alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به بهحریف گلـــــــــــــــــــم :texc5lhcbtrocnmvtp8 فردا شب خوبه دیگه :icon_pf (34): باشه فردا شب ساعت23 الان میای دست گرمی؟ رفتم تو این سایت چرا اینطوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ باشه فردا شب ساعت23 الان میای دست گرمی؟ رفتم تو این سایت چرا اینطوریه؟ خوبه آموزش عضویت و ایناش صفه اول هست مگه دور اول بازی نکردی؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خوبهآموزش عضویت و ایناش صفه اول هست مگه دور اول بازی نکردی؟:ydm47612zsesgift969 آره خوندم منتها بازم مشکل ایجاد شد با مرورگر خاصی باید برم؟ دور اول حریفم انصراف داد این شد که ما شانسی اومدیم بالا 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آره خوندم منتها بازم مشکل ایجاد شد با مرورگر خاصی باید برم؟دور اول حریفم انصراف داد این شد که ما شانسی اومدیم بالا آها تازه گرفتم باید گزینه find رو بزنم همزمان شما هم...حالا می آی برا دست گرمی یا بازم می خوای ناز و فس کنی؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آره خوندم منتها بازم مشکل ایجاد شد با مرورگر خاصی باید برم؟دور اول حریفم انصراف داد این شد که ما شانسی اومدیم بالا من با فایرفاکس میام مشکلی ندارم خوب حالا توام انصراف بده جبران شه دیگه لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آها تازه گرفتم باید گزینه find رو بزنم همزمان شما هم...حالا می آی برا دست گرمی یا بازم می خوای ناز و فس کنی؟ باشه بریم اسمت چیه؟ من mohammadreza 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ باشه بریماسمت چیه؟ من mohammadreza تشکر alkhin 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تشکرalkhin نمیابمت چرا؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ حالا جدیبرید یه بازی بکنید..اول اولش شما 2 تا قرار بود بازی کنید که بعد تعمیم داده شد به همه بعد شد این مسابقات :4chsmu1: حیفه بازی نکنید:w12: حالا ایشالا سر فرصت یه بازی می کنیم. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نمیابمت چرا؟:icon_pf (34): منم امشب دیگه بی خیال شیم حالا نمیشه انصراف بدین؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ منم یه بار دیگه سرچ کن 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اگه اینجا هیچجوره نتونستید بازی کنید برید سایت های دیگه ولی من 3-4 تا سایت دیدم راحت ترینش همین بود 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ یه بار دیگه سرچ کن چندبار فایند رو زدم خب بازم می زنم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ چندبار فایند رو زدم خب بازم می زنم به آرژانتینی رو پیدا کرد جات:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به آرژانتینی رو پیدا کرد جات:icon_pf (34): همون من بودم الان بوئنوس آیرس هستم یه سایت دیگه امتحان کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ chesshere.com برو اینجا عضو شو فردا بازی میکنیم من الان این شکلیم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به آرژانتینی رو پیدا کرد جات:icon_pf (34): این اشتباهمو منم کردم :icon_pf (34): وقتی اسمشو تایپ میکنی چنتا پیشنهاد همون جا میاره! زود اینترو نزن چون میره روی اعضایی که قبلا عضو شدن البت فکر کنم همین بوده مشکلت 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این اشتباهمو منم کردم :icon_pf (34): وقتی اسمشو تایپ میکنی چنتا پیشنهاد همون جا میاره! زود اینترو نزن چون میره روی اعضایی که قبلا عضو شدن البت فکر کنم همین بوده مشکلت اسم رو باید کپی پیست میکردی 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ب 4 روش خبر دادمپ خ پ ع تشکر .. درخواست دوستی .. . . الان دیدم 30 مین پیش رفته :icon_razz: اه عزیز من که گفتم مسافرت هستم؛الان هم با موبایل ان شدم؛تا پس فردا به کامپیوتر دسترسی ندارم؛گفتم که انصراف میدم؛درخواست دوستیت رو هم که پذیرفتم؛به میلاد هم گفتم انصراف میدم؛من فکر میکردم الان بازی دوم رو انجام دادی 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من همووون رحمان (Rahm@n ) هسممم :mrsbeasley: ای بابا حریف کجایی من دیشب کلی حرکت کششی رفتم گرم کردم! نیومدی گفتم عضلاتم می گیره امروز اومدم..........! :w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده