spow 44198 ارسال شده در 14 آذر، 2011 سلام از دوستانی که علاقه مندند دعوت میشود تا دراین تاپیک درمورد اشتراک ارشیو فیلم به گفتگو بپردازند! توضیح بدم؟ خب بیایین درموردش صحبت کنیم 13
DCBA 8191 ارسال شده در 14 آذر، 2011 یعنی لینک دانلود فیلم بزاریم؟! یا اینکه آرشیو خودمونو به اشتراک بزاریم؟ 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2011 خب حالا یا هر کسی ارشیوشو لیست میکنه یا موضوعات مورد علاقه رو هماهنگ میکنن واگر امکانش بود به صورت حضوری تبادل میکنن وگرنه با پست این کارو انجام میدن یخورده کلی هست قضیه ولی برای یه سری فیلم خاص میشه ابتدا به ساکن این کاررو انجام داد 7
yasi * m 5032 ارسال شده در 15 آذر، 2011 الان موضوعات مورد علاقه مونو لیست کنیم یعنی؟! بعد هرکی فیلمی دراون باره سراغ داشت با ما مبادله کنه؟ 5
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 آذر، 2011 میگم حجم - کیفیت و تاریخ انتشار فیلمایی که میذارید هم بنویسید... :smiley (18):
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من فیلمای انگلیس زبان اورجینال با زیر نویس فارسی دارم ! یه هندیم دارم که زیرنویس فارسی داره! 6
میلاد 24047 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من فیلمای انگلیس زبان اورجینال با زیر نویس فارسی دارم !یه هندیم دارم که زیرنویس فارسی داره! خوب شد گفتی ما فکر میکردیم فیلمای اسپانیایی زبان با زیرنویس فرانسوی داری :ydm47612zsesgift969 7
viviyan 12431 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من فیلمای انگلیسی با زبان اصلی و زیرنویس پارسی دارم. سه گانه قرمز، سفید و آبی کیشلوفسکی هم دارم ولی خونه اس. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2011 الان موضوعات مورد علاقه مونو لیست کنیم یعنی؟! بعد هرکی فیلمی دراون باره سراغ داشت با ما مبادله کنه؟ اره این فکر خوبیه هرکسی به یه سری موضوعات علاقه منده که شاید بقیه دوستان داشته باشنش بهتره اون چیزایی که میخوایم رو به اضافه اونایی که داریم(اگربراتون سخت نیست!نمیدونم چندترابایت فیلمو کی میخوام لیست کنم:persiana__hahaha:)برای تبادل شیرشون کنیم درمورد راههای تبادل هم یه فکری میکنیم! میگم حجم - کیفیت و تاریخ انتشار فیلمایی که میذارید هم بنویسید... :smiley (18): امین یه یه ماهی وقت لازم دارم تا فقط اسم فیلمارو لیست کنم تو که میتونی از نزدیک منو ببینی هروقت خواستی پاشو بیا خونمون من فیلمای فارسی قدیمی دارم 200-300 تا :4chsmu1: من فیلمای انگلیس زبان اورجینال با زیر نویس فارسی دارم !یه هندیم دارم که زیرنویس فارسی داره! خب بالا گفتم بهتره لیستشون کنی وچیزایی که لازم داری ونمیتونی پیدا کنی رو بنویسی من فیلمای انگلیسی با زبان اصلی و زیرنویس پارسی دارم. سه گانه قرمز، سفید و آبی کیشلوفسکی هم دارم ولی خونه اس. :texc5lhcbtrocnmvtp8 بله منم این فیلمارو دارم والبته به درخواست یکی از بچه های انجمن براش پیداشون کردم(3 دی وی دی) اخرشم نیومد بگیره یکیشو دیدم بقیشم قاطی باقالیا مونده هنوز دی: ارشیو منم خونست ولی همرام بیشتر از یه ترابایت فیلم هست که اصلا ندیدمشون! 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 آذر، 2011 امین یه یه ماهی وقت لازم دارم تا فقط اسم فیلمارو لیست کنم تو که میتونی از نزدیک منو ببینی هروقت خواستی پاشو بیا خونمون تاپیک زدی باهاس پای لرزشم واستی... تکلیف اونی که تو اهوازه چی میشه پس؟ اون نباید از آرشیو شما فیض ببره؟ :smiley (18):
