رفتن به مطلب

تبادل فیلم

spow

ارسال های توصیه شده

سلام:icon_gol:

از دوستانی که علاقه مندند دعوت میشود تا دراین تاپیک درمورد اشتراک ارشیو فیلم به گفتگو بپردازند!

توضیح بدم؟

خب بیایین درموردش صحبت کنیم:whistle:

• Like 13
لینک به دیدگاه

خب حالا یا هر کسی ارشیوشو لیست میکنه یا موضوعات مورد علاقه رو هماهنگ میکنن واگر امکانش بود به صورت حضوری تبادل میکنن وگرنه با پست این کارو انجام میدن

یخورده کلی هست قضیه ولی برای یه سری فیلم خاص میشه ابتدا به ساکن این کاررو انجام داد

• Like 7
لینک به دیدگاه
من فیلمای انگلیس زبان اورجینال با زیر نویس فارسی دارم !

یه هندیم دارم که زیرنویس فارسی داره!:w58:

خوب شد گفتی

ما فکر میکردیم فیلمای اسپانیایی زبان با زیرنویس فرانسوی داری :ydm47612zsesgift969

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان موضوعات مورد علاقه مونو لیست کنیم یعنی؟!:ws38: بعد هرکی فیلمی دراون باره سراغ داشت با ما مبادله کنه؟:ws3:

اره این فکر خوبیه

هرکسی به یه سری موضوعات علاقه منده که شاید بقیه دوستان داشته باشنش

بهتره اون چیزایی که میخوایم رو به اضافه اونایی که داریم(اگربراتون سخت نیست!نمیدونم چندترابایت فیلمو کی میخوام لیست کنم:persiana__hahaha:)برای تبادل شیرشون کنیم

درمورد راههای تبادل هم یه فکری میکنیم!

میگم حجم - کیفیت و تاریخ انتشار فیلمایی که میذارید هم بنویسید... :smiley (18):

امین یه یه ماهی وقت لازم دارم تا فقط اسم فیلمارو لیست کنم

تو که میتونی از نزدیک منو ببینی هروقت خواستی پاشو بیا خونمون

من فیلمای فارسی قدیمی دارم 200-300 تا

smiley%20%2818%29.gif

:4chsmu1:

من فیلمای انگلیس زبان اورجینال با زیر نویس فارسی دارم !

یه هندیم دارم که زیرنویس فارسی داره!:w58:

خب بالا گفتم بهتره لیستشون کنی وچیزایی که لازم داری ونمیتونی پیدا کنی رو بنویسی

من فیلمای انگلیسی با زبان اصلی و زیرنویس پارسی دارم. سه گانه قرمز، سفید و آبی کیشلوفسکی هم دارم ولی خونه اس. :texc5lhcbtrocnmvtp8

بله منم این فیلمارو دارم والبته به درخواست یکی از بچه های انجمن براش پیداشون کردم(3 دی وی دی) اخرشم نیومد بگیره یکیشو دیدم بقیشم قاطی باقالیا مونده هنوز دی:

ارشیو منم خونست ولی همرام بیشتر از یه ترابایت فیلم هست که اصلا ندیدمشون!

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

امین یه یه ماهی وقت لازم دارم تا فقط اسم فیلمارو لیست کنم

تو که میتونی از نزدیک منو ببینی هروقت خواستی پاشو بیا خونمون

تاپیک زدی باهاس پای لرزشم واستی... :whistle:

تکلیف اونی که تو اهوازه چی میشه پس؟

اون نباید از آرشیو شما فیض ببره؟ :smiley (18):

لینک به دیدگاه
تاپیک زدی باهاس پای لرزشم واستی... :whistle:

تکلیف اونی که تو اهوازه چی میشه پس؟

اون نباید از آرشیو شما فیض ببره؟ :smiley (18):

قاب گتی فیض اپار!:4chsmu1:

خب گفتم که اول به یه جمع بندی برسیم بعد

مثلا میشه دوتا هارد اکسترنال خرید(پولشو اونایی که همکاری میکنن میزارن)بعد ارشیو رو دست به دست مبادله کنیم

این یه راه سریع ونسبتا مطمئن تری هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
قاب گتی فیض اپار!:4chsmu1:

خب گفتم که اول به یه جمع بندی برسیم بعد

مثلا میشه دوتا هارد اکسترنال خرید(پولشو اونایی که همکاری میکنن میزارن)بعد ارشیو رو دست به دست مبادله کنیم

این یه راه سریع ونسبتا مطمئن تری هست

با پول اون 2 تا اکسترنال میشه یه سرور اختصاصی خرید...هی کی هم طالبش بود یه لینک دانلود اختصاصی میدیم بهش که ظرف مدت ایکس روز باطل بشه (یا ایکس ساعت).....:JC_thinking:

ولی از اکسترنال مطمئن تر نیست! :ws3:

لینک به دیدگاه

اقا حقیقت من فیلم زیاد دارم.اما الن موجود پیش خودم تقریبا 1tb دارم.بقیه فیلم ها پیشم نیست.اما لیست نمیتونم تهیه کنم.حالا از فیلم هایی که فکر کنم باید دید لیست تهیه میکنم.اگر کارام جور بشه تا یه ماه دیگه میام تهران.اونجا هم 1tb دیگه فیلم باید پیش پسر عموم باشه.بقیه فیلم ها روی سی دی هست که اونا هم فکر کنم یه 300-400 تایی میشه.اونا رو نمیتونم با خودم بیارم اما اینا رو میریزم رو هارد میارم.حالا اگه تا اون موقع صبر میکنین بگین چه فیلم هایی رو میخواین که بیارم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا حقیقت من فیلم زیاد دارم.اما الن موجود پیش خودم تقریبا 1tb دارم.بقیه فیلم ها پیشم نیست.اما لیست نمیتونم تهیه کنم.حالا از فیلم هایی که فکر کنم باید دید لیست تهیه میکنم.اگر کارام جور بشه تا یه ماه دیگه میام تهران.اونجا هم 1tb دیگه فیلم باید پیش پسر عموم باشه.بقیه فیلم ها روی سی دی هست که اونا هم فکر کنم یه 300-400 تایی میشه.اونا رو نمیتونم با خودم بیارم اما اینا رو میریزم رو هارد میارم.حالا اگه تا اون موقع صبر میکنین بگین چه فیلم هایی رو میخواین که بیارم.

این لیستو وردار بیار :164:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

یعنی میگم میخواید یه لیست مثل این درست کنیم بعد تهیشون کنیم؟:164:

لینک به دیدگاه

تعدادی از فیلمایی که من در حال حاضر دارم:

Caligula

9 songs

the fighter

black swan

rabbit hole

the lovers

3 Women

The white Bibbon

blue valentine

Town

the American

127 hours

lie with me

سریال پرندگان خارزار رو هم دارم. البته اینا رو بیشترشون هنوز خودم ندیدم. امروز به دستم رسیدن. :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 5
لینک به دیدگاه

میلاد تو کار پخش سی دی و دی وی دی و...... است.

من همیشه تو انقلاب میبینمش داد میزنه: فیلمای جدید پرده سینما،خارجی داخلی،آموزش رقص همه رقم...

به نظرم با میلاد هماهنگ کنین،هرچی سیدی دارین بدین بهش اون رایت کنه و بین بچه ها پخش کنه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...