Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۰ به گفته جناب شيخ اينجانب بهاره گل نيز اعلام آمادگي مي نماييم.:girl_angel: اما تو رو چون هركي دوست دارين زياد داغ نباشه من تحمل ندارم:ws44: البته اگه نوبتم شد بهتون مي گم چند مرده حلاجم:spiteful: فعلا 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۰ معصومه (و) گفته است: با درود! :icon_pf (44):منم اعلام آمادگی میکنم. :yes: معصومه وفایی دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری. کاش زودی نوبت من بشه ببینم چطوریه؟ :JC_thinking: Bahareh.S گفته است: به گفته جناب شيخ اينجانب بهاره گل نيز اعلام آمادگي مي نماييم.:girl_angel:اما تو رو چون هركي دوست دارين زياد داغ نباشه من تحمل ندارم:ws44: البته اگه نوبتم شد بهتون مي گم چند مرده حلاجم:spiteful: فعلا جفتی رفتین تو نوبت :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۰ SH E I KH گفته است: جفتی رفتین تو نوبت :gnugghender: مرسي داداش مهدي اما حالا كو تا نوبت ما بشه ما يه چرت خوابيديم:bigbed::bigbed: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مرداد، ۱۳۹۱ salam, esme manam bezarid 2 list. faghat omidvaram on 7roz k nobate mane, dastresi be net dashte basham, age naram safar. rasti mishe nobate sandali dagho ja be ja kard ba nafare badi? 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۱ Bahareh.S گفته است: عزیزم مئول اینجا دیگه نیستو فک کنم این تاپیک دیگه خوابیده خب دلیل نمیشه بخوابه Saba h گفته است: salam, esme manam bezarid 2 list. faghat omidvaram on 7roz k nobate mane, dastresi be net dashte basham, age naram safar. rasti mishe nobate sandali dagho ja be ja kard ba nafare badi? khiyal۲۱ گفته است: سلام منم میخوام شرکت کنم پست دوم ویرایش شد و اسمتون اضافه شد به لیست به نفرات قبلی پیغام میدیم، اگه نبودن، واسه شما رو شروع می کنیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۱ خب ایشالا هفته بعد تاپیک صندلی داغ s_solhjou زده میشه :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۱ Mohammad.A گفته است: خب ایشالا هفته بعد تاپیک صندلی داغ s_solhjou زده میشه :gnugghender: من چیکاره بیدم؟!!!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۱ sh e i kh گفته است: درود فراوان بر تمامی شهرسازان عزیز خب این تاپیک به ثبت نام شهرسازای عزیز برای ش... اگه الان اسم بنویسیم نوبتمون حدودا کی میشه؟ ممنون 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۲ خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۲ Mohammad Aref گفته است: خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ میشه اول خودتون بشینید مهندس؟ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۲ Mohammad Aref گفته است: خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۲ Farnoosh Khademi گفته است: هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. عمرا میخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: عمرامیخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ یادش بخیر 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: عمرامیخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ عمران نه دیگه رشته ت شهرسازیه نـــــــــــا نـــــــــــــا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ Raziyeh Jalili گفته است: میشه اول خودتون بشینید مهندس؟ Farnoosh Khademi گفته است: هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. هم من هم کومار قبلاً نشستیم. اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ Mohammad Aref گفته است: هم من هم کومار قبلاً نشستیم.اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار اگه هیشکی نبود،خودتون بشینید که بقیه هم تشویق بشن 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ Mohammad Aref گفته است: هم من هم کومار قبلاً نشستیم.اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار من که ندیدم. کومار خیلییییییییییییییی مشتاقه.من دلم نمیاد تو ذوقش بزنم. میترسم آه ش منو بگیره 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۲ Farnoosh Khademi گفته است: من که ندیدم. کومار خیلییییییییییییییی مشتاقه.من دلم نمیاد تو ذوقش بزنم. میترسم آه ش منو بگیره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده