رفتن به مطلب

تغییر نام تالار گفتگوی آزاد

saeed99

آیا با حذف کلمه آزاد از تالار گفتگوی آزاد موافقید ؟  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با حذف کلمه آزاد از تالار گفتگوی آزاد موافقید ؟

ارسال های توصیه شده

به نظر من بهترین اسم براش همون گفتگوی ازاد هست درسته که کاملا ازاد نیست تا هر چیزی رو تو ذهنت هست رو به زبون بیاری مثل سی یا سی یا جن سی

خیلی به گفتگوگی ازاد به چشم جنگل نگاه میکنن که هیچ قانونی نباید داشته باشه هر کار توش بشه کرد

ولی اون وقت دیگه ازاد نبست میشه هله هوله

• Like 5
لینک به دیدگاه
تالار هم اندیشی خوبه. ولی مگه تو تالارای دیگه هم اندیشی نمیشه؟ :ws38:

موضوعات کلی این هم اندیشی ها چیه؟

آزادی خارج از چارچوب قوانین میشه هرج و مرج و بی بند و باری.

هم اندیشی به جای کلمه آزاد پیشنهاد شد و بدین ترتیب عنوان تالار میشه

تالار گفتگو و هم اندیشی

بله ، توی تالارهای دیگه هم بنوعی هم اندیشی میشه ولی شاید تخصصی ترباشه.

موضوعات دست نمی خوره همین آیتم هایی که الان در موردشون صحبت میشه.

با بند آخر نوشته ات کاملا موافقم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم به جای گفتگوی آزاد باید مطرح کرد مفلوک سرا....

چون تمامی بحث ها حول و حوش بدبختی ها و بیچارگی های ماست.

از طرفی قادر نیستیم،خطوط قرمز را زیر پا بذاریم،باز هم فلاکتی دیگر برای ماست.

بحثی که در آن قادر نباشی حرفت را بدون خودسانســوری بزنی،نشان از فلاکت دارد و بس.

البته این موضوع ربطی به انجمن ما و جاهای دیگر ندارد، این خانه پوشالی با پایه های سستش، با کوچکترین چیزی به لرزه در میاد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

تالار گفتگو و هم اندیشی

با 5 تا موافق و 7 تا مخالف تصویب کردی که عوض بشه؟!:w58::w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تالار گفتگو و هم اندیشی

دوست عزیز توجه داشته باشید که عنوان تالار نباید اهداف و محورهای اون رو تحت شعاع قرار بده. از کلمه هم اندیشی من به شخصه برداشت میکنم این تالار برای مشورت کردن و گپ زدن هست. در صورتی که گفتگوی آزاد سیطره وسیعی از فعالیت ها رو تحت پوشش قرار میده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی از تاپیکت

بنظر من هر اسمی گذاشته بشه باز کاربران به تالار آزاد میشناسن فکر کنم شما از آزاد منظور دیگه برداشت کردید مثالی عرض میکنم در اخبار برنامه ای هست به اسم تریبون آزاد آیا هر کس میتونه فراتر از قوانین بحث کنه؟ مسلما خیر پس بنظرم همین اسم آزاد باشه ولی در چهار چوب قوانین انجمن بحث بشه چون با تغییر نام نفس کار از بین نمیره

ممنون از پاسخت

واقعا اینطور نیست و من از آزاد هیچ منظور دیگه ای برداشت نکردم و هدفم ایجاد جستاری فراتر از قوانین این انجمن یا هر انجمن دیگه ای هم نیست .

من با ایجاد این جستار فقط خواستم برداشت خودم از مفهوم تالار گفتگوی آزاد و بویژه بار معنایی کلمه آزاد را با شما ودیگر نواندیشان اینجا درمیان بزارم .

حالا که متوجه شدین فکرتون در باره برداشت من درست نبوده نظرتون چیه ؟

گفتگوی ازاد که بهتره:girl_yes2:

منظور شما از چه لحاظه؟ منظورم اینه که شما از اسمش خوشتون نمیاد یا منظورتون اینه که این تالار مثه اسمش گفتگوی ازادی توش صورت نمیگیره؟

آفرین ، زدی به هدف منظورم بخش دوم ( آبی ) است.

به نظرم بهترین عنوان با توجه به اینکه در همه فرومها هم جا افتاده همین گفتگوی آزاده. در خصوص آزادی هم باید بگم این تالار آزاده تا جایی که مطالب ارسالی باعث چیلتر شدن سایت نشه.

ممنون از بیان نظرت

قبلا هم گفتم عاشق امضاتم :icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه
با 5 تا موافق و 7 تا مخالف تصویب کردی که عوض بشه؟!:w58::w02:

نخیر ، من چیزی رو تصویب نکردم ، توی اون پست داشتم جواب محمد رو می دادم .

