saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چطوری بتن آماده ای که وارد کارگاه میشه تایید یا رد کنیم ؟ همیشه شرایط و زمان برای انجام آزمایش موجود نیست ، بنابراین دنبال راهی هستم که سریع و بدون انجام آزمایش های وقت گیر تعیین کنه که بتن قابلیت استفاده را دارد یا خیر . - با مشاهده چشمی و لمس بتن میشه تا حدودی دانه بندی بتن رو مشخص کرد . - اما چطوری میشه فهمید بتن هنوز قابلیت استفاده را دارد ،بیشترین مدت زمان استانداردی که بتن میتونه توی میکسر بمونه چقدره ؟ - در مجموع چطوری میشه فهمید که چه مدت زمانی از اختلاط بتن می گذرد ؟ 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چطوری بتن آماده ای که وارد کارگاه میشه تایید یا رد کنیم ؟ همیشه شرایط و زمان برای انجام آزمایش موجود نیست ، بنابراین دنبال راهی هستم که سریع و بدون انجام آزمایش های وقت گیر تعیین کنه که بتن قابلیت استفاده را دارد یا خیر . - با مشاهده چشمی و لمس بتن میشه تا حدودی دانه بندی بتن رو مشخص کرد . - اما چطوری میشه فهمید بتن هنوز قابلیت استفاده را دارد ،بیشترین مدت زمان استانداردی که بتن میتونه توی میکسر بمونه چقدره ؟ - در مجموع چطوری میشه فهمید که چه مدت زمانی از اختلاط بتن می گذرد ؟ یه سری از توصیحاتو تو این تاپیک دادم که میتونید ببینید : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62182 میشه یه آزمایش خیلی ساده انجام داد، آزمایش اسلامپ بتن، که نشون میده بتن هنوز کارآیی داره یا نه البته این برای وقتیه که شما سایر مشخصات بتن رو به صورت چشمی تایید کرده باشید، مثلا دانه بندی، یکنواخت بودن بتن 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه سری از توصیحاتو تو این تاپیک دادم که میتونید ببینید : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62182 میشه یه آزمایش خیلی ساده انجام داد، آزمایش اسلامپ بتن، که نشون میده بتن هنوز کارآیی داره یا نه البته این برای وقتیه که شما سایر مشخصات بتن رو به صورت چشمی تایید کرده باشید، مثلا دانه بندی، یکنواخت بودن بتن دوست عزیز ممنون که توجه کردید و پاسخ دادید ، اما متاسفانه در تارنمای ارجاعی شما پاسخ پرسشم را پیدا نکردم . همچنین توجه شما به این نکته جلب می کنم که انجام آزمایش اسلامپ نیاز به حداقل وسایلی دارد که از قبل باید تهیه کرد و علاوه بر آن می دانیم که اسلامپ به میزان ریزش بتن درآزمایش اسلامپ میگن و بیانگر میزان روانی بتن ساخته شده هست . بعید می دانم با تکیه بر آزمایش اسلامپ ( حتی بعد از تایید چشمی برخی مشخصات ) ناظر بتونه بتن وارد شده به کارگاه رو تایید یا رد کنه . روش پیشنهادی ( در صورت وجود ) باید دارای میزان قطعیتی باشه که ناظر بتونه بهش استناد کنه و پیمانکار مجاب بشه که بتن باید از کارگاه خارج بشه منتظرنظرات سازنده شما و دیگر دوستان هستم. 5 لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ سلام اگه اجازه بدید منم فوزولی کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 اولا اگر در دستگاه نظارت کار می کنید یا به عنوان سرپرست کارگاه می خواید کیفیت بتن را بدونید بایید تحقیق محلی کنید یعنی درباره ی کارخونه ها وبچینگ های تولید بتن از پیمانکاران قبلی یا اشخاص مورد اعتماد پرسوجو کنید تا کیفیت بتنی که تولید می کنه رو بسنجی وبعد دوری ونزدیکی کارخونه و سایر عوامل رو بسنجی وخرید کنی ثانیا می تونی خودت به کارخونه هایی که مورد تایید هستن بری و ازشون نمودار دانه بندی , معادن قرضه و ارزش ماسه ایی (معمولا کارخانه ها اینها رو به شکل بروشور دارن) مصالح شون رو به خوای و چشمی مصالحشون رو ببینی ثالثا بعد از اینکه تراک میکسر وارد کارگاه شد و خواست بتن رو پمپ کنه تو ابزار دیگه ای جز اسلامپ نداری که تومحل بتونی تشخیص بدی وهمینطور رنگ بتن که باید تیره باشه(رگه های قرمز نداشته باشه که بصورت چشمی نشان دهنده ی در صد سیمان وخوب یا بد ترکیب شدن سیمان ومصالحه) 5 لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ تازه کنارشم باید یه نمونه مکعبی ور داری و بعد چند روز بشکونیش تا از مقاومتش مطمعن بشی. همه ی اینها در صورتیه که بتن از بیرون بیاد اگه تو کارگاه بچینگ هست که راحت می شه درصد مصالح و چک کرد وبعد به تناسب بالانس کرد ولی اگه از بیرون داری بتن تهیه می کنی مواردی رو که قبلا گفتم حتما باید از قبل برنامه ریزی کنی وهمینطور طول مسافت کارخانه از محل کارگاه باید یه حد مشخصی باشه. ولی اگه اینها رو چک نکردی:icon_pf (34): باید به چشمت و سلامپ(آزمایش اسلامپ آزمایش خوبیه وبه جزئ کارایی بتن از اختلاط خوب یا بد مصالح بتن و آب کنم یا زیاد بتن صحبت می کنه)اطمینان کنی و راجب خوب یا بد بودن بتن الکی قمپوز بیای(لاف بزنی):biggrin: 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ سلام اگه اجازه بدید منم فوزولی کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 اولا اگر در دستگاه نظارت کار می کنید یا به عنوان سرپرست کارگاه می خواید کیفیت بتن را بدونید بایید تحقیق محلی کنید یعنی درباره ی کارخونه ها وبچینگ های تولید بتن از پیمانکاران قبلی یا اشخاص مورد اعتماد پرسوجو کنید تا کیفیت بتنی که تولید می کنه رو بسنجی وبعد دوری ونزدیکی کارخونه و سایر عوامل رو بسنجی وخرید کنی ثانیا می تونی خودت به کارخونه هایی که مورد تایید هستن بری و ازشون نمودار دانه بندی , معادن قرضه و ارزش ماسه ایی (معمولا کارخانه ها اینها رو به شکل بروشور دارن) مصالح شون رو به خوای و چشمی مصالحشون رو ببینی ثالثا بعد از اینکه تراک میکسر وارد کارگاه شد و خواست بتن رو پمپ کنه تو ابزار دیگه ای جز اسلامپ نداری که تومحل بتونی تشخیص بدی وهمینطور رنگ بتن که باید تیره باشه(رگه های قرمز نداشته باشه که بصورت چشمی نشان دهنده ی در صد سیمان وخوب یا بد ترکیب شدن سیمان ومصالحه) درود دوست عزیز ، اختیار دارید ممنون که با بیان نظرات و دیدگاهتون ما رو مفتخر می کنید . راه کارای خوبی رو بیان کردید و بعضی هاشو خودم امتحان کردم ، اما وقتی گیر بعضی پیمانکارا می افتی باید مراقب باشی . نظرت در مورد راهی برای تعیین مدت زمانی که بتن از کارخانه به کارگاه رسیده چیه ؟ آیا شما زمان استاندارد موجود در کتابهای مرجع برای تخلیه بتن رو رعایت می کنید ؟ 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دوست عزیز ممنون که توجه کردید و پاسخ دادید ، اما متاسفانه در تارنمای ارجاعی شما پاسخ پرسشم را پیدا نکردم . همچنین توجه شما به این نکته جلب می کنم که انجام آزمایش اسلامپ نیاز به حداقل وسایلی دارد که از قبل باید تهیه کرد و علاوه بر آن می دانیم که اسلامپ به میزان ریزش بتن درآزمایش اسلامپ میگن و بیانگر میزان روانی بتن ساخته شده هست . بعید می دانم با تکیه بر آزمایش اسلامپ ( حتی بعد از تایید چشمی برخی مشخصات ) ناظر بتونه بتن وارد شده به کارگاه رو تایید یا رد کنه . روش پیشنهادی ( در صورت وجود ) باید دارای میزان قطعیتی باشه که ناظر بتونه بهش استناد کنه و پیمانکار مجاب بشه که بتن باید از کارگاه خارج بشه منتظرنظرات سازنده شما و دیگر دوستان هستم. همونطور که شما میگید آزمایش اسلامپ برای روانی بتن است و همه میدونیم وجود آب در بتن لازمه و این آب نباید در طی حمل بتن و از زمان ساخته شدن آن تا مصرف تبخیر بشه و نسبت آب به سیمان کم بشه، بنابراین از این آزمایش استفاده میشه تا به این ویژگی بتن پی برده بشه و همچین وسایلی هم نیاز نداره، یک خطکش و یک دستگاه آزمایش اسلامپ هستش که دستگاه نظارت در صورت تردید داشتن درباره بتن موجود باید آزمایشش کنن برای پی بردن به دانه بندی و خشن بودن یا نرم بودن بتن میشه چشمی عمل کرد، برای پی بردن دقیقتر به مشخصات بتن دیگه باید آزمایش فشاری روی نمونه 28 روزه بتن در آزمایشگاه انجام بشه 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستان كه اطلاعات خوبي رد و بدل شد همينطور كه فريد خان و بهرام عزيز گفتن تنها آزمايشي كه ميشه در محل كارگاه انجام داد و زود جواب گرفت همين اسلامپ هست در مورد مقدار فاصله و زمان استاندار هم خب اين بخش بنظرم اگه بشكل تجربي عمل بشه خيلي بهتر از استاندار هايي هست كه گاها در كتاب ها نوشته شده چون زمان به عوامل دما محيط مخلوط و نحوه اختلاط و حتي جنس مصالح بستگي داره كه فكر ميكنم تنها دستگاهي كه صلاحيت نظر در مورد زمان و مسافت داره خود شركت توليد كننده بتن هست چون هم با جنس مصالح خودش آشنا هست و هم اينكه از آب و هوا محيط اطلاع داره نكته بعدي اينكه اين شركت بر حسب تجربه عملي ( واقعي ) كه تا الان داشته اين عدد و ارقام ميده تنها مشكلي كه مي مونه اينه كه حالا چقدر ميشه به خود شركت اعتماد كرد يا اينكه اين شركت در اعلام عدد ارقام چقدر منسف باشه اين ديگه بحثش جداست 3 لینک به دیدگاه
hadirejayi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چطوری بتن آماده ای که وارد کارگاه میشه تایید یا رد کنیم ؟ همیشه شرایط و زمان برای انجام آزمایش موجود نیست ، بنابراین دنبال راهی هستم که سریع و بدون انجام آزمایش های وقت گیر تعیین کنه که بتن قابلیت استفاده را دارد یا خیر . - با مشاهده چشمی و لمس بتن میشه تا حدودی دانه بندی بتن رو مشخص کرد . - اما چطوری میشه فهمید بتن هنوز قابلیت استفاده را دارد ،بیشترین مدت زمان استانداردی که بتن میتونه توی میکسر بمونه چقدره ؟ - در مجموع چطوری میشه فهمید که چه مدت زمانی از اختلاط بتن می گذرد ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده