fargol_2408 3453 ارسال شده در 14 آذر، 2011 ای کاش به جای اینکه اینقدر به زن ها گیر میدادن،به مردها گیر میدادن. که ما نفهمیدیم از کجا باید فهمید یک مرد باکره است !!!!! حرفتونو باید طلا گرفت :icon_gol: متاسفم برای جامعه ای که توش بیشتر پسرا هر کاری که دلشون میخواد میکنن،با هر کسی که دلشون میخواد میگردن بعد به محض اینکه چیزی در مورد دختری میفهمن یا میخوان ازدواج کنن،میبینن که دختر چیکارا کرده،دختر هست یا نه و اگه دختر نبود نبود دورشو یه خط قرمز میکشن،بدون در نظر گرفتن خصوصیات خوب اون آدم
lorena 10304 ارسال شده در 14 آذر، 2011 آمریکا کجا بوده، دانشکده هنر تهران....... اینجا همه فرشتن! باور نداری؟ آمارشو بیارم؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 آذر، 2011 حرفتونو باید طلا گرفت :icon_gol: متاسفم برای جامعه ای که توش بیشتر پسرا هر کاری که دلشون میخواد میکنن،با هر کسی که دلشون میخواد میگردن بعد به محض اینکه چیزی در مورد دختری میفهمن یا میخوان ازدواج کنن،میبینن که دختر چیکارا کرده،دختر هست یا نه و اگه دختر نبود نبود دورشو یه خط قرمز میکشن،بدون در نظر گرفتن خصوصیات خوب اون آدم ارداتمندیم..... :zadan: (شرمنده تنها شکلک روحانی موجود همینه) :icon_pf (34): نمیدونم، خیلی خر باید باشه کسیکه به این چیزها توجه کنه، اینکه بازرسی کنه مثلا زنشو یک حماقت محضه !!!!! :icon_pf (34):
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 آذر، 2011 اینجا همه فرشتن! باور نداری؟ آمارشو بیارم؟ آمارشونو میدی؟ چیکاره ای مگه؟!!!!!
lorena 10304 ارسال شده در 14 آذر، 2011 آمارشونو میدی؟ چیکاره ای مگه؟!!!!! مسئول آمار گیری آمار نرخ تورم سال 88 رو هم من دراوردم!
fargol_2408 3453 ارسال شده در 14 آذر، 2011 ارداتمندیم..... :zadan: (شرمنده تنها شکلک روحانی موجود همینه) :icon_pf (34): نمیدونم، خیلی خر باید باشه کسیکه به این چیزها توجه کنه، اینکه بازرسی کنه مثلا زنشو یک حماقت محضه !!!!! :icon_pf (34): درسته اما متاسفانه کم نیستن کسایی که هنوز طرز تفکرشون اینیه که گفتم
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 آذر، 2011 من که راهشو توضیح دادمولی این راه واسه ازدواجه نه این که هرکرو تو خیابون دیدی گردنشو بچسبی بیبینی باکره هست یا نه با چشم غیر مسلح هم میشه دید؟:biggrin:
Gizmo 5887 ارسال شده در 14 آذر، 2011 به قولی باکره گیه روح مهمه نه تن، البته در مورد دانشجوهای دختر ایرانی هم شما بشنوید که همه باکره ان ولی باور نکنید. ارزش بی خودی که ما برای باکره گی قائلیم باعث شده که صفاتی مثل راستگویی فدا بشه. :yes: ای کاش به جای اینکه اینقدر به زن ها گیر میدادن،به مردها گیر میدادن. که ما نفهمیدیم از کجا باید فهمید یک مرد باکره است !!!!!
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 آذر، 2011 با چشم غیر مسلح هم میشه دید؟:biggrin: حیف که دست و بالم بسته است وگرنه....... :zadan:
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 14 آذر، 2011 میشه یه نوع تست جدید هست که میتونه نشون بده یه مرد باکره هست یا نه! مردها هم پردهء بکارت دارن با این تفاوت که پردهء بکارت مرده(البته می بخشید که واضح میگم) متشکل از یک لایه پوست بسیار نازکه که روی نوک آلت تناسلی مردان است که با اولین تماس جنسی فاتحهش خونده میشه :icon_pf (34):
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 آذر، 2011 حیف که دست و بالم بسته است وگرنه....... :zadan: چرا دست و باله ات بسته است؟:ydm47612zsesgift969
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 آذر، 2011 چرا دست و باله ات بسته است؟:ydm47612zsesgift969 چون فضا، فضایی معنوی است و اصولا دهان ما اگر باز شود، در و گوهر فشانی میکند.
felorans666 12046 ارسال شده در 14 آذر، 2011 من به باکره بودن قلب فاحشه ها و فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم. قلب فاحشه ها در حسرت عشق ابراز نشده است و ذهن باکره ها اسیره موجی از غریزه های ارضاء نشده. دکتر شریعتی
ashegh20 1559 ارسال شده در 15 آذر، 2011 کاشکی میفهمیدی آنکه برای بدست آوردن محبتت حاضر است تنش را به تو بسپارد فاحشه نیست ، و آنکه برای به دنبال خود کشاندنت تنش را از تو میدزدد باکره نیست …
anvil 5769 ارسال شده در 15 آذر، 2011 بچه هاي رياضي بنده خداها همه سرا تو دفترو كتاب ديگه مجالي واسه كاراي ديگه نمي مونه كه!:persiana__hahaha: وضعیت فیزیکیها ازین هم بغرنجتره
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آذر، 2011 چه بساطیه :icon_pf (34): امیدوارم معماری رو هنر حساب نکنین!!:icon_pf (34):
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 15 آذر، 2011 نتیجه : هنریا از سد خرافات و جهل عبور کردن کسایی ک سرشون تو حساب و کتابه پشت سد لنگر انداختن
ارسال های توصیه شده