از شما بعیده که اینطوری فکر کنید ، دست کم اینقدر می دونم که حتی اگه 200 نفرم

رای مثبت بدن بازم نیاز به تایید مدیریت انجمن داشته باشه .

دوست عزیز توجه داشته باشید که عنوان تالار نباید اهداف و محورهای اون رو تحت شعاع قرار بده. از کلمه هم اندیشی من به شخصه برداشت میکنم این تالار برای مشورت کردن و گپ زدن هست. در صورتی که گفتگوی آزاد سیطره وسیعی از فعالیت ها رو تحت پوشش قرار میده.

این کلمه فقط یه پیشنهاد بود که در جواب و توضیح پست محمد نوشتم .

لطفا برای اینکه بحث به حاشیه نره و از موضوع جستار خارج نشیم ، اول در مورد

عوض شدن یا نشدن نام تالار صحبت کنیم ، تا بعد ببینیم چی میشه .

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون از پاسخت

واقعا اینطور نیست و من از آزاد هیچ منظور دیگه ای برداشت نکردم و هدفم ایجاد جستاری فراتر از قوانین این انجمن یا هر انجمن دیگه ای هم نیست .

من با ایجاد این جستار فقط خواستم برداشت خودم از مفهوم تالار گفتگوی آزاد و بویژه بار معنایی کلمه آزاد را با شما ودیگر نواندیشان اینجا درمیان بزارم .

حالا که متوجه شدین فکرتون در باره برداشت من درست نبوده نظرتون چیه ؟

آفرین ، زدی به هدف منظورم بخش دوم ( آبی ) است.

ممنون از بیان نظرت

قبلا هم گفتم عاشق امضاتم :icon_pf (44):

خب نظرم و هم در پست و هم در نظر سنجی اعلام کردم من کاملا مخالفم

• Like 3
لینک به دیدگاه
ویرایش توسط Mohammad.A : 13 ساعت پیش در ساعت 00:14 دلیل: صحبت سیاسی ممنوع

:hanghead:

خب وقتی آزاد نیست چرا خودمونو گول بزنیم بگیم آزاده؟ :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خیلی به گفتگوگی ازاد به چشم جنگل نگاه میکنن که هیچ قانونی نباید داشته باشه هر کار توش بشه کرد

ولی اون وقت دیگه ازاد نبست میشه هله هوله

آزادی یه حداقل هایی داره که وقتی نباشه دیگه آزادی نیست...

به نظرم به جای گفتگوی آزاد باید مطرح کرد مفلوک سرا....

چون تمامی بحث ها حول و حوش بدبختی ها و بیچارگی های ماست.

از طرفی قادر نیستیم،خطوط قرمز را زیر پا بذاریم،باز هم فلاکتی دیگر برای ماست.

بحثی که در آن قادر نباشی حرفت را بدون خودسانســوری بزنی،نشان از فلاکت دارد و بس.

البته این موضوع ربطی به انجمن ما و جاهای دیگر ندارد، این خانه پوشالی با پایه های سستش، با کوچکترین چیزی به لرزه در میاد.

آخه اسی جان تو چهارچوبای آزادی ما نشاط یا مخالف دینه یا 30یا30

تا اون حد آزادیم که حتی جرات نوشتن کلمه هاشم نداریم صد وگرنه چیلتر میشیم

• Like 6
لینک به دیدگاه
:hanghead:

خب وقتی آزاد نیست چرا خودمونو گول بزنیم بگیم آزاده؟ :sigh:

رضا جان آزادی به معنای وسعت بالای مطالب قابل بحث و ارائه در این تالار تلقی میشه. چنانچه شما در تالارهای تخصصی فقط میتونید بحث های مربوط به همون تالارو انجام بدید و هرگونه بحث که در حیطه تخصص اون تالار نباشه منهدم میشه توسط مدیرش. :texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی گفتگوی آزاد اینطور نیست. شما در مورد مسائل فرهنگی، اجتماعی، پرسش های ذهنی کاربران، اخلاق، و کلیه مسائل مربوط به روابط انسانی و خیلی چیزای دیگه میتونی مطالبت رو ارسال کنی. البته در چارچوب پاره ای از قوانین. خوب این تالار آزاده دیگه. و البته مخصوص گفتگو. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

همونطور که چند تا از دوستان گفتند , اگه چهارچوبی برای هر موضوع یا بحث و گفتگو تعریف نشه که

سنگ رو سنگ بند نمیشه و هرج و مرج بوجود می آد. ولی این چهارچوب ها, آزادی بیان را در رابطه با اون

موضوع نقض نمی کنه.

بحثهای سیاسی و برخی از بحثهای عقیدتی هم که یه جورایی برای "بعضیها" و یا"بعضی جاها" خط قرمز

محسوب میشند و البته به نظر من کاملا هم شخصی هستند , همون بهتر که توی فکر صاحبشون باقی بمونه و عمومی نشه تا خدای نا کرده عواقب "مادی و معنوی" نداشته باشه.!!!

اسمی برازنده تر از "تالار گفتگوی آزاد" وجود نداره...!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
همونطور که چند تا از دوستان گفتند , اگه چهارچوبی برای هر موضوع یا بحث و گفتگو تعریف نشه که

سنگ رو سنگ بند نمیشه و هرج و مرج بوجود می آد. ولی این چهارچوب ها, آزادی بیان را در رابطه با اون

موضوع نقض نمی کنه.

بحثهای سیاسی و برخی از بحثهای عقیدتی هم که یه جورایی برای "بعضیها" و یا"بعضی جاها" خط قرمز

محسوب میشند و البته به نظر من کاملا هم شخصی هستند , همون بهتر که توی فکر صاحبشون باقی بمونه و عمومی نشه تا خدای نا کرده عواقب "مادی و معنوی" نداشته باشه.!!!

به نظر من وقتی چهارچوبا بدیهی ترین حقوق آدمو نقض کنن هیچ جوری نمیشه بهش اسم آزادی گذاشت مگر به همون دلیلی که ممد حذفش کرد...

بهرحال خدارو شکر که اکثریت با این حد از آزادی راضی و خوشحالن. خوشحال زندگی کردن بهتر از مدل من زندگی کردنه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من وقتی چهارچوبا بدیهی ترین حقوق آدمو نقض کنن هیچ جوری نمیشه بهش اسم آزادی گذاشت مگر به همون دلیلی که ممد حذفش کرد...

بهرحال خدارو شکر که اکثریت با این حد از آزادی راضی و خوشحالن. خوشحال زندگی کردن بهتر از مدل من زندگی کردنه...

در حال حاضر مجبوریم خوشحال زندگی کنیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ازاد بوده و هست . اگه هم نباشه راهای در رو و جاده خاکی دیگه هست الان خیلی ها میرن توی تاپیک های اخبار و اجتماعی و دینی تاپیکشون رو میزنن . پس این رو بذارین باشه .

اسمش هم قشنگه . اقلا کلمه ازادی رو میبنیم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
رضا جان آزادی به معنای وسعت بالای مطالب قابل بحث و ارائه در این تالار تلقی میشه. چنانچه شما در تالارهای تخصصی فقط میتونید بحث های مربوط به همون تالارو انجام بدید و هرگونه بحث که در حیطه تخصص اون تالار نباشه منهدم میشه توسط مدیرش. :texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی گفتگوی آزاد اینطور نیست. شما در مورد مسائل فرهنگی، اجتماعی، پرسش های ذهنی کاربران، اخلاق، و کلیه مسائل مربوط به روابط انسانی و خیلی چیزای دیگه میتونی مطالبت رو ارسال کنی. البته در چارچوب پاره ای از قوانین. خوب این تالار آزاده دیگه. و البته مخصوص گفتگو. :a030:

آقا ابوالفضل ،مدیر تالار گفتگوی آزاد ، با توجه به دیگاهتون و رای منفی همکاران تالار اگه اشکالی نداره می خوام بدونم چرا رای ندادی .

موضوع نقض نمی کنه.

نواندیش عزیز ، در کدام پست من ( بعنوان ایجاد کننده این جستار و نظر سنجی ) نوشته شده که چهار چوب تعریف نشه تا شما پست بزنی

اگه چهارچوبی برای هر موضوع یا بحث و گفتگو تعریف نشه که

سنگ رو سنگ بند نمیشه و هرج و مرج بوجود می آد.

شاید لازمه پست اول را بخونی .

.

.

.

بهرحال خدارو شکر که اکثریت با این حد از آزادی راضی و خوشحالن. ...

:rose:

ازاد بوده و هست . اگه هم نباشه راهای در رو و جاده خاکی دیگه هست الان خیلی ها میرن توی تاپیک های اخبار و اجتماعی و دینی تاپیکشون رو میزنن . پس این رو بذارین باشه .

اسمش هم قشنگه . اقلا کلمه ازادی رو میبنیم :ws3:

بالاخره آزاد بوده و هست یا نیست :rose:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا ابوالفضل ،مدیر تالار گفتگوی آزاد ، با توجه به دیگاهتون و رای منفی همکاران تالار اگه اشکالی نداره می خوام بدونم چرا رای ندادی .

نواندیش عزیز ، در کدام پست من ( بعنوان ایجاد کننده این جستار و نظر سنجی ) نوشته شده که چهار چوب تعریف نشه تا شما پست بزنی

شاید لازمه پست اول را بخونی .

:rose:

بالاخره آزاد بوده و هست یا نیست :rose:

:texc5lhcbtrocnmvtp8

شرمنده. اولش خودمم میخواستم عوض شه. واسه همین رای ندادم. بعد هرچی فکر کردم هیجی بهتر از این به ذهنم نرسید دیگه یادم رفت رای بدم. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...