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2011 تاپیک زدی باهاس پای لرزشم واستی... تکلیف اونی که تو اهوازه چی میشه پس؟ اون نباید از آرشیو شما فیض ببره؟ :smiley (18): قاب گتی فیض اپار!:4chsmu1: خب گفتم که اول به یه جمع بندی برسیم بعد مثلا میشه دوتا هارد اکسترنال خرید(پولشو اونایی که همکاری میکنن میزارن)بعد ارشیو رو دست به دست مبادله کنیم این یه راه سریع ونسبتا مطمئن تری هست 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 آذر، 2011 قاب گتی فیض اپار!:4chsmu1:خب گفتم که اول به یه جمع بندی برسیم بعد مثلا میشه دوتا هارد اکسترنال خرید(پولشو اونایی که همکاری میکنن میزارن)بعد ارشیو رو دست به دست مبادله کنیم این یه راه سریع ونسبتا مطمئن تری هست با پول اون 2 تا اکسترنال میشه یه سرور اختصاصی خرید...هی کی هم طالبش بود یه لینک دانلود اختصاصی میدیم بهش که ظرف مدت ایکس روز باطل بشه (یا ایکس ساعت).....:JC_thinking: ولی از اکسترنال مطمئن تر نیست!
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 15 آذر، 2011 اقا حقیقت من فیلم زیاد دارم.اما الن موجود پیش خودم تقریبا 1tb دارم.بقیه فیلم ها پیشم نیست.اما لیست نمیتونم تهیه کنم.حالا از فیلم هایی که فکر کنم باید دید لیست تهیه میکنم.اگر کارام جور بشه تا یه ماه دیگه میام تهران.اونجا هم 1tb دیگه فیلم باید پیش پسر عموم باشه.بقیه فیلم ها روی سی دی هست که اونا هم فکر کنم یه 300-400 تایی میشه.اونا رو نمیتونم با خودم بیارم اما اینا رو میریزم رو هارد میارم.حالا اگه تا اون موقع صبر میکنین بگین چه فیلم هایی رو میخواین که بیارم. 1
میلاد 24047 ارسال شده در 15 آذر، 2011 اقا حقیقت من فیلم زیاد دارم.اما الن موجود پیش خودم تقریبا 1tb دارم.بقیه فیلم ها پیشم نیست.اما لیست نمیتونم تهیه کنم.حالا از فیلم هایی که فکر کنم باید دید لیست تهیه میکنم.اگر کارام جور بشه تا یه ماه دیگه میام تهران.اونجا هم 1tb دیگه فیلم باید پیش پسر عموم باشه.بقیه فیلم ها روی سی دی هست که اونا هم فکر کنم یه 300-400 تایی میشه.اونا رو نمیتونم با خودم بیارم اما اینا رو میریزم رو هارد میارم.حالا اگه تا اون موقع صبر میکنین بگین چه فیلم هایی رو میخواین که بیارم. این لیستو وردار بیار :164: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی میگم میخواید یه لیست مثل این درست کنیم بعد تهیشون کنیم؟:164:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 آذر، 2011 خوب شد گفتیما فکر میکردیم فیلمای اسپانیایی زبان با زیرنویس فرانسوی داری :ydm47612zsesgift969 کار از محکم کاری عیب نمیکنه! 1
viviyan 12431 ارسال شده در 15 آذر، 2011 تعدادی از فیلمایی که من در حال حاضر دارم: Caligula 9 songs the fighter black swan rabbit hole the lovers 3 Women The white Bibbon blue valentine Town the American 127 hours lie with me سریال پرندگان خارزار رو هم دارم. البته اینا رو بیشترشون هنوز خودم ندیدم. امروز به دستم رسیدن. :texc5lhcbtrocnmvtp8 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 15 آذر، 2011 میلاد تو کار پخش سی دی و دی وی دی و...... است. من همیشه تو انقلاب میبینمش داد میزنه: فیلمای جدید پرده سینما،خارجی داخلی،آموزش رقص همه رقم... به نظرم با میلاد هماهنگ کنین،هرچی سیدی دارین بدین بهش اون رایت کنه و بین بچه ها پخش کنه. 3
ارسال های توصیه شده