viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد تو کار پخش سی دی و دی وی دی و...... است. من همیشه تو انقلاب میبینمش داد میزنه: فیلمای جدید پرده سینما،خارجی داخلی،آموزش رقص همه رقم... به نظرم با میلاد هماهنگ کنین،هرچی سیدی دارین بدین بهش اون رایت کنه و بین بچه ها پخش کنه. واقعا؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آموزش رقص همه رقم.... جناب اسی خندیدن به شغل مردم کار ناشایستیه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آموزش رقص همه رقم.... جناب اسی خندیدن به شغل مردم کار ناشایستیه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این آموزش رقص همه رقم را جدی گفتما،یعنی این حرفی که میزنم 100 درصد واقعیته. هر روز که از مترو به سمت brt پیاده میرم، یک دستفروشی هست سی دی میفروشه گوشه خیابان، تا من رد میشم میگه آموزش رقص همه رقم !!!!!! گفتم شاید روی پیشانی ما چیزی نوشته. نه بابا، اتفاقا باید به یک عده بخندی،چون واسه نون، یک عده مجبورند دلقک شوند. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد تو کار پخش سی دی و دی وی دی و...... است. من همیشه تو انقلاب میبینمش داد میزنه: فیلمای جدید پرده سینما،خارجی داخلی،آموزش رقص همه رقم... به نظرم با میلاد هماهنگ کنین،هرچی سیدی دارین بدین بهش اون رایت کنه و بین بچه ها پخش کنه. قبلنا میفروختم بعضی وقتا :w12: الان بازنشست شدم. 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید آقا میلاد که به شغلتون خندیدیم. ببخشید، آخه اون آموزش رقص خیلی جالبه. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من هم فیلم زیاد دارم. البته من نه ، خواهرم اعتیاد به دانلود فیلم داره . فکر کنم یه 1000 تایی بشه . سریال هم هست. کارتون نیز :w12: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ حالا هر کسی یه سری فیلم داره بهر حال قراره چیکار کنید بعدش>؟ 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ حالا هر کسی یه سری فیلم داره بهر حالقراره چیکار کنید بعدش>؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ منم فیلم می خوام تا حدودی هم فیلم دارم نه خیلی! 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ یکی فیلم آمادئوس رو بده من ببینم... آمادئوس رو من دارم , اما حجمش زياده, چطوري بدم ببيني ؟!! آقا جاتون خالي من يه شب رفتم خوابگاه موندم پيش دوستم , كامپيوترم نزدي 280 گيگ جاي خالي داشت , يه هارد ديسك 500 گيگ هم برده بودم كه كلا خالي بود , روز بعد موقع برگشت , كامپيوترم 27 گيگش خالي بود , هارم 350 مگابايتش !!!!!!!!!!!! :biggrin: قديمي , جديد , خفن , معمولي , .... , هر مدلي بخواين دارم , تازه بچه ها بازم دارن ميتونم بگيرم ازشون :JC_thinking: فقط چيكارشون كنم ؟!!!! :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ با این سرعت های گند اینترنت که نمیشه کاری کرد ..... من که فکر میکنم بهتر باشه هرکی یه چند تا فیلم بزاره بعد بچه ها بیان نقدش کنن ببینن واسه دان کدوم خوبه ....از تجربیات هم سو استفاده کنیم :biggrin: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آمادئوس رو من دارم , اما حجمش زياده, چطوري بدم ببيني ؟!! آقا جاتون خالي من يه شب رفتم خوابگاه موندم پيش دوستم , كامپيوترم نزدي 280 گيگ جاي خالي داشت , يه هارد ديسك 500 گيگ هم برده بودم كه كلا خالي بود , روز بعد موقع برگشت , كامپيوترم 27 گيگش خالي بود , هارم 350 مگابايتش !!!!!!!!!!!! :biggrin: قديمي , جديد , خفن , معمولي , .... , هر مدلي بخواين دارم , تازه بچه ها بازم دارن ميتونم بگيرم ازشون :JC_thinking: فقط چيكارشون كنم ؟!!!! :JC_thinking: این فیلم رو چند وقت پیش بدست اوردم ولی هنوز نتونستم ببینمش... :icon_pf (34): ممنون... 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم زیاد فیلم دارم فیلمهای نایاب هم زیاد دارم فیلم کوتاه ایرانی تا خارجی ها- نزدیک 2000تایی میشه بچه های ساکن تهران یه جا قرار بذاریم لیست فیلم ها رو بهم بدیم بقیه ماجرا هم ......... لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ کسی لینک دانلودی از فیلم The Brown Bunny داره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده