~MARYAM~ 264 ارسال شده در 17 آذر، 2011 با سلام دنبال یه آهنگم گشتم نبود نگرد نیست فقط همین یادمه ازش آخ کلکی بانمکی من تو رو میخوام وای وای یه آهنگ شاده ، فکر کنم از زیرزمینیا باشه اگه کسی شنیده اسم ،متن ، اسم خواننده هر چی ، کمکم کنه ممنون میشم فکر نکنم پستم خلاف باشه نه!؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10
pianist 31129 ارسال شده در 17 آذر، 2011 به تاپیک اهنگای جلف و زلم زمبو مراجعه کنید شاید اونجا پیدا بشه... 6
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2011 به تاپیک اهنگای جلف و زلم زمبو مراجعه کنید شاید اونجا پیدا بشه... یا خدا ، اون جا دیگه کجاست؟ کره مریخ!؟:biggrin::icon_pf (34): میدونم اونجام پیدا نمیشه 3
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 به تاپیک اهنگای جلف و زلم زمبو مراجعه کنید شاید اونجا پیدا بشه... نمیشه لینکشو بهم بدین؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آدم در حال مرگ باشه از شماها کمک بخواد!:girl_in_dreams: 1
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 18 آذر، 2011 مثل اینکه خیلی دنبالشی :persiana__hahaha: فکر کنم این آخرین لینکی که گذاشتین از همه بیشتر بهشون کمک کنه. :biggrin: 4
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 مثل اینکه خیلی دنبالشی :persiana__hahaha: فکر کنم این آخرین لینکی که گذاشتین از همه بیشتر بهشون کمک کنه. :biggrin: هه هه هه خندیدم 3
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2011 مثل اینکه اینجا همه سرشون به درساشون گرمه ، فقط منم که دنبال کارای خلافم :icon_pf (34): 2
spow 44198 ارسال شده در 20 آذر، 2011 یه چیز واضحتری میزاشتی خب نه اسم خواننده نه تیتر اهنگ نه متن مشخص منم گشتم فقط درخواستهای شما درانواع واقسام مختلف نتیجه کاربود 3
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2011 یه چیز واضحتری میزاشتی خبنه اسم خواننده نه تیتر اهنگ نه متن مشخص منم گشتم فقط درخواستهای شما درانواع واقسام مختلف نتیجه کاربود درخواستام کل نتو تسخیر کرده:lol: من خودمم یه جایی شنیدم ، اگه میدونستم که تا حالا خودم پیدا کرده بودم واسه همین درخواست دادم ، گفتم شاید کسی داشته باشه یا شنیده باشه :girl_in_dreams: 2
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2011 من که به گوشم نخورده.......... فقط تو نیستی عزیزم هیشکی به گوشش نخورده:biggrin: 2
felorans666 12046 ارسال شده در 20 آذر، 2011 فقط تو نیستی عزیزم هیشکی به گوشش نخورده:biggrin: پس نتیجه اینکه فکرشو از سرت بیار بیرون فراموشش کن اینجوری کمتر درد می کشی..... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2011 پس نتیجه اینکه فکرشو از سرت بیار بیرون فراموشش کن اینجوری کمتر درد می کشی..... :hrqr6zeqheyjho1f9mx وای نگو خواهر داغ دلم تازه شدندی 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 آذر، 2011 با سلامدنبال یه آهنگم گشتم نبود نگرد نیست فقط همین یادمه ازش آخ کلکی بانمکی من تو رو میخوام وای وای یه آهنگ شاده ، فکر کنم از زیرزمینیا باشه اگه کسی شنیده اسم ،متن ، اسم خواننده هر چی ، کمکم کنه ممنون میشم فکر نکنم پستم خلاف باشه نه!؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک زیرو گوش بده ببین اگه همینه آهنگ کاملشو برات آپلود کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2011 لینک زیرو گوش بده ببین اگه همینه آهنگ کاملشو برات آپلود کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا اینجا که اون نبود ، ولی شما زحمت بکشین بذارین شاید باشه 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 آذر، 2011 تا اینجا که اون نبود ، ولی شما زحمت بکشین بذارین شاید باشه بیخیال آهنگه شو بابا، اینهمه آهنگ زلم زیمبوتر و جلف تر هم وجود داره. میترسیم چنان جذب آهنگ بشی، برای عروسی خودت از اول تا آخر مجلس همین یک آهنگ رو پخش کنی.:JC_thinking: 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 آذر، 2011 تا اینجا که اون نبود ، ولی شما زحمت بکشین بذارین شاید باشه نه پس اون نیست. دیدم توش نمکی و کلکی اینا داره گفتم شاید همین باشه:yes: 1
~MARYAM~ 264 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2011 بیخیال آهنگه شو بابا، اینهمه آهنگ زلم زیمبوتر و جلف تر هم وجود داره. میترسیم چنان جذب آهنگ بشی، برای عروسی خودت از اول تا آخر مجلس همین یک آهنگ رو پخش کنی.:JC_thinking: به به حاج اسی ، چه بهت میاد حاجی:texc5lhcbtrocnmvtp8 وقتی من عروس بشم این آهنگ دیگه به تاریخ پیوسته حاجی ، میخوام تو عروسی شما بذارم نه پس اون نیست. دیدم توش نمکی و کلکی اینا داره گفتم شاید همین باشه:yes: بازم ممنون که به فکر بودین 3
ارسال های توصیه شده