رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام....

من تا حالا سیگار نکشیدم و بوی سیگار در اطرافم من رو اذیت میکنه....

ولی به شدت به فکر این هستم که گاهی سیگار بکشم... دلیلش هم اینه که این روزا مخم خیلی هنگه... همش سردرد و سرگیجه دارم و میدونم دلیلش اینه که زیادی به چرت و پرت های اطرافم فک میکنم....

غمی که خیلی بیخود و بی‌جهت وارد زندگیم شده و بیرون کردنش دست من نیست و باید به انتظار زمان بشینم که ایا خودش از زندگیم میره بیرون یا اینکه چند سال طولش میده...

هیچ رقمه دست من نیست... با تلاش کردن و اینا هم درست بشو نیست

اعصابم اینقدر خرابه که چیزی که تا دیروز تو خواب انجام میدادم رو هم نمیتونم یادم بیارم!! نیاز دارم به چیزی که مغزم رو از مشکلاتم برداره و ببره تو فاز حل کردن مشکلی که خودم درست کردم... مثلا ترک اعتیاد به سیگار...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 320
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام....

ولی به شدت به فکر این هستم که گاهی سیگار بکشم... دلیلش هم اینه که این روزا مخم خیلی هنگه... همش سردرد و سرگیجه دارم و میدونم دلیلش اینه که زیادی به چرت و پرت های اطرافم فک میکنم....

غمی که خیلی بیخود و بی‌جهت وارد زندگیم شده و بیرون کردنش دست من نیست و باید به انتظار زمان بشینم که ایا خودش از زندگیم میره بیرون یا اینکه چند سال طولش میده...

اعصابم اینقدر خرابه که چیزی که تا دیروز تو خواب انجام میدادم رو هم نمیتونم یادم بیارم!! نیاز دارم به چیزی که مغزم رو از مشکلاتم برداره و ببره تو فاز حل کردن مشکلی که خودم درست کردم... مثلا ترک اعتیاد به سیگار...

ای بابا چه کاریه خوب اینجوری که یه مشکل به مشکلاتتون اضافه کردین.یه درصدم احتمال بدین که نتونین ترک کنین (همه چیز که اونجور که آدم برنامه ریزی میکنه پیش میره) اون وقت یه مشکل دیگه هم دارین.

سعی کنین برید پیش روانشناس یا روانپزشک تا اونا بهتون کمک کنن.همه تو زندگیشون از این مشکلا دارن باید سعی کرد بهش فکر نکرد تا اذیت نشد میدونم سخته ولی ممکنه...:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام....

خیلی ناامید شدین دوست خوب:w16::th_scratchhead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه درصدم احتمال بدین که نتونین ترک کنین

من به اینترنت و کامپیوتر هم اعتیاد دارم و مشکلی باهاش نداشتم!!! سیگار یه خورده بدتره!!(مشکلات فیزیکی کامپیوتر در مقابل سیگار حرفی ندارن...)

خیلی ناامید شدین دوست خوب:w16:th_scratchhead.gif

امیدی به اینده لااقل برا من نیست!

ولی میشه برای گذروندن سریعتر زمان در بی خبری!! سیگار رو استفاده کرد... بی خطر ترین مخدری هستش که میتونه کمک بکنه به دور شدن ادم از فکر کردن...

- - - Updated - - -

یه درصدم احتمال بدین که نتونین ترک کنین

من به اینترنت و کامپیوتر هم اعتیاد دارم و مشکلی باهاش نداشتم!!! سیگار یه خورده بدتره!!(مشکلات فیزیکی کامپیوتر در مقابل سیگار حرفی ندارن...)

خیلی ناامید شدین دوست خوب:w16:th_scratchhead.gif

ولی میشه برای گذروندن سریعتر زمان در بی خبری!! سیگار رو استفاده کرد... بی خطر ترین مخدری هستش که میتونه کمک بکنه به دور شدن ادم از فکر کردن...

• Like 2
لینک به دیدگاه

- - - Updated - - -

دقت کردی داری واسه فرار از زندگی و مشکلاتش دست به چیزی میزنی که وجود و جسمتم با خودش دود میکنه و میفرسته هوا؟

جالبه، نمیدونستم سیگار فکر ادمارو بکار میندازه:w58: پس همه پروفسورا سیگارین! تو تلاش و توکل به خدا رو کنار گذاشتی و میخوای بچسبی به سیگار؟

خجالت نمیکشی؟ مثلا مهندسی و تحصیل کرده؟

واسه خودت هدف بساز، تو تنها انسانی نیستی که مشکل داره اخریشم نخواهی بود. هر کسی اندازه خودش مشکلات داره، مهم اینه که سربلند باشی و خوب بجنگی و پیروز شی، طعم پیروزی خیلی شیرینتر از شکسته، امتحان کن ، به امتنحانش می ارزه، نزار اون پیروز شه، کمر خم نکن، مرد باش، یه مرد واقعی:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیزی...

نمیدونم چرا ولی بسیاری از اهل ادب اهل دود بودند

و در حال حاضر اکثر پزشک ها و پرستار ها و خیلی از افرادی که با پزشکی در ارتباط هستند سیگار میکشن من جمله پدر گرامی خودم....!!!

چـــــــــــــرا؟ نمیدونم...!!!!

لینک به دیدگاه
قلیون خیلی خیلی مضر تره!:banel_smiley_4:

هر دوسه هفته یه قلیون مضر تره یا روزی یه بسته سیگار...شایدم بیشتر...

گفتم که لامصب سیگار یه جوریه که 24 ساعت در کمتر از 1 دقیقه آمادست و این باعث مصرف زیاد میشه...

لینک به دیدگاه
ااااااااااااا تورو می گفت آینه ی عبرت ما شی؟؟ :ws3:

نه بابا الان خوب که فکر کردم دیدم من اسمم سجاد نیست ببخشید اشتباه شد:ws3::w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

- - - Updated - - -

امید به آینده همیشه هست امااااااااااااااااااااااااااااااا برای درک کردن امید باید امید داشته باشی که امیدی هست خیلی جاها این فکر ماست که آینده رو میسازه این شعار نیست یه واقعیته:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا الان خوب که فکر کردم دیدم من اسمم سجاد نیست ببخشید اشتباه شد:ws3::w02:

مگه مردم مسخره توان که اول می گی بعد فکر می کنی؟ :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه بار یه اشتباهی کردیم قلیون کشیدیم

به حرف کسانی مثل شما گوش دادیم...که یه بار تجربه کنی واین حرفا

...

بعد از یه مدتی انداختمش دور...بس که مزخرف بود

نمیخوام توهین کنم به عقاید کسی ها

ولی سیگار کشیدن و قلیون و مواد و اینا...

کلا به نظرم کار آدمای بیکار و بیعاره

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه مردم مسخره توان که اول می گی بعد فکر می کنی؟ :w02:

فکر کردم میخوای جایزه بدی گفتم منم بعدش دیدم نخیر خبری نیست:ws28::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه بار یه اشتباهی کردیم قلیون کشیدیم

به حرف کسانی مثل شما گوش دادیم...که یه بار تجربه کنی واین حرفا

...

بعد از یه مدتی انداختمش دور...بس که مزخرف بود

نمیخوام توهین کنم به عقاید کسی ها

ولی سیگار کشیدن و قلیون و مواد و اینا...

کلا به نظرم کار آدمای بیکار و بیعاره

صد البته...ولی حواستون هست؟

الان میشه گفت تقریبا همه ی جوونای ما بیکار هستن...

منم نگفتم و نمیگم خوبه ولی میگم ضرر قلیو خیلی کمتر از سیگاره دلیلش رو هم تو پست های قبلی گفتم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
صد البته...ولی حواستون هست؟

الان میشه گفت تقریبا همه ی جوونای ما بیکار هستن...

منم نگفتم و نمیگم خوبه ولی میگم ضرر قلیو خیلی کمتر از سیگاره دلیلش رو هم تو پست های قبلی گفتم:icon_redface:

دودکش:ws3:

.

.

آخرش منو به جرم اسپم سرمو زیر آب می کنن:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...