Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ به به حاج اسی ، چه بهت میاد حاجی:texc5lhcbtrocnmvtp8 وقتی من عروس بشم این آهنگ دیگه به تاریخ پیوسته حاجی ، میخوام تو عروسی شما بذارم خوب سنت حسنه ازدواج را زودتر انجام بدین. اگر هم مشکل عاقد دارین یا کمبود داماد، ما طلبه های جوان با انتظارات کم زیاد داریم،خطبه هم واستون مجانی میخونیم،همه چیز ردیفه.... به گروه نوازنده هم میگم فقط این آهنگو از اول تا آخر + تانگو براتون بخونن. 3 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوب سنت حسنه ازدواج را زودتر انجام بدین. اگر هم مشکل عاقد دارین یا کمبود داماد، ما طلبه های جوان با انتظارات کم زیاد داریم،خطبه هم واستون مجانی میخونیم،همه چیز ردیفه.... به گروه نوازنده هم میگم فقط این آهنگو از اول تا آخر + تانگو براتون بخونن. نخیر من هنوز کوشولوئم ، مگه عکسمو نمی بینی؟:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ نخیر من هنوز کوشولوئم ، مگه عکسمو نمی بینی؟:icon_razz: 9 سالت بشه از نظر ما به سن تکلیف رسیدی و همه چیز حل است. 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ با سلام آخ کلکی بانمکی من تو رو میخوام وای وای یا امام زاده صالح! البته حجت السلام و مسلمین اسی دستی در موسیقی دارد،میتونه کمکت کنه! برخیز شتربانا...بربند کجاوه 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ 9 سالت بشه از نظر ما به سن تکلیف رسیدی و همه چیز حل است. عکسم نشون میده 9 ساله باشم!؟:thumbsdownsmiley: یا امام زاده صالح!البته حجت السلام و مسلمین اسی دستی در موسیقی دارد،میتونه کمکت کنه! برخیز شتربانا...بربند کجاوه چرا مسخره می کنی برادر ، به حاجی میگم بیاد بزنتتا ، اینطوریشو نبین روحیه لطیفی داره دست به زنش خوبه 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ چرا مسخره می کنی برادر ، به حاجی میگم بیاد بزنتتا ، اینطوریشو نبین روحیه لطیفی داره دست به زنش خوبه همه حاجی ها دست به زن خوبی دارن! گرفتی که؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عکسم نشون میده 9 ساله باشم!؟:thumbsdownsmiley: اگه کمتر از 9 سالته،چرا تا الان بیداری؟ این چه خانواده ای که نظارت روی کودک چموش خود ندارد؟ :vahidrk: بچه را لوس بار بیاری به جای اینکه در عروسی زیر پای میهمانان دنبال جمع کردن پول های شاباش باشد،موسیقی مبتذل گوش میده و میاد اینجا تاپیک میکنه.:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ همه حاجی ها دست به زن خوبی دارن!گرفتی که؟ بله خنگ نیستیم ، منظورم اون نبود :icon_razz: تو هر قشری خوب و بد هست خوب نیست همه رو یکی کنین ، حالا من هی میگم حاجی باب مزاحه نه تمسخر حاجی ها لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اگه کمتر از 9 سالته،چرا تا الان بیداری؟ این چه خانواده ای که نظارت روی کودک چموش خود ندارد؟ :vahidrk: بچه را لوس بار بیاری به جای اینکه در عروسی زیر پای میهمانان دنبال جمع کردن پول های شاباش باشد،موسیقی مبتذل گوش میده و میاد اینجا تاپیک میکنه.:vahidrk: اِ حاجی کودک چیه خردسالم هنوز ، عصر عصر سرعته ما هم زود بزرگ شدیم البته از این لحاظ لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خودم پیدا کردم ، البته به کمک یکی از دوستان ممنون ازدوستان که سعی کردن بهم کمک کنن و ممنون از بعضیا که ... مدیران محترم می تونن این تایپیک و قفل یا حذف کنن بازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خودم پیدا کردم ، البته به کمک یکی از دوستان ممنون ازدوستان که سعی کردن بهم کمک کنن و ممنون از بعضیا که ... مدیران محترم می تونن این تایپیک و قفل یا حذف کنن بازم ممنون بزار اینجا ما هم گوش کنیم ببینیم چی بوده 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خودم پیدا کردم ، البته به کمک یکی از دوستان ممنون ازدوستان که سعی کردن بهم کمک کنن و ممنون از بعضیا که ... مدیران محترم می تونن این تایپیک و قفل یا حذف کنن بازم ممنون یعنی شما از تاریخ 01-10-2011 تا الان دنبال این آهنگ بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ نه خیلی وقته پیداش کردم ، نواندیشان نمیومدم ، گفتم بگم که مدیران حذف کنن تا جا واسه اون یکیا باشه!!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ خودم پیدا کردم ، البته به کمک یکی از دوستان ممنون ازدوستان که سعی کردن بهم کمک کنن و ممنون از بعضیا که ... مدیران محترم می تونن این تایپیک و قفل یا حذف کنن بازم ممنون اِ....من میخواستم بهت کمک کنم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده