینی شیرین بهتر از سایر سیب زمینیها درنان کاربرد دارد که مقدار نشاسته در این نوع سیب زمینی بین 28-14% متغیر می باشد. آرد سیب زمینی به دلیل داشتن کوچکترین ، گرانولهای نشاسته دربین سایر غلات در ایجاد نرمی مناسب در نان بسیارموثرتر از سایر دانه های غلات عمل کرده و بدلیل ایجاد طعم و بوی مناسب از قابلیت خوبی در نزد مصرف کنندگان برخورداراست. امروزه از آرد سیب زمینی در تولید بسیاری از نان های رژیمی بالاخص نانهای دیابتی و سلیاکی استفاده می گردد.:yes: 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 اونا نارنجی نیستنا همین شکلین, ما یه قسمت از زمینامون اینا در میاد؛ گلای زرد هم داره؛ نیازی به رسیدگی هم نداره؛ هر سال گل میده و اینا تو ریشه رشد میکنن تو فارسی بهش میگن سیب زمینی ترشی؛ سیب زمینی شیرین همیناییه که تو غذا میخوریم و سرخ میکنیم و چیپس میشه و خوشمزه ...
titi.kh 1793 ارسال شده در 19 آذر، 2011 تحقیقات نشان داده که نشاسته تهیه شده از سیب زمینی شیرین بهتر از سایر سیب زمینیها درنان کاربرد دارد که مقدار نشاسته در این نوع سیب زمینی بین 28-14% متغیر می باشد.آرد سیب زمینی به دلیل داشتن کوچکترین ، گرانولهای نشاسته دربین سایر غلات در ایجاد نرمی مناسب در نان بسیارموثرتر از سایر دانه های غلات عمل کرده و بدلیل ایجاد طعم و بوی مناسب از قابلیت خوبی در نزد مصرف کنندگان برخورداراست. امروزه از آرد سیب زمینی در تولید بسیاری از نان های رژیمی بالاخص نانهای دیابتی و سلیاکی استفاده می گردد.:yes: ممنون مرسی از توضیحات:girl_blush2: 2
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 همین شکلین, ما یه قسمت از زمینامون اینا در میاد؛ گلای زرد هم داره؛ نیازی به رسیدگی هم نداره؛ هر سال گل میده و اینا تو ریشه رشد میکنن تو فارسی بهش میگن سیب زمینی ترشی؛ سیب زمینی شیرین همیناییه که تو غذا میخوریم و سرخ میکنیم و چیپس میشه و خوشمزه ... گیاهی که ونوس جان بهش اشاره کردن: گیاهی هست با نام علمیhelianthus tuberosus l که جز خانواده آستراسه می شه و ربطی به خانواده سیب زمینی نداره و در ایران به غلط به سیب زمینی ترشی معروفه :girl_in_dreams: اینم عکس گیاه و غده هاش که اغلب در حواشی مزارع می کارن خصوصا زمینایی که سبزی توش کاشته می شه:yes: 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 گیاهی که ونوس جان بهش اشاره کردن:گیاهی هست با نام علمیhelianthus tuberosus l که جز خانواده آستراسه می شه و ربطی به خانواده سیب زمینی نداره و در ایران به غلط به سیب زمینی ترشی معروفه :girl_in_dreams: اینم عکس گیاه و غده هاش که اغلب در حواشی مزارع می کارن خصوصا زمینایی که سبزی توش کاشته می شه:yes: خود خودشه
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 این هارو میشه چیپس کرد؟شور و شیرین چه شود !!!! آره، ولی اون گیاهی که ونوس جون بهش اشاره کرده رو نه نمی شه چون سیب زمینی نیست به اشتباه بهش می گن سیب زمینی ترشی:yes: 3
ارسال های توصیه شده