Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ مدیران عزیز کشاورزی خسته نباشید من خواهش میکنم از همتون که حتما به این تاپیک (جلسه مدیران کشاورزی) گاها سر بزنید ... احتمال زیاد همگی مشترک شدید ... نفیسه مدیر بخش علوم دامی هست. مصطفی مدیر بخش صنایع غذایی هست درسته این عزیزان فعلا عنوان رو ندارن اما مدیر هستن یه کار بنظر مهم داریم اینکه به سری به این تاپیک یعنی: دعوت تخصصی کاربران به تالار مهندسی کشاورزی بزنیم و کمی هدفمند کنیم و هدفمند تر بشیم حداقل خود مدیران اگر میخوان اسمشون تو لیست کاربرای دعوت شده به تاپیک ها قرار بگیره وضعیت رو مشخص کنن... یکی این قضیه یکی دیگه هم اینکه ما حدود 2000 کاربر عضو کشاورزی داریم! ولی حضوری از اونا نمیبینیم خواهش میکنم از همه شما حداقل از دوستای خودمون یا هم رشته ای های خودمون (اونایی رو که میشناسیم) دعوت بعمل بیاریم که یه مراجعه ای به تاپیک بالا داشته باشن... وقتی از کاربرای کشاورزی کسی استقبالی نداشته باشه ... نباید انتظاری از سایرین داشت. مثلا عرض میکنم: خود من اون دوستانی که رشتشون گیاهپزشکی هست رو میشناسم مثل فائزه و میترا و ... و از اونا دعوت میکنم حداقل یه سر به این تاپیک دعوت تخصصی کاربران به تالار مهندسی کشاورزی بزنن ... شما هم کسانی رو که میشناسید رو دعوت کنید. 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ من خودم که کارم شده تبلیغ اینجا بین دوستام حتی بچه های ارشد!!ولی اون تعدادیم که عضو شدن فقط عضو شدن!!!!انگیزه میخواد...این رو نمیتونم ایجاد کنم! یعنی ایجاد نمیشه 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اهم .. اهم .. براي در آمد زايي نظرتون درباره چاپ مقالات تخصصي چيه ؟ حجمش بالا نباشه .. در حد دو برگ ولي مستمر .. ماهانه .. نه هفته اي در عوضش درستو درمون باشه ولي مطالب ب روز و ترجمه شده .. جديدترين ها در هر صنف باشه ..! ماشاا.. همه ماها انقد مقاله ترجمه كرديم شديم ديكشنري سيار فك كنم اين خيلي خواهانش بيشتره .. 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ براي اكتيو شدن سايت هم .. ي چيز سليقه ايه .. نميشه كسيو زور كني ي جا فعاليت كنه .. غير مطالب خود تالار جو حاكم تو انجمن هم ملاك محسوب ميشه .. خيليا يا شايد خود من هم اگر انجمن سر ميزنم.. اول برا ديدن دوستامه ك اينجان و از كنارشون بودن لذت ميبرم و بعد در كنارش هم كمك ب بقيه و فعاليت علمي .. اگ محمد ناراحت نشه .. ي نقد داشتم .. من زياد حضور نداشتم .. ولي خيلي اينجا درگيري و كشمكش بالا بوده ! اينم من نبودم ببينم ب من رسيد ! انقد معروفه .. ب نظرم اول مسائل كلي حل شه .. جو صميمي شه و بعد انتظار حضور مستمر داشته باشيد از كاربرا .. البته بازم عذر ميخوام ك تو كارا مملكتي دارم دخالت ميكنم .. نظرمو از ديد ي سري ديگم گفتم .. 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من خودم که کارم شده تبلیغ اینجا بین دوستام حتی بچه های ارشد!!ولی اون تعدادیم که عضو شدن فقط عضو شدن!!!!انگیزه میخواد...این رو نمیتونم ایجاد کنم! یعنی ایجاد نمیشه درسته الهه جان ... میدونم. اهم .. اهم ..براي در آمد زايي نظرتون درباره چاپ مقالات تخصصي چيه ؟ حجمش بالا نباشه .. در حد دو برگ ولي مستمر .. ماهانه .. نه هفته اي در عوضش درستو درمون باشه ولي مطالب ب روز و ترجمه شده .. جديدترين ها در هر صنف باشه ..! ماشاا.. همه ماها انقد مقاله ترجمه كرديم شديم ديكشنري سيار فك كنم اين خيلي خواهانش بيشتره .. خوبه اینکار هم خوبه ... منظورت از مقاله مقالات خارجی که ما بیایم ترجمه کنیم و اونا رو قرار بدیم برای کسب در آمد ... اینم کاری بس زیباست ... البته بنده بنا بر عقیده شخصیم زیاد این ترجمه ها رو به قشر دانشجوی هم رشته خودم توصیه نمیکنم (دلایل تجربی دارم) اما بازم کار خوبیه ... خب شما خودت شخصا فرصت چنین کاری رو داری؟ من که ندارم ... میخوای تو بخش خودت اگر مایلی استارتش رو بزن ... براي اكتيو شدن سايت هم ..ي چيز سليقه ايه .. نميشه كسيو زور كني ي جا فعاليت كنه .. غير مطالب خود تالار جو حاكم تو انجمن هم ملاك محسوب ميشه .. خيليا يا شايد خود من هم اگر انجمن سر ميزنم.. اول برا ديدن دوستامه ك اينجان و از كنارشون بودن لذت ميبرم و بعد در كنارش هم كمك ب بقيه و فعاليت علمي .. اگ محمد ناراحت نشه .. ي نقد داشتم .. من زياد حضور نداشتم .. ولي خيلي اينجا درگيري و كشمكش بالا بوده ! اينم من نبودم ببينم ب من رسيد ! انقد معروفه .. ب نظرم اول مسائل كلي حل شه .. جو صميمي شه و بعد انتظار حضور مستمر داشته باشيد از كاربرا .. البته بازم عذر ميخوام ك تو كارا مملكتي دارم دخالت ميكنم .. نظرمو از ديد ي سري ديگم گفتم .. بله این نظرت رو هم قبول دارم و کاملا منطقیه ... بیشتر جنبه سرگرمی داره و باید داشته باشه ... حالا شایدم یه سری حواشی هم باشه ... اما بیخیال این حواشی ... اینا اصلا مهم نیستن. بدبختی تو دانشگاه های ما هم همینه! قبول دارم اینجا باید سرگرمی باشه کنار سرگرمی فعالیت علمی اما توی دانشگاه باید کارای علمی باشه و کنارش سرگرمی! بدبختی تو دانشگاهای ما هم اول سرگرمیه و کنارش شاید کارای علمی! 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ من بگردم وقت خالي ميابم .. مكشلي ني .. برا خودمم خوبه .. قوي تر ميشم و مسلط تر .. آره دانشجو بايد خودش ترجمه كنه تا بتونه نياز خودش رو براي مقاطع بعد برطرف كنه .. منم نگفتم ي مقاله 500 صفحه اي بياره بده براش ترجمه كنيم ..!!!!! ما در حد ابستركت و مقدمه در حدي ك موضوع مقاله و كلياتي ك درش هست بيان بشه رو بگيم .. اگر براي كسي جذاب بود ميتونيم سوس اون نوشته رو در اختيارش بذاريم ! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوبه ... من موافقت خودم رو اعلام میدارم! 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ الان حمید رفت رو نقطه ضعف من!!! تحریکم کردی حمید!! خب من میام سر میزنم می بینم خبری نی!! تقصیر من چیه!! اون تاپیک رو هم دیدم !! سر زدم بهش واسه این مقالاتت هم نظر دادم که به درد هیشکی نخورد چیکار کنم حالا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ ماشالا همگی خوب حرف میزنیم ،ولی عمل نمیکنیم!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب به پیشنهاد الهه خانم یه جورایی تصمیم گرفتیم یک بخش بنام مهندسی منابع طبیعی به تالار کشاورزی اضافه کنیم تا فعالیت های در این زمینه رو بتونیم پشتیبانی کنیم و به وسعت وحشتناک تالار اضافه کنیم. از دوست خوبمون قاسم 1368 دعوت میکنیم بیاد اینجا و کمی برامون توضیح بده که چه باید بکنیم؟! آیا چنین بخشی رو اضافه کنیم و به عهده خودش بزاریم؟ چقدر اهمیت داره این بخش توی انجمن شکل بگیره؟ با همفکری هم تکلیف رو روشن کنیم بهتره علت اینکه این سوالات رو پرسیدم اینه که ما توی انجمن یه تالار بنام مهندسی فضای سبز داریم و یک بخش دیگه در تالار سایر رشته های مهندسی داریم بنام مهندسی محیط زیست! اینا از هم جدا شدن! چرا باید اینطوری باشه؟ محیط زیست و منابع طبیعی با هم هستند چرا باید اینا جدا باشن؟ از نظر قوانین دولتی سازمان محیط زیست و منابع طبیعی زیرمجموعه ای از وزارت جهاد کشاورزی هست واقعا این موارد کنار هم مجموعه بزرگی میشن! من که میگم دینامیت کار بزاریم همه رو منفجر کنیم بره! دارم هنگ میکنم! 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ........................................ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ وااای اقا قاسم:icon_pf (34): اومدم ازت نقل قول بگیرم ...دیدم پیام شما و حمید رو باهم اورد فک کردم سایت قاطی کرده.. همه رو پاکیدم و ج خودم رو نوشتم:icon_pf (34): بعد فهمیدم پیام شما رو ویرایش کردم شرمنده ی بار دیگه پیامت رو ارسال کن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ الهه تو از اون بچگیت خراب کاری زیاد میکردی! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ الهه تو از اون بچگیت خراب کاری زیاد میکردی! آره داداشی بچگی از کنجکاوی زیاد بوده، ولی الان از حواس پرتی! 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب با تشکر از حمیدخان من اومدم پاسخگو باشم اول یه بیوگرافی از خودم بدم که بنده دوره کارشناسی در رشته مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری در پردیس کرج مشغول بودم و الان هم در مقطع ارشد در همین رشته در شهر خودم یزد مشغول هستم زمینه پژوهشی ام بیشتر کارای سنجش از دور و جی آی اس هستش ولی خب در زمینه های دیگه هم خیلی کم اطلاع نیستم رشته های منابع طبیعی بر 5 رشته مجزا تقسیم میشه به نامهای "جنگلداری" ، "محیط زیست" ، "مرتع و آبخیزداری" ، "شیلات" و "صنایع چوب" خب دوستانی از همه این رشته ها دارم که میتونم بیارمشون اینجا؛ بچه های گمنام دیگه ای صددرصد تو این انجمن هستن و زمینه فعالیتشون فراهم نبوده تا بیان و با تأسیس این بخش جدید حتما میآن و فعالبت میکنن؛ فقط باید یه کم اطلاع رسانی بشه در مورد رشته مهندسی محیط زیست و فضای سبز بگم که رشته فضای سبز به نظر من باید بیآد زیر مجموعه کشاورزی باشه چون در پردیس کرج هم زیرمجموعه رشته باغبانی بود ولی مهندسی محیط زیست با رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست فرق میکنه و فقط در مقطع ارشد اینجور رشته ای داریم و مدیریت محیط زیست و... را شامل میشه و البته زیر مجموعه هاش که من نگاه کردم البته بعضی هاش جزو رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست هست و نه مهندسی محیط زیست و خیلی از بچه هایی که در لیسانس منابع طبیعی-محیط زیست میخونن واسه ارشد میرن رشته مهندسی محیط زیست و قید ارشد رشته خودشونو میزنن از لحاظ تشکیلاتی بگم که غیر از محیط زیست همگی جزو سازمان جنگلها و مراتع وسازمان شیلات که زیر مجموعه های جهاد کشاورزی هستن ولی محیط زیست در مجموعه تشکیلاتی سازمان حفاظت محیط زیست قرا میگیرن که زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوریه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بابا شانس آوردین من راست کلیک کپی گرفته بودم وگرنه الان دیگه کی حوصله داشت این همه بنویسهدر هرصورت به خیر گذشت 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب با تشکر از حمیدخان من اومدم پاسخگو باشماول یه بیوگرافی از خودم بدم که بنده دوره کارشناسی در رشته مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری در پردیس کرج مشغول بودم و الان هم در مقطع ارشد در همین رشته در شهر خودم یزد مشغول هستم زمینه پژوهشی ام بیشتر کارای سنجش از دور و جی آی اس هستش ولی خب در زمینه های دیگه هم خیلی کم اطلاع نیستم رشته های منابع طبیعی بر 5 رشته مجزا تقسیم میشه به نامهای "جنگلداری" ، "محیط زیست" ، "مرتع و آبخیزداری" ، "شیلات" و "صنایع چوب" خب دوستانی از همه این رشته ها دارم که میتونم بیارمشون اینجا؛ بچه های گمنام دیگه ای صددرصد تو این انجمن هستن و زمینه فعالیتشون فراهم نبوده تا بیان و با تأسیس این بخش جدید حتما میآن و فعالبت میکنن؛ فقط باید یه کم اطلاع رسانی بشه در مورد رشته مهندسی محیط زیست و فضای سبز بگم که رشته فضای سبز به نظر من باید بیآد زیر مجموعه کشاورزی باشه چون در پردیس کرج هم زیرمجموعه رشته باغبانی بود ولی مهندسی محیط زیست با رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست فرق میکنه و فقط در مقطع ارشد اینجور رشته ای داریم و مدیریت محیط زیست و... را شامل میشه و البته زیر مجموعه هاش که من نگاه کردم البته بعضی هاش جزو رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست هست و نه مهندسی محیط زیست و خیلی از بچه هایی که در لیسانس منابع طبیعی-محیط زیست میخونن واسه ارشد میرن رشته مهندسی محیط زیست و قید ارشد رشته خودشونو میزنن از لحاظ تشکیلاتی بگم که غیر از محیط زیست همگی جزو سازمان جنگلها و مراتع وسازمان شیلات که زیر مجموعه های جهاد کشاورزی هستن ولی محیط زیست در مجموعه تشکیلاتی سازمان حفاظت محیط زیست قرا میگیرن که زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوریه ممنون منم گفته بودم:جدای از این بخش... اگه بتونی پای دوستات رو به سایت بکشونی عالی میشه.. اگه به تالار دقت کرده باشی حتما متوجه شدی که بحثایی که تو تالار میشه(از مسابقات بگیر تا مطالب تخصصی)مفیدن.. ولی بدلیل نبود کاربر یا عدم علاقشون به رشته و گرایش تحصیلی باعث میشه اینجا اینجوری سوت و کور بمونه که با حضور چن نفر که مشتاق فعالیت علمی هستن(مث خودت) میتونیم تالار فعالی داشته باشیم. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب با تشکر از حمیدخان من اومدم پاسخگو باشماول یه بیوگرافی از خودم بدم که بنده دوره کارشناسی در رشته مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری در پردیس کرج مشغول بودم و الان هم در مقطع ارشد در همین رشته در شهر خودم یزد مشغول هستم زمینه پژوهشی ام بیشتر کارای سنجش از دور و جی آی اس هستش ولی خب در زمینه های دیگه هم خیلی کم اطلاع نیستم رشته های منابع طبیعی بر 5 رشته مجزا تقسیم میشه به نامهای "جنگلداری" ، "محیط زیست" ، "مرتع و آبخیزداری" ، "شیلات" و "صنایع چوب" خب دوستانی از همه این رشته ها دارم که میتونم بیارمشون اینجا؛ بچه های گمنام دیگه ای صددرصد تو این انجمن هستن و زمینه فعالیتشون فراهم نبوده تا بیان و با تأسیس این بخش جدید حتما میآن و فعالبت میکنن؛ فقط باید یه کم اطلاع رسانی بشه در مورد رشته مهندسی محیط زیست و فضای سبز بگم که رشته فضای سبز به نظر من باید بیآد زیر مجموعه کشاورزی باشه چون در پردیس کرج هم زیرمجموعه رشته باغبانی بود ولی مهندسی محیط زیست با رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست فرق میکنه و فقط در مقطع ارشد اینجور رشته ای داریم و مدیریت محیط زیست و... را شامل میشه و البته زیر مجموعه هاش که من نگاه کردم البته بعضی هاش جزو رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست هست و نه مهندسی محیط زیست و خیلی از بچه هایی که در لیسانس منابع طبیعی-محیط زیست میخونن واسه ارشد میرن رشته مهندسی محیط زیست و قید ارشد رشته خودشونو میزنن از لحاظ تشکیلاتی بگم که غیر از محیط زیست همگی جزو سازمان جنگلها و مراتع وسازمان شیلات که زیر مجموعه های جهاد کشاورزی هستن ولی محیط زیست در مجموعه تشکیلاتی سازمان حفاظت محیط زیست قرا میگیرن که زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوریه :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ راستی دکتر ابراهیم صادقی رو میشناسی؟ اهوم! خب ما بهتره یه بخش درست کنیم بنام مهندسی منابع طبیعی و زیر بخش بدیم بنام های جنگلداری، محیط زیست، مرتع و آبخیزداری، شیلات و صنایع چوب خب یه شیلات هم در علوم دام داریم ... این توضیحی که در مورد محیط زیست و ... دادی رو خیلی دوست دارم! هرچقدر میخونم بالاخره نمیدونم باید چکار کنم! 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون منم گفته بودم:جدای از این بخش... اگه بتونی پای دوستات رو به سایت بکشونی عالی میشه.. اگه به تالار دقت کرده باشی حتما متوجه شدی که بحثایی که تو تالار میشه(از مسابقات بگیر تا مطالب تخصصی)مفیدن.. ولی بدلیل نبود کاربر یا عدم علاقشون به رشته و گرایش تحصیلی باعث میشه اینجا اینجوری سوت و کور بمونه که با حضور چن نفر که مشتاق فعالیت علمی هستن(مث خودت) میتونیم تالار فعالی داشته باشیم. باشه من به دوستانم میگم ببینم میتونم پاشونو به اینجا باز کنم! خود محمد مدیر اجرایی سایتم گفته که نواندیشان کلاً در زمینه معرفی در گوگل ضعیفه و در تلاشه که رنک گوگل سایتو ببره بالا تا افراد میهمان و اتفاقی بیشتری به سایت و انجمن جذب بشن و خود اینکار باعث جذب افراد بیشتر واسه همه تالارا میشه