.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ منو خوشفکر هم بازی کردیم وقتش تموم شد... درخواست اضافه شدن وقت هم دادم حواسش نبود قبول نکرد. الان جفتتون حذف میشید؟ دور بعدی کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ الان جفتتون حذف میشید؟ دور بعدی کیه؟ چرا جفتمون حذف شیم؟ :ydm47612zsesgift969 وقت اون تموم شد..من بردم دیگه تو آخر بازی هم شرایطم بهتر بود اول و وسط بازی اون بهتر بود...یه جا هم میتونست مات کنه...ولی سوتی داد :4chsmu1: من مشکی بودم: مرحله بعد هم میگیم بهتون حالا بزار با پیانو زن هماهنگ کنیم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سیلااااااااااام باریکلا میلاد از پارسال تا حالابازیت بهتر شده خیلی شانس اورد من حواسم پرت بود:Ghelyon: میگم حتما این مسابقه رو به سرانجام برسونید که مثل قبلیه نشه ارزو به دل بمونن بچه ها 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آسا نیومد. بازی بعدی هم هروقت اعلام کردین کی شروع میشه، اطلاع رسانی کنیدا. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آسا نیومد. بازی بعدی هم هروقت اعلام کردین کی شروع میشه، اطلاع رسانی کنیدا. باشه حمیدصفا هم داره میره سفر نمیتونه بازی کنه...به نفع حریفش کشید کنار :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستان این هم از اسامی حذف شده ها! بازی ها رو ادامه بدید و نتایج رو تا آخر روز یکشنبه اعلام کنید... 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اما دور دوم: من از حریفم می خوام کنار بکشه/ به نفعشه خب فرصت برای دور دوم تا کی هست؟ من یه قرنی میشه که بازی نکردم فرصت بدید یه خورده تمرین کنیم بازی اول هم حریفم انصراف داد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اما دور دوم:من از حریفم می خوام کنار بکشه/ به نفعشه خب فرصت برای دور دوم تا کی هست؟ من یه قرنی میشه که بازی نکردم فرصت بدید یه خورده تمرین کنیم بازی اول هم حریفم انصراف داد امروز تمرین کن فردا بازی کنین دیگه :persiana__hahaha: مگه فوتباله روز قبلش تمرین کنین؟ :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ امروز تمرین کن فردا بازی کنین دیگه :persiana__hahaha:مگه فوتباله روز قبلش تمرین کنین؟ :4chsmu1: نه حریف قوی می زنه کمی بیشتر وقت بدین به هر حال هدف اصلی لذت بردنه من با شما ضعیف بازی کنم لذت می برین؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نه حریف قوی می زنه کمی بیشتر وقت بدین به هر حال هدف اصلی لذت بردنه من با شما ضعیف بازی کنم لذت می برین؟ آخه با یکی 2 روز تمرین چی میشه مگه؟:ydm47612zsesgift969 آره خیلی حال میده با یه ضعیف بازی کنی :w12: 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستان این هم از اسامی حذف شده ها! بازی ها رو ادامه بدید و نتایج رو تا آخر روز یکشنبه اعلام کنید... اه دور دومه! همه اقاییم بابا گفتم اینقدر ضعیف کشید نکنید!:biggrin::biggrin::biggrin: دوتا بازی دیگه اولمم! حریف کیه!:w58: اهوم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خب من و میلاد هم بازی کردیم و در یک رقابت تنگاتنگ من موفق شدم کههههههههههههه از میلاد ببازم... :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خب من و میلاد هم بازی کردیم و در یک رقابت تنگاتنگ من موفق شدم کههههههههههههه از میلاد ببازم... :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نشد این بهرامو بخریم که نیاد واسه مسابقه. بسی خوشمان آمد. باختم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نشد این بهرامو بخریم که نیاد واسه مسابقه. بسی خوشمان آمد. باختم :icon_pf (34): :texc5lhcbtrocnmvtp8 بازی خوبی بود، خسته نباشی ممدی لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تا الان بهرام و میلاد رفتن 1 چهارم نهایی... 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ حریف ما کجایه!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8بازی خوبی بود، خسته نباشی ممدی تو هم خسته نباشی 15 دقیقه واسه ما آماتورا کمه. :icon_pf (34): نصف حواسم به اون تایمر بود با این حال وقت کم آوردم اگه نبود چی میشد دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده