pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستان تو این تاپیک جدول بازی ها که توسط میلاد قرعه کشی شده رو براتون قرار میدم و در پست بعدی میلاد در مورد بازی توضیحاتی رو میده. فقط به این نکته توجه داشته باشید که ساعت شروع مسابقات 10 شب هست و هر کسی که نتونه تو این ساعت بازی کنه با حریفش هماهنگ میکنه و ساعت دیگه ای رو برای بازی تعیین میکنن. نهایتا تا پنجشنبه باید نتایج بازی ها رو تو همین تاپیک اعلام کنید اینم فیلم قرعه کشی... :biggrin: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر کاربری که بازی نکنه (به هر دلیل) حذف میشه و حرفش برتده بازی هست که میتونه با برنده بازی بعدی مسابقه بده پس خواهشا دیگه حرفی از انصراف زده نشه. سپاس... 21 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ آموزش این سایته: اول وارد این سایته بشین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد یه صفحه میاد ازتون یه اسم میخواد...اسمی که انتخاب کردین رو اینجا بنویسین و start game رو بزنین عکس زیر: بعدش وارد صفحه بازی میشه...یه صفحه شطرنج میبینید که مهره هاش چیده میشه بعد چون دفعه اول هست بهتون پیشنهاد میده که تو سایت ثبت نام کنین این صفحه خود به خود میاد یعنی: وقتی این صفحه اومد یه جور رفتار کنین که نگار نیمده:persiana__hahaha: یعنی از سایت بیاین بیرون دوباره آدرس سایت رو وارد کنین برین تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا میبینین که اسمتون رو اونجا خودش نوشته --------------------------------------- از این به بعد هر دفعه برین تو سایتش از این مرحله هست..اسمتون دیگه ثبت شده و مراحل بالا براتون نمیاد. و اینکه دفعه اول صفحه شطرنج یکم شاید طول بکشه تا لود شه...از دفعات بعدی که برین سریع لود میشه پس این مراحل رو قبل از بازی خودتون انجام بدین تا وقتی خواستین با حریف هماهنگ کنین مشکلی نداشته باشین -------------------------------------------------- برای بازی دونفره: وارد سایت که بشین زیر اسمتون نوشته find روش کلیک کنین صفحه عوض میشه یه صفحه میاد (عکس زیر) حالا باید اسم حریفتون رو بنویسین حریفتون هم باید همین کار ها رو بکنه یعنی وارد سایت شه find رو بزنه و اسم شما رو بنویسه عکس زیر (جای فلش باید اسم حریفتون رو بنویسید...find هم نشون دادم کجاست ) بعدش وارد صفحه بازی میشین که اسم همدیگه رو میبینین و بازی شروع میشه امکان داره پیدا نکنه....یا اینکه پیداتون کنه و صفحه شطرنج رو نشون بده ولی بعدش بازی کنسل شه در این صورت یکی دو بار دیگه مرحله قبل یعنی find رو تکرار کنین پیدا میکنه حتما عکس زیر: تنظیمات بازی رو هم زیر عکس میگم این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس اینجا کلیک کنید.اندازه واقعی عکس 741x641است. برای تنظیمات روی Propose کلیک کنین چند تا گزینه این بغل میاد که اولیش کنسل کردن بازیه دومیش درخواست عوض کردن زمان بازیه...مثلا 3 دقیقه باشه یا 20 دقیقه و اینا سومیش هم درخواست عوض کردن رنگه...مثلا یکی سفیده میخواد سیاه باشه و اینا این تنظیمات رو قبل از شروع کردن بازی باید انجام بدید. 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ بعد هم اینکه زمان رو روی 20 دقیقه تنظیم کنین (یعنی هر نفر 20 دقیقه وقت داره و کل بازی حداکثر 40 دقیقه میشه) یک بازی هم بیشتر نیست...یعنی رفت و برگشتی نیست هر کی برد میره بالا هر کی باخت حذف میشه 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان مثلاً من باشم، حریفم نباشه بعد فردا اون باشه و من نباشم. اونوقت تکلیف چی میشه؟ پاشم برم دسترسی آسا رو فعلاً ببندم که نتونه بیاد یه مرحله لا اقل برم بالا 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان مثلاً من باشم، حریفم نباشه بعد فردا اون باشه و من نباشم. اونوقت تکلیف چی میشه؟ پاشم برم دسترسی آسا رو فعلاً ببندم که نتونه بیاد یه مرحله لا اقل برم بالا :ydm47612zsesgift969 خوب گفتش که پیانیست..باید زمان بازی رو خودتون با حریفتون هماهنمگ کنین مثلا میری بهش میگی کی میتونی بازی کنی؟ میگه شبا 8 به بعد میتونم بیام بعد تو هم میگی باشه پس ساعت 9 بریم ساعت 9 میاید تو پروف هم میگید بریم...بعد میرید اون سایته جفتتون اون کار ها رو میکنین و پیداتون میکنه و بازی میکنین آموزش گام به گامش بود :w12: این برای کسایی هست که ساعت 10 پنجشنبه نمیتونن بیان اگه شما میتونین اون ساعت بیاین و حریفتون هم چیزی بهتون نگفته...اون ساعت برین تو سایت اسمش رو سرچ کنین یه waiting میاد که سرچ میکنه...اگه حریفتون نیمد شما برنده میشین دیگه قبل اینکه برین اون سایت تو پروف هم هماهنگ کنین که میخواین برین و اسم هم دیگه رو بپرسین....تا اونجا بتونین سرچ کنین چون بعضی اسما عوض شد قرعه کشی رو با نام کاربری انجام دادیم اسمی که تو اون تاپیک براتون ثبت شده هم اینجا بگین بدک نیست 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من با همون اسم کاربریم هستم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینجانب ونوس نواندیشانی به اطلاع میرسانم؛ که در بازیه اول خودم با جناب پیانیست؛ مغلوب شدم؛ من که میدونم دستای پشت پرده این وسط دخالت داشتن همش تخصیره ادمین محمده چقد زود مسابقم تموم شدا لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ منو ونوس دیشب نتوسیم همو پیدا کنیم :icon_pf (34): 20 بار سرچ کردیم همو 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینجانب ونوس نواندیشانی به اطلاع میرسانم؛ که در بازیه اول خودم با جناب پیانیست؛ مغلوب شدم؛ من که میدونم دستای پشت پرده این وسط دخالت داشتن همش تخصیره ادمین محمده چقد زود مسابقم تموم شدا تو که بازیت خوب بود 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ منو ونوس دیشب نتوسیم همو پیدا کنیم :icon_pf (34):20 بار سرچ کردیم همو مشکل چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تو که بازیت خوب بود وزیرم, وزیرم, نمیدونی چی الکی وزیرمو دادم من مطمئنم دستای پشت پرده باعث شدن؛ میشه هرکی باخت بیاد با من بازی کنه؟ من بازم میخوام بازی کنم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ وزیرم, وزیرم, نمیدونی چی الکی وزیرمو دادم من مطمئنم دستای پشت پرده باعث شدن؛ میشه هرکی باخت بیاد با من بازی کنه؟ من بازم میخوام بازی کنم میخواستیم 2 حذفی بزاریم قبلا همینجور که میگی بشه ها..ولی گفتیم زیاد میشه بازی ها :4chsmu1: اون صفحه رو بستی؟ PGN بازیتونو میزاشتین ما هم میدیدم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مشکل چی بود؟ نمیدونم .. الان شما بیاین ببینیم میتونیم همو پیدا کنیم:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ میخواستیم 2 حذفی بزاریم قبلا همینجور که میگی بشه ها..ولی گفتیم زیاد میشه بازی ها :4chsmu1: اون صفحه رو بستی؟ PGN بازیتونو میزاشتین ما هم میدیدم:4chsmu1: آره, من که بستم؛ دو تا اسبه نفله منو مات کردن لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم .. الان شما بیاین ببینیم میتونیم همو پیدا کنیم:girl_in_dreams: آره بیا همین الان میام پروفایلت همین الان با محمدرضا تست کردیم پیدا کردیم همو 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد محمد رضا بازیش چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد محمد رضا بازیش چطوره؟ بازی نکردم باهاش...فقط تست کردیم که میتونیم همو پیدا کنیم یا نه :persiana__hahaha:پیدا کردیم کی بازی میکنید شما؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بهش میگم بریم میگه نهههههههههههههه دارم تمرین میکنم:ch2ufgmz56uf5avkr6t گفته 10 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بهش میگم بریممیگه نهههههههههههههه دارم تمرین میکنم:ch2ufgmz56uf5avkr6t گفته 10 :ydm47612zsesgift969 چه تمرینی؟ برو سوسکش کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده