Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااااام روزهای جمعه که میشه دلم میگیره، کلا ً یه حال دیگه میشم، از خیلی ها پرسیدم دیدم اونا هم همینجوری هستن. شما هم اینجوری هستید؟ فکر میکنید دلیلش چی باشه ؟ 22 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوب پاشو برو بیرون یه دو تا حوری ببین روحیه ات بازمیشه 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوب پاشو برو بیرون یه دو تا حوری ببین روحیه ات بازمیشه باز نمیشه جون داداش، امتحان کردم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ غروب جمعه به گرفتگیش معروفه خودم هم جمعه ها اینطوری میشم....... مگه اینکه با دوستانت یا خانوادگی با اقوام نزدیک بری بیرون شهر یا پارک اینجوری سرگرم میشی. 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منم اینجوری می شم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ...... نمی دونم دلیلش چیه....... انگار دلم برای کسی خیلی تنگ شده....... خیلی دلم می خواد به آسمون نگاه کنم.......گاهی با همراهی چند قطره اشک........ 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منم اینجوری می شم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ...... نمی دونم دلیلش چیه....... انگار دلم برای کسی خیلی تنگ شده....... خیلی دلم می خواد به آسمون نگاه کنم.......گاهی با همراهی چند قطره اشک........ :shad:شوما هم باید با خونواده بری بیرون دلت واشه :shad: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ غروب جمعه به گرفتگیش معروفه خودم هم جمعه ها اینطوری میشم....... مگه اینکه با دوستانت یا خانوادگی با اقوام نزدیک بری بیرون شهر یا پارک اینجوری سرگرم میشی. منم اینجوری می شم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ...... نمی دونم دلیلش چیه....... انگار دلم برای کسی خیلی تنگ شده....... خیلی دلم می خواد به آسمون نگاه کنم.......گاهی با همراهی چند قطره اشک........ دلیلشو کسی نمیدونه ؟ دوستم رفته برا مصاحبه تربیت معلم چن سال پیش، اینو ازش پرسیده بودن، اونم گفته بود چون در این موقع دلها برای ظهور آقا امام زمان آماده میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دلیلشو کسی نمیدونه ؟ دوستم رفته برا مصاحبه تربیت معلم چن سال پیش، اینو ازش پرسیده بودن، اونم گفته بود چون در این موقع دلها برای ظهور آقا امام زمان آماده میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 :babygirl: خدا داند..... هر چیزی مکنه..... چون یک چیز مشابه بین اکثریت هست..... می شه هم معنوی در نظر گرفت..... ولی ای کاش بیاد.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من که فرقی نمیکنه برام...هرکاری کنم جمعه به خصوص غروب به بعدش عین زهر ماره واسم... 6 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نه اتفاقا خیلی حال میده,دلیلشم اینه که تاظهر میخوابم بعدشم با بروبچ میریم بیرون تفریحات سالم:yes: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چه ربطی به امام زمان و..... داره آخه !!! حالا اگه تو آفریقا زندگی میکردین هم دلتون میگرفت؟ برای اینکه شنبه معمولا روز آغاز کار است و آدم یک احساس تموم شدن کوچکی در ضمیر ناخودآگاهش داره. معمولا تمامی پایان ها در زندگی برای انسان ها همراه با دلگیریه. مطمئن باشین،اگه جمعه 12 فروردین باشه و شنبه 13 بدر، غروب شنبه است که دلتون میگیره نه غروب جمعه. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چه ربطی به امام زمان و..... داره آخه !!! حالا اگه تو آفریقا زندگی میکردین هم دلتون میگرفت؟ برای اینکه شنبه معمولا روز آغاز کار است و آدم یک احساس تموم شدن کوچکی در ضمیر ناخودآگاهش داره. معمولا تمامی پایان ها در زندگی برای انسان ها همراه با دلگیریه. مطمئن باشین،اگه جمعه 12 فروردین باشه و شنبه 13 بدر، غروب شنبه است که دلتون میگیره نه غروب جمعه. صبحه شنبه تلخ دارد جمعه اطفال را عشرت امروز بی اندیشه فردا خوش است ... "صائب تبریزی " 12 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چه ربطی به امام زمان و..... داره آخه !!! حالا اگه تو آفریقا زندگی میکردین هم دلتون میگرفت؟ برای اینکه شنبه معمولا روز آغاز کار است و آدم یک احساس تموم شدن کوچکی در ضمیر ناخودآگاهش داره. معمولا تمامی پایان ها در زندگی برای انسان ها همراه با دلگیریه. مطمئن باشین،اگه جمعه 12 فروردین باشه و شنبه 13 بدر، غروب شنبه است که دلتون میگیره نه غروب جمعه. گفتی آفریقا....:lol: پس چرا وقتی منتظری که هفته جدید بیاد چون قراره یک اتفاق خوب بیوفته بازم یکم این حال رو داری؟ از این جهت گفتم شاید به امام زمان مربوط باشه چون، روز ظهور امام جمعه هست و چون ما منتظریم و این روز ما رو یاد ایشون می ندازه واسه همین احساسی می شیم. من خودم اکثرا 5 شنبه و جمعه یادش میوفتم.:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چه ربطی به امام زمان و..... داره آخه !!! حالا اگه تو آفریقا زندگی میکردین هم دلتون میگرفت؟ برای اینکه شنبه معمولا روز آغاز کار است و آدم یک احساس تموم شدن کوچکی در ضمیر ناخودآگاهش داره. معمولا تمامی پایان ها در زندگی برای انسان ها همراه با دلگیریه. مطمئن باشین،اگه جمعه 12 فروردین باشه و شنبه 13 بدر، غروب شنبه است که دلتون میگیره نه غروب جمعه. کسی نگفت ربط داره، بنده خدا رفته بوده مصاحبه مجبور بوده اینجوری حرف بزنه، چون اونا دوس دارن همین چیزارو بشنون تمام پایان ها همراه با دلگیریه؟ برعکسش نیست ؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ از این جهت گفتم شاید به امام زمان مربوط باشه چون، روز ظهور امام جمعه هست و چون ما منتظریم و این روز ما رو یاد ایشون می ندازه واسه همین احساسی می شیم. من خودم اکثرا 5 شنبه و جمعه یادش میوفتم.:girl_blush2: شما در تلاش برای اصلاح خودتان باشین نه کسی که بیاد اصلاحتون کنه... در کشورهایی که یکشنبه هم تعطیله، غروب یکشنبه کمی دلگیره...... من تو دل نوشته هایم هم نوشتم،آدم ها بر اساس عینکی که به چشمشون میزنند، می اندیشند و کسی مستثنا نیست. عینک شما هم همین جهان بینی انتظاره،پس برای همین میاندیشی. عینک من این نیست،پس نمی اندیشم،من بیشتر دلم میگیره چون شنبه 5 صبح باید از خواب پاشم بزنم بیرون،همین. اما هر وقت شنبه اش تعطیل بوده نه تنها دلم نگرفته بلکه جمعه را کیف کرده ام. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ کسی نگفت ربط داره، بنده خدا رفته بوده مصاحبه مجبور بوده اینجوری حرف بزنه، چون اونا دوس دارن همین چیزارو بشنون تمام پایان ها همراه با دلگیریه؟ برعکسش نیست ؟ :jc_thinking: تمامی پایان هایی که یک خوشی کنارش بوده همراه با دلگیریه. خوشی خواب و تفریح هم خیلی بیشتر از خوشی کار و درس خوندنه. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من از شنبه ها بیشتر از جمعه ها بدم میاد....به خصوص اگه قرار باشم صبح زود بزنم بیرون 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تمامی پایان هایی که یک خوشی کنارش بوده همراه با دلگیریه. خوشی خواب و تفریح هم خیلی بیشتر از خوشی کار و درس خوندنه. پایانی که همراه با خوشی باشه چطور؟ یه وقتی یک خوشی ای هست و تموم میشه که مسلمه همراه با دلگیریه ولی موقی یه شرایط سختی رو پشت سرمیذاری و از تموم شدنش شاد میشی، دیگه دلگیری ای وجود نداره ... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ شما در تلاش برای اصلاح خودتان باشین نه کسی که بیاد اصلاحتون کنه... ما سعی کردیم ولی نشد :biggrin: در کشورهایی که یکشنبه هم تعطیله، غروب یکشنبه کمی دلگیره...... من تو دل نوشته هایم هم نوشتم،آدم ها بر اساس عینکی که به چشمشون میزنند، می اندیشند و کسی مستثنا نیست. اتفاقا خوندمش اونم چند بار ولی اصلا منظورتو نفهمیدم :biggrin: عینک شما هم همین جهان بینی انتظاره،پس برای همین میاندیشی. عینک من این نیست،پس نمی اندیشم،من بیشتر دلم میگیره چون شنبه 5 صبح باید از خواب پاشم بزنم بیرون،همین. اما هر وقت شنبه اش تعطیل بوده نه تنها دلم نگرفته بلکه جمعه را کیف کرده ام. فک کنم عینک جهان بینیم شمارش رفته بالا که یک سری چیزای جدید رو نمی بینم باید برم عوضش کنم...... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پایانی که همراه با خوشی باشه چطور؟ یه وقتی یک خوشی ای هست و تموم میشه که مسلمه همراه با دلگیریه ولی موقی یه شرایط سختی رو پشت سرمیذاری و از تموم شدنش شاد میشی، دیگه دلگیری ای وجود نداره ... خودت داری میگی پایان همراه با خوشی. خوب پایان همراه با خوشی،معلومه دلگیری نداره !!!!! :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده