hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خودم سوسک نشم خوبهچندین سالی هست که بازی نکردم . یاد قدیما به خیر رفته بودم مسابقه بین مدارس(دبیرستان) میبردم همه رو:girl_in_dreams:پیر شدیم دیگه.......... این جوری که اون داره تمرین میکنه...وقت میده بهم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بهش میگم بریممیگه نهههههههههههههه دارم تمرین میکنم:ch2ufgmz56uf5avkr6t گفته 10 اون جمله از طرف ستاد ایجاد رعب و وحشت بین رقبا بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یکی بگه چطور میتونم کوکی هارو پاک کنم ؟!! مرورگرم Google Chrome هسش لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یکی بگه چطور میتونم کوکی هارو پاک کنم ؟!!مرورگرم Google Chrome هسش Ctrl + Shift + Delete بعد یه پنجره میاد اونجا میتونی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ پیشاپیش اعلام میکنم در مسابقه ای گرم و نفس گیر که نیمه تموم هم موندهو من میتونستم بازی رو ببرم چون حریفم نیست شد یهو اما با جوانمردی تمام بنده این مسابقه رو واگذار کردم(خواهم کرد):6b7t4xk0dqjf5eq8qtg 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ پیشاپیش اعلام میکنم در مسابقه ای گرم و نفس گیر که نیمه تموم هم موندهو من میتونستم بازی رو ببرم چون حریفم نیست شد یهواما با جوانمردی تمام بنده این مسابقه رو واگذار کردم(خواهم کرد):6b7t4xk0dqjf5eq8qtg ما مات کردیم اومدیم بیرون مدارکش هم موجوده در وزارت کشور:4chsmu1: بازیه خوبی بود:w72: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نه خیر مدارک منم موجوده مات نشدم اما بازی تو بهتر بود خب :yes: تو برو بالا:girl_yes2: منم بهت تبریک میگم:w139: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تا الان 2 نفر حذف شدن... :xbex7jmjnhtbacgrr3x بقیه هم برید بازی کنید نتیجشو بگید دیگه... 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نه خیر مدارک منم موجوده مات نشدماما بازی تو بهتر بود خب :yes: تو برو بالا:girl_yes2: منم بهت تبریک میگم:w139: اگه فکر میکنی بازی نصفه موند یه بار دیگه بازی کنیم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا نوبت کی بوده که حرکت کنه؟؟ بازی قطع شده ولی فکر کنم تموم نشده باشه... گرچه هستی خیلی به وقت توجه نکرده. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا نوبت کی بوده که حرکت کنه؟؟ بازی قطع شده ولی فکر کنم تموم نشده باشه... گرچه هستی خیلی به وقت توجه نکرده. با وزیر رفته b5 ماتش کرده دیگه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا نوبت کی بوده که حرکت کنه؟؟ بازی قطع شده ولی فکر کنم تموم نشده باشه... گرچه هستی خیلی به وقت توجه نکرده. توی لوگ حرکتهای بازی شطرنج علامت + نشونه کیش و علامت # نشونه مات شدنه که با آخرین حرکت من علامت # نشون داده شده 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ منم میگم تموم نشد ولی آره خب بازی محمد رضا بهتر بود...قبلا هم گفتم که من چند وقتی میشد دور از گود بودم زمان رو هم نمیدونم خیلی زود زود مال من میگذشت...............(قضیه همون دستای پشت پرده) در کل من اعتراضی ندارم.....:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ درسته اونجا مشخص نبود من وزیر رو ندیدم تو کادر سمت راست معلومه. تبریک میگم ... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من امشب 10 تا 12 هسممم .. اینجا که بگی فایده نداره! برو تو پروف حریفت باهاش هماهنگ کن 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ درود من با خانم کتایون هماهنگ کردم قرار بود امروز صبح بیان /زیاد همچنین مایل نبودن/ فک کنم انصراف دادن حالا یه مدت بگذره... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آقا منو چرا با هم تالاریم انداختیم؟ احتمالا ما تبانی کنیم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آقا منو چرا با هم تالاریم انداختیم؟ احتمالا ما تبانی کنیم تبانی کنین؟؟ خب چه فرقی داره؟ یکی برنده ست یکی بازنده دیگه... :xbex7jmjnhtbacgrr3x 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ تبانی کنین؟؟ خب چه فرقی داره؟ یکی برنده ست یکی بازنده دیگه... :xbex7jmjnhtbacgrr3x ما مساوی میکنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده