میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ پیانیست و ادمین برید یه بازی با هم بکنید بازنده به من شیرینی بده 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ حریف ما کجایه!!!!!!!!!!!!!! آقا حریفت اسمش عوض شده اینه: CleMent 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ منم بازی میدین؟:babygirl: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ منم بازی میدین؟:babygirl: هر کی اول شد میاد با تو بازی میکنه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تو هم خسته نباشی 15 دقیقه واسه ما آماتورا کمه. :icon_pf (34): نصف حواسم به اون تایمر بود با این حال وقت کم آوردم اگه نبود چی میشد دیگه بابا خوبه من این همه تاکید کردم بازیها 20 دقیقه ای هست... :icon_pf (34): باید تایمو تغییر میدادین دیگه پیانیست و ادمین برید یه بازی با هم بکنیدبازنده به من شیرینی بده امر دیگه ای ندارین؟ :xbex7jmjnhtbacgrr3x 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ هر کی اول شد میاد با تو بازی میکنه ما اماده خودنمایی هستیم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ منم بازی میدین؟:babygirl: عزیزم یه هفته دیر رسیدین... :biggrin: هر کی اول شد میاد با تو بازی میکنه داره پستونکو میجوه واقعا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من همووون رحمان (Rahm@n ) هسممم :mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ امر دیگه ای ندارین؟ :xbex7jmjnhtbacgrr3x نه فعلا همینو انجام بدین :w12: ما اماده خودنمایی هستیم هر وقت خواستی بگو بریم بازی کنیم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ شانسو میبینی .. حالا ما هسیم حریف نیست :icon_razz: بیاااااا دیگه :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ شانسو میبینی .. حالا ما هسیم حریف نیست :icon_razz:بیاااااا دیگه :ydm47612zsesgift969 آقا تو پروفایل هماهنگ کنین اون نمیدونه که الان باید بیاد این تاپیکو بخونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ پیانیست و ادمین برید یه بازی با هم بکنیدبازنده به من شیرینی بده بد نگذره بهت بابا خوبه من این همه تاکید کردم بازیها 20 دقیقه ای هست... :icon_pf (34):باید تایمو تغییر میدادین دیگه امر دیگه ای ندارین؟ :xbex7jmjnhtbacgrr3x بابا همون بازی رو هم به زور شروع کردم. فکر کنم بهرام کلافه شده بود اولش بلد نبودم اخه. دور قبلی نبودم و نمیدونستم چطوریه. هی شروع میشد کنسل میشد، بد یهو دیدم بازی شروع شد و حرکت کرد منم یه آخیش گفتم و شروع کردم :smiley-gen165: 20 دقیقه هم بود باز احتمالاً می باختم یه 1000 امتیازم باید ازش کم کنم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بد نگذره بهت بابا همون بازی رو هم به زور شروع کردم. فکر کنم بهرام کلافه شده بود اولش بلد نبودم اخه. دور قبلی نبودم و نمیدونستم چطوریه. هی شروع میشد کنسل میشد، بد یهو دیدم بازی شروع شد و حرکت کرد منم یه آخیش گفتم و شروع کردم :smiley-gen165: 20 دقیقه هم بود باز احتمالاً می باختم یه 1000 امتیازم باید ازش کم کنم من این این چنتا امتیازامو با خون دل خورن جمع کردم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آقا تو پروفایل هماهنگ کنیناون نمیدونه که الان باید بیاد این تاپیکو بخونه ب 4 روش خبر دادم پ خ پ ع تشکر .. درخواست دوستی .. . . الان دیدم 30 مین پیش رفته :icon_razz: اه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بد نگذره بهت حالا جدیبرید یه بازی بکنید..اول اولش شما 2 تا قرار بود بازی کنید که بعد تعمیم داده شد به همه بعد شد این مسابقات :4chsmu1: حیفه بازی نکنید:w12: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آقا میلاد و آقا پیانیست فرصت دور دوم تا کی هست؟ حداقل تا سه شنبه باشه دیگه/ چی می گید؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آقا میلاد و آقا پیانیست فرصت دور دوم تا کی هست؟ حداقل تا سه شنبه باشه دیگه/ چی می گید؟ به به حریف گلـــــــــــــــــــم :texc5lhcbtrocnmvtp8 فردا شب خوبه دیگه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به بهحریف گلـــــــــــــــــــم :texc5lhcbtrocnmvtp8 فردا شب خوبه دیگه :icon_pf (34): :167: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه فعلا همینو انجام بدین :w12: هر وقت خواستی بگو بریم بازی کنیم ساعت 3 صب خوبه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده