Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ پدر مادر حاضرن یک عمر بچه شون را مثل جنازه فقط روی تخت ببینند؟ :jc_thinking: شما هر وقت پدر شدی متوجه میشی تازه کشش والدین خصوصا مادر به این فرزندان بیشتره. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان چرا هی بحث سهل انگاری پدر و مادر رو با مشکل جسمی قاطی می کنید؟ :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان چرا هی بحث سهل انگاری پدر و مادر رو با مشکل جسمی قاطی می کنید؟ :ydm47612zsesgift969 اخه اسی میگه جنین مشکل داشته باشه یا نه والدین میتونن از بین ببرنش. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اصن من می گم این کار به خیلی چیزا بستگی داره....نمی شه همین طوری نظر داد.... یکی از دوستای ما 3 ماهگی تشخیص دادن که روی چنین یه فیبرم هست...و داره از بند ناف تغذیه می کنه و جلوی رشد جنین رو داره می گیره و قلب و ریه ناقصه....اینقدر این دست اون دست کردن دکترا و مادر پدر تا شد 4 ناه...دیگه قانونا" نمی شد کاری کرد... مادر استراحت مطلق بود تا نه ماهگی... با چه بساطی زایمان کرد...بچه بعد از 24 ساعت مرد... خب در این شرایط معلومه سقط بهتره.... همه چیز بستگی به شرایط داره... سهل انگاری مادر و پدر هم که کلا" بحثش جداست 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ کسی که نمیتونه یه بچه رو نگه داره باید از روشهای جلوگیری استفاده کنه. نه اینکه همینطوری بیخیال هرکاری خواست بکنه بعدش هم قضیه رو بزنه داغون کنه. حالا از اون بچه که بگذریم میدونید چه ضربه جسمی و احساسی به اون زن میخوره؟ خب بعضی وقتا این مشکل پیش میاد ابوالفضل جان.دلیل نمیشه بذارن اون بچه به دنیا بیاد که 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ و حالت طبیعیش هم اینه که به دنیا بیاد. حالا اگه اشکال جسمی نداره ولی چون به وجود آورندگان اون انسان عرضه تربیتش رو ندارن یا دلشون نمیخواد و این رابطه و نزدیکی بین اونها یک هوس زودگذر بیشتر نبوده دلیل میشه بتونن این بچه رو از بین ببرن؟ :ydm47612zsesgift969 مشکل شما دقیقا با از بین بردن یک جنین چیه؟ اگر دلتون به حال پدر و مادرش میسوزه، که اونها حاضرند این رنج و تحمل کنند. اگر دلتون به حال اون موجود میسوزه،یعنی دایه بهتر از مادر شدن، که بنده عرض کردم حیات در ذهن اون جنین مفهومی مثل همه موجودات دیگردارد و از بین بردنش اتفاق خاصی را سبب نمیشه. زیادی جدی بگیری قضیه رو، این میشه که تحملش براتون سخت میشه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خب بعضی وقتا این مشکل پیش میاد ابوالفضل جان.دلیل نمیشه بذارن اون بچه به دنیا بیاد که منم نمیگم مشکل به وجود نمیاد. ولی وقتی یه مشکل رو با دست خودمون به وجود میاریم باید حلش کنیم و راه درست حل کردن این مشکل متولد شدن اون فرزند و نهایت تلاش والدین برای بزرگ کردنشه. از نظر من البته. حالا دوستان برخی میگن من اشتباه میکنم. من نمیپذیرم و دلایلی که ارائه میشه رو ناکافی میدونم. دلایلی رو هم که ارائه کردم پذیرفته نشد. خوشبختانه قانون گذار هم نیستم. پس جای مجادله نیست. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ مشکل شما دقیقا با از بین بردن یک جنین چیه؟ اگر دلتون به حال پدر و مادرش میسوزه، که اونها حاضرند این رنج و تحمل کنند. اگر دلتون به حال اون موجود میسوزه،یعنی دایه بهتر از مادر شدن، که بنده عرض کردم حیات در ذهن اون جنین مفهومی مثل همه موجودات دیگردارد و از بین بردنش اتفاق خاصی را سبب نمیشه. زیادی جدی بگیری قضیه رو، این میشه که تحملش براتون سخت میشه. نخیر. پس اگر اینطور بود اجازه بدیم یک پدر و مادر بچه خودشون رو بعد از تولد خفه کنن چون خودشون میخوان و ما دایه بهتر از مادر نشیم دیگه؟ چرا شما میگی بعد از به وجود آمدن جنین ایرادی نداره؟ واقعا یک انسان و موش آزمایشگاهی که مثال زدی دارای ارزش یکسان هستن؟؟؟ ضمن اینکه روح در جنین دمیده شده. احساس داره. به مدد پیشرفت علم همین چند سال پیش فهمیدن که جنین دارای احساسه. مثل همون نوزاد میخنده تو شکم مادر ولی اراده نداره. همونطور که یک نوزاد اراده نداره. هیج فرقی هم بین این دو نیست از نظر من. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر. پس اگر اینطور بود اجازه بدیم یک پدر و مادر بچه خودشون رو بعد از تولد خفه کنن چون خودشون میخوان و ما دایه بهتر از مادر نشیم دیگه؟ چرا شما میگی بعد از به وجود آمدن جنین ایرادی نداره؟ واقعا یک انسان و موش آزمایشگاهی که مثال زدی دارای ارزش یکسان هستن؟؟؟ ضمن اینکه روح در جنین دمیده شده. احساس داره. به مدد پیشرفت علم همین چند سال پیش فهمیدن که جنین دارای احساسه. مثل همون نوزاد میخنده تو شکم مادر ولی اراده نداره. همونطور که یک نوزاد اراده نداره. هیج فرقی هم بین این دو نیست از نظر من. باز هم دارین یک جنین را با یک موجود روی زمین مقایسه میکنین. جنین تا وقتی در شکم مادرش است،مسئولیتش هم به عهده پدر و مادرش است، وقتی به دنیا اومد نقش جامعه هم مطرح میشه. چه روحی چه کشکی؟ برای همین گفتم علت مخالفت دوستان با این عمل ریشه های مذهبی داره. مراحل رشد جنین انسان یا بچه میمون چه فرقی داره،اونجا هم روح دمیده میشه !!!!!!! احساسی هم که داره ناشی از یکسری شکل گیری های مغزه،توجیه من هم کاملا مشخصه. زجر کشیدن یک انسان ناقص یا کامل در فقر و نکبت، مثل این بچه های گرسنه آفریقایی، بسیار دردناک تر و زننده تر از از بین بردن جنین است. 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منم نمیگم مشکل به وجود نمیاد. ولی وقتی یه مشکل رو با دست خودمون به وجود میاریم باید حلش کنیم و راه درست حل کردن این مشکل متولد شدن اون فرزند و نهایت تلاش والدین برای بزرگ کردنشه. از نظر من البته. حالا دوستان برخی میگن من اشتباه میکنم. من نمیپذیرم و دلایلی که ارائه میشه رو ناکافی میدونم. دلایلی رو هم که ارائه کردم پذیرفته نشد. خوشبختانه قانون گذار هم نیستم. پس جای مجادله نیست. خب وقتی نتونن اون بچه رو خوشبخت کنن این کار رو انجام میدن دیگه.کم بچه بدبخت داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خب وقتی نتونن اون بچه رو خوشبخت کنن این کار رو انجام میدن دیگه.کم بچه بدبخت داریم؟ باز هم دارین یک جنین را با یک موجود روی زمین مقایسه میکنین. جنین تا وقتی در شکم مادرش است،مسئولیتش هم به عهده پدر و مادرش است، وقتی به دنیا اومد نقش جامعه هم مطرح میشه. چه روحی چه کشکی؟ برای همین گفتم علت مخالفت دوستان با این عمل ریشه های مذهبی داره. مراحل رشد جنین انسان یا بچه میمون چه فرقی داره،اونجا هم روح دمیده میشه !!!!!!! احساسی هم که داره ناشی از یکسری شکل گیری های مغزه،توجیه من هم کاملا مشخصه. زجر کشیدن یک انسان ناقص یا کامل در فقر و نکبت، مثل این بچه های گرسنه آفریقایی، بسیار دردناک تر و زننده تر از از بین بردن جنین است. والا چی بگم. به خاطر تنبلی در مورد آینده ای که هنوز نیومده تصمیم گرفتن هم خوب عالمی داره. من که از اینکارا نمیکنم. اگه شده دست و پامو میدم ولی نمیزارم این اتفاق بیفته. مگر اینکه ناسالم باشه. تمام. 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ شما هر وقت پدر شدی متوجه میشی تازه کشش والدین خصوصا مادر به این فرزندان بیشتره. درسته ولی برادر یکی از دوستای من وضعیت مالی خوبی ندارن !!! ازدواج فامیلی کردن بچه کلا مثل گیاه رشد میکنه نه حرف میزنه نه میفهمه نه تکون می خوره نه هیچی !!! زندگیشون نابود شده اون بچه هم که اصلا زندگی نداره !! خوب این بچه باید سقط میشد توی هر سنی که بود چون اصلا نمیفهمه مثل گیاهه از گیاه هم بدتر !! یه پیرمرد چند روز پیش دست یه بچه عقب افتاده را گرفته بود یه دختر مثلا 30 ساله و عقب افتاده تمام صورت و دستای دختر مثل پسرا پر مو بود و تمام دستاش زخم و وضیعت خیلی بدی داشت اصلا هم متوجه نمیشد میگفتن بشین میشست میگفتن پاشو پامیشد !! این زخمها درد داره تازه این مشکلاتی که من دیدم چقدر زمین میخورن و چه بلاهایی سرشون نمیاد اینا باید سقط بشن !! الان پدر و مادرش بمیرن کی نگه میداره و ازش مواظب میکنه ؟ هیچ کس تا اخر عمر زجر میکشن !! نباید به دنیا بیان 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اگه دکتر تشخیص بده ک نا سالمه جنین یا واقعا توان بزرگ کردن و رسیدگیشو ندارن کورتاژ قبل از سه ماهگی خوبه غیر از اینا باشه ب نظر من قتله مادر یکی از دوستام ب خاطر این ک بچه بزرگش میخواست بره اول راهنمایی و درسش سنگین میشد بچشو ب بهونه این ک وقت رسیدگی نداره کورتاژ کرد یکیم میشناسم موقعی ک حامله بود هم خودش هم شوهرش معتاد بود ب خاطر هپاتیتم دکترا جوابش کرده بودن گفتن نهایتش 6 ماه دیگه بابائه میمیره هر چی بهش گفتن هنوز دیر نیست بچتو کورتاژ کن با این وضع بچه سالم ب دنیا نمیاد گوش نکرد الان ک بچش بزرگ شده قدش رشد نکرده و درمانشم فعلا بی تاثیر بوده ، وقتیم ک ب دنیا اومد باباش مرده بود ... هر وقت میبینمش خیلی دلم میگیره واقعا در حقش ظلم شده ک ب دنیا اومده 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اینا که خوبه من یکی را میشناختم تا جنسیت بچه مشخص میشد میرفت سقط میکرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 به همین راحتی !!! البته من نمیدونم کورتاژ چه طوریه ولی دیگه برای جنسیت بچه سقط کنی خیلی چیزی.......... 8 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیدونم اصلا چه نظری بدم چون بعضی وقتا باید تو موقعیت باشی تا بتونی درکش کنی غیر از اون ممکنه حرفای آدم رنگ شعاز زدگی بگیره یکم مثه کسی که کنار گود نشسته و... نمیدونم واقعا خوبه یا بد ولی اگه جنین مشکل داشته باشه فکر کنم خوب باشه ولی اگه فقط خواست پدر مادر این باشه که فعلا زوده برای بچه و توجیح منطقی نداشته باشن بد باشه ولی باز تو حرفام دو به شکم! دقیقا موافقم باهات:girl_yes2: تا وقتی جای کسی نباشی نمیتونی نظر قطعی بدی:icon_pf (34): من بیشتر از همه پدرو مادر اون جنین رو مقصر میدونم کاشکی یکی اونا رو مجازات میکرد :167: تا کی میخوایم مثل عهد دقیانوس زندگی کنیم؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من دلیل حساسیت بعضی از دوستان متوجه نمیشم!سقط تا قبل از 3ماهگی که قلب جنین شروع به تپیدن نمیکنه اشکالی نداره.اصلا قتل به حساب نمیاد چند تا سلول زنده... پسر همسایه ما یه پسر 3ساله داره با مغز رشد نکرده چشمان کور و فاقد توانایی حرف زدن. هنوزم نه میتونه راه بره حتی نمیتونه بشینه.کلی دکتر و اینور و اونور بردنش و کلی خرجش کردن هیچ! من که ندیدمش ولی هر بار که حرفشو میشنوم کلی حالم میگیره.ادم یا بهتر بگم گوشتی که تا اخر عمرش اینطوری باید زندگی کنه.اگه از اول مادرش اینقد تو قیدش بود این بچه به دنیا نمیومد. یا عقب مونده ای که سر چهار راه ادامس میفروشه و لالم هست 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من ناخواسته به دنیا اودمدم. 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ کسی که هنوز نمیتونه رابطه ی جنسیش رو درست کنترل کنه مسلما لیاقت و توانایی پذیرش مسئولیت یک بچه رو نداره... این نظر بنده در مورد این افراد... به نظر من هم تا زمانی که اون بچه به این دنیا نیومده و نمیتونه فکر بکنه و هوشیاری کامل نداره از بین رفتنش "جنایت" نیست... جنایت اینه که همون مادر وقتی بچه اش به دنیا اومد توی سطل زباله بندازش یا با هزار زجر و بدبختی بزرگش بکنه و در نهایت یک آدم عقده ای با هزار کمبود به وجود بیاد... در مورد دوستانی که همش از احساس حرف میزنند هم بگم که غیر از "احساس" شما چیز های مهم تری هم هست... بهتره به اونها هم توجه کنید... به نظر من اون خانوم هم به خودش و هم به اون بچه لطف بزرگی کرده... 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ همدانشگاهی من بچش 5 ماهه بود ... البته نامشروع بود ... دختره سادات هم بود ... سادات از نوع فخر فاطمی !... ولی خب غیر قانونی سقطش کرد با 5 - 6 میلیون ناقابل جون یک انسان کامل رو به راحتی گرفت ... فقط بخاطر آبروی خونوادش چند وقت پیش دیدمش ... شاد و خوشحال بود با دوستاش .... با همون حجاب تعجب برانگیزش ... واقعا از ته دل افسوس خوردم ... که چه راحت میشه انسانیت رو کنار گذاشت ... فقط بخاطر آرامش خاطر خودمون... من فکر میکنم دلیل همه این کارامون بخاطر خودخواه بودنمونه... دوست نداریم چیزی یا کسی آرامش ذاتیمونو بهم بریزه ... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جایی خونده بودم عملیات Dilatation and Curettage در حالتی صورت میگیره که وقتی دستگاه رو به رحم مادر نزدیک میکنن ، جنین بخاطر درد ناشی از اون به خودش میپیچه و به نوعی حالت جیغ زدن و مچاله شدن داره! نمیدونم تا چه حد درسته این قضیه ولی اگه اینطور باشه به نظر من اصلا کار درستی نیست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده