رفتن به مطلب

جلسه مدیران کشاورزی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 384
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

واسه درس ابخیزداری 4شنبه رفته بودیم اردو...

ولی جز 2-3 تا عکس (ک اونم مطمئنا به درد مسابقه نمیخوره) بقیه ش از خودمون بود:ws28:

یعنی همچین بچه های اکتیو و خوش ذوقی هستیم ما:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
سلام بر شما مدیران عزیز و زحمت کش!

بریم سر اصل مطلب!

آقا من وقتی وقت میزارم واسه انجمن! چرا فعالیت علمی نکنم!؟؟؟؟

اخیرا خیلی انجمن میام! عادت کردم! اما بهتره به فعالیتم جهش بدم!

2 تا موضوع رو من انجام خواهم داد (با هر سرعتی که شده باشه!)

1. انتشار مجله کشاورزی

2. مسابقات کشاورزی

برای مجله تالار هر کسی که میتونه همکاری کنه (از مسئولین و کاربران فعال) اعلام آمادگی کنه ...

تا یک تیم نشریه تشکیل بدیم! مسئولیت ها رو مشخص کنیم بعد فراخوان میزنیم تا دیگران در تحریر مجله کمکمون کنن!

از هر کاربری میخوایم در حیطه تخصص خودش اطلاعات بده! تا بشه به اعتبار علمیش اعتماد کرد!

من خودم شخصا مجله میدادم تو دانشگاه! واقعیتش همش هم حشره ای میشد!

برای مسابقات هم نظر بدید ...

پیشاپیش از حسن توجهتون ممنونم

آقاجون مسئلتُن: میگم نه شما تنهایی میتونین مجله بزنین نه ما! کاربرای ما بیشترن ولی شما کارِتون درست تره! میگم که بیاین یه مجله مشترک بزنیم :gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقاجون مسئلتُن: میگم نه شما تنهایی میتونین مجله بزنین نه ما! کاربرای ما بیشترن ولی شما کارِتون درست تره! میگم که بیاین یه مجله مشترک بزنیم :gnugghender:

نه بابا:ws3:باشگاه کجا و کلبه حقیرانه ما کجا:ws3:یه نشریه ای تالار کشاورزی نواندیشان بزنه همه اندر تعجب بمانند:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود حمید جان

و البته سایر دوستان

نمی دونم مجله رو برای کی در نظر دارید که منتشر کنید

اما اگر 1-2 ماه وقت داشته باشم یک مقاله ی کاملا عملیاتی و تجربه شده در مورد کشت نخود در مناطق سرد سیر براتون تهیه می کنم.

پ.ن: امسال کشت نخود دارم و برای اولین بار در منطقه ی خودمون یکسری تجربیات رو در مورد نخود انجام دادیم که منتظر نتیجه هستیم و چون منطقه ی ما کاملا سردسیر هست هنو به رشد مناسب نرسیدیم و حداقل 2 ماه زمان لازم داریم تا ما حصل کار بطور مطلوبی مشخص شود

البته نتیجه ی نهایی موقع برداشت و مقایسه ی عملکرد با نخود محلی به دست میاد که میکشه به وسط های تابستان

• Like 3
لینک به دیدگاه
من پشت دستمو داغ کنم دیگه مشورت بدمicon_razz.gif

:w02:

واسه درس ابخیزداری 4شنبه رفته بودیم اردو...

ولی جز 2-3 تا عکس (ک اونم مطمئنا به درد مسابقه نمیخوره) بقیه ش از خودمون بود:ws28:

یعنی همچین بچه های اکتیو و خوش ذوقی هستیم ما:icon_pf (34):

icon_pf%20%2834%29.gif

رضاجون شما استاد منی.

اگر تالار اینجا به اسم خودم بود که شک نکن این کار رو میکردم! اما چه کنم که ما مثل رئیس جمهور مسئول اجرائیم! حکم رو از قبل دادن!

ولی بازم یه مشورتی کنیم ببینیم چی میشه ...

میدونی که کار مشترک کار قشنگیه!

نه بابا:ws3:باشگاه کجا و کلبه حقیرانه ما کجا:ws3:یه نشریه ای تالار کشاورزی نواندیشان بزنه همه اندر تعجب بمانند:whistle:

به امید خدا... من با همکاری موافقم اگر اجازه بدن.

درود حمید جان

و البته سایر دوستان

نمی دونم مجله رو برای کی در نظر دارید که منتشر کنید

اما اگر 1-2 ماه وقت داشته باشم یک مقاله ی کاملا عملیاتی و تجربه شده در مورد کشت نخود در مناطق سرد سیر براتون تهیه می کنم.

پ.ن: امسال کشت نخود دارم و برای اولین بار در منطقه ی خودمون یکسری تجربیات رو در مورد نخود انجام دادیم که منتظر نتیجه هستیم و چون منطقه ی ما کاملا سردسیر هست هنو به رشد مناسب نرسیدیم و حداقل 2 ماه زمان لازم داریم تا ما حصل کار بطور مطلوبی مشخص شود

البته نتیجه ی نهایی موقع برداشت و مقایسه ی عملکرد با نخود محلی به دست میاد که میکشه به وسط های تابستان

هنوز فراخوان نزدیم استقبال شد!

درود بر شما امیر جان

صددرصد یک ماه زمان میبره! و شایدم بیشتر ...

اتفاقا من چون خبر داشتم مشغول عملیاتی، روی ایجاد یک تاپیک در حیطه کاریت فکر کرده بودم! حالا میشه بصورت مقاله و انتشار در مجله درآوردش ...

شما کارت رو شروع کن. منتظریم استاد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w02:

هنوز فراخوان نزدیم استقبال شد!

درود بر شما امیر جان

صددرصد یک ماه زمان میبره! و شایدم بیشتر ...

اتفاقا من چون خبر داشتم مشغول عملیاتی، روی ایجاد یک تاپیک در حیطه کاریت فکر کرده بودم! حالا میشه بصورت مقاله و انتشار در مجله درآوردش ...

شما کارت رو شروع کن. منتظریم استاد.

استاد خودتی:whistles:

برداشت ما حدود اوایل مرداد خواهد بود.

کامل شدن مقاله یا هر چیزی که مد نظر شما باشه نیاز به به پایان رسیدن برداشت ما هست.و البته از نظر من بخش مهم تر قضیه بخش بازاریابی و فروش و تکنیک های مدیریت مالی مزرعه هم هست که اگر به سرانجام برسه حتما می نویسم روند و چگونگی اجرا رو.

به هر حال این کاری هست که فعلا از من بر میاد

(دعا کن چاه آبم به موقع بهره برداری بشه و بتونم لوبیا هم کشت کنم تا در مورد اون هم بنویسم برات:ws3:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

من استاد رو صادقانه میگم ...

خب متوجه هستم!

ما اگر تونستیم قبل از مقاله شما مجله بدیم که میدیم! اگر هم نشد که مقاله شما به اولین مجله میرسه ...

به مجله اول نرسید به مجلات بعدی انشالله! فقط قرار نیست یک شماره باشه!

و اینکه دو قسمتی هم میتونی ارائه بدی ... (صلاح رو هر چی میبینی انجام بده)

• Like 3
لینک به دیدگاه

حمیدخان تاپیک آفات جنگلو که انتقال ندادی؟:ws38:

در سایر بخشای تالار کشاورزی کیا این همه مطلب گذاشتن؟ الان کجا هستن مخصوصا زراعت و علوم دام؟

در بخش علوم دام مطالب زیر بخش شیلات بهتره بیآد شیلات منابع طبیعی چون شیلات سالهای ساله که از سیطره علوم دام در اومده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قاسم جان توی اون تاپیک که گقتم (اگر اشتباه نکنم) دو پست اول جنگلیه! 3 پست بعدی آفات زراعی (گیاهپزشکی)

از زننده اجازه خواستم تفکیکش کنیم!

تاپیکه برای من آپ نشده گفتم حتما هنوز ج نداده! بتونم همین امشب سر میزنم...

(در حالی که این مسائل توی تاپیک دفتر مدیریت عنوان بشه بهتره!)

قسمت دوم صحبتهات: خب ما قبلا بخش منابع طبیعی نداشتیم!

شما شیلات بخش خودت رو بساز ... تا ببینیم چی میشه ...

کشورگشاییه مگه؟! سیطره و ... ؟:whistles:

• Like 1
لینک به دیدگاه
قاسم جان توی اون تاپیک که گقتم (اگر اشتباه نکنم) دو پست اول جنگلیه! 3 پست بعدی آفات زراعی (گیاهپزشکی)

از زننده اجازه خواستم تفکیکش کنیم!

تاپیکه برای من آپ نشده گفتم حتما هنوز ج نداده! بتونم همین امشب سر میزنم...

(در حالی که این مسائل توی تاپیک دفتر مدیریت عنوان بشه بهتره!)

من از جنگلی پرسیدم خب:banel_smiley_4: مگه اینجا دفتر مدیریت نیست که من مطرحش کردم:w000:

قسمت دوم صحبتهات: خب ما قبلا بخش منابع طبیعی نداشتیم!

شما شیلات بخش خودت رو بساز ... تا ببینیم چی میشه ...

کشورگشاییه مگه؟! سیطره و ... ؟:whistles:

من که تخصصم شیلات نیست

شبلات ما و اونا نداریم:banel_smiley_4: کلا یه دونه شیلات وجود داره الان که اونم مهندسی منابع طبیعی-شیلات هستش و حتی گرایش شیلات برای علوم دامم نداریم و این زیر بخش از اساس اشتباه بوده و باید بیآد منابع طبیعی:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اون تاپیک رو درست کردم قاسم جون!

خیر اینجا محل اجلاسه سرانه!

اینجا مسئولین و مدیر میتونن بیان

اونجا (دفتر مدیریت) همه میتونن بیان!

اینجا جای بحثه

اونجا جای اجراست

در مورد شیلات هم چشم ... سخن شما حق ... اجازه کار بدید درستش میکنیم! الان بهتره بریم استراحت!

• Like 2
لینک به دیدگاه

عزیزان در مورد مجله تالار کشاورزی نمیخواید نظری پیشنهادی بدید؟

من یک مقاله واسه مجله آماده کردم! ... بهتره که عنوان مجله، سردبیر، مدیرمسئول و اعضای ثابت هیئت تحریریه رو هم تعیین کنیم....

نظری چیزی ندارید؟

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یک مقاله واسه مجله آماده کردم! ... بهتره که عنوان مجله، سردبیر، مدیرمسئول و اعضای ثابت هیئت تحریریه رو هم تعیین کنیم....

نظری چیزی ندارید؟

سلام

احیانا برای مجلتون مدیر هنری، گرافیست، عکاس، ویراستار، تایپیست، آب حوضی، لوله بازکنی و ..... نیاز ندارید؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظری چیزی ندارید؟

اون روز پیشنهادتو خوندم،گفتم بعدا میام نظرمو میگم...روم به در و دیوار کلا یادم رفت:icon_pf (34)::ws3:

و اما در مورد مجله!

وظایف همه اینایی که گفتی رو بگو؟

هر 2 هفته ؟هر ماه؟ی مجله؟

فعالیت علمی تو محیط مجازی خوبه..بشرطیکه فقط ی فعالیت مجازی نباشه و واقعا چیزی گیرمون بیاد.:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظری چیزی ندارید؟

حمید بذار امتحانات و انتخابات تموم بشه بعد استارتشو میزنیم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

احیانا برای مجلتون مدیر هنری، گرافیست، عکاس، ویراستار، تایپیست، آب حوضی، لوله بازکنی و ..... نیاز ندارید؟:ws52:

سلام به روی ماهت محمود جونم

اللحساب طراح جلد و صفحه آرایی میخواد ... عکاس هم بله! اما توی مجله مجازی نمیدونم باید بفرستمت کجا عکس بگیری!

هستی؟

اون روز پیشنهادتو خوندم،گفتم بعدا میام نظرمو میگم...روم به در و دیوار کلا یادم رفت:icon_pf (34)::ws3:

و اما در مورد مجله!

وظایف همه اینایی که گفتی رو بگو؟

هر 2 هفته ؟هر ماه؟ی مجله؟

فعالیت علمی تو محیط مجازی خوبه..بشرطیکه فقط ی فعالیت مجازی نباشه و واقعا چیزی گیرمون بیاد.:sigh:

وظایف رو بعد از امتحانا تعیین میکنیم. وظایف چیز خاصی نیست!

واسه مجله دانشکده من اسمم هیچ جا نبود و همه کارش رو میکردم!

فعلا تا امتحانا فقط به فکر مقاله یا مطالب علمی نایاب چه از خودتون و چه ترجمه و چه مقاله اصیل و بومی باشید.

حمید بذار امتحانات و انتخابات تموم بشه بعد استارتشو میزنیم:ws3:

من حواسم به امتحانای شما هست دانشجوهای گوگوری مگوری من!

خواستم یادآوری کنم فقط تو فکرش باشید!

مثلا دنبال یه اسم مناسب باشید

عنوانش رو نمیتونیم ماهنامه بزاریم!

بنظرم فصلنامه یا گاهنامه بهتره!

فقط یک تلنگر بود ... چون این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست!

گفتم مجله باید مجله بدیم بیرون!

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام به روی ماهت محمود جونم

اللحساب طراح جلد و صفحه آرایی میخواد ... عکاس هم بله! اما توی مجله مجازی نمیدونم باید بفرستمت کجا عکس بگیری!

هستی؟

دوباره سلام حاج حمید گل گلاب

راستی یکی از این رفیقامون انقدر بهش حاجی بستیم که امسال رفت مکه "البته با کوپن دانشگاه" :ws3:

داش حمید بعد از 20 خرداد من همه جوره در خدمتم در مورد عکاسی هم به جز عکاسی از حشرات نیش دار و حیوانات درنده و مناطق صعب العبور بقیه رو در خدمتم :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام سلام سلامممم:hapydancsmil:

مدتی با آذر(ararafrooz) مدیر تالار شیمی تصمیم گرفتیم فعالیت مشترکی تو انجمن داشته باشیم.

و یه تاپیک مشترک هم تو تالار شیمی و هم بخش خاکشناسی کشاورزی بزنیم.

قرار شده 2 طرف نظر بچه های تالار خودمونو بپرسیم..و اینکه بنظرتون چجور تاپیکی جذاب و بهتره؟:JC_thinking:

مسابقه؟تاپیک آموزشی؟یا....؟

جهت اطلاع شما: در دوره کارشناسی خاکشناسی 12 واحد شیمی پاس میشه(درس تخصصی شیمی خاک - و 2 درس پایه شیمی تجزیه و شیمی آلی و شیمی عمومی)

و در دوره ارشد یکی از گرایش های علوم خاک " شیمی و حاصلخیزی خاک" هستش:w16:

منتظر نظراتتون هستم:flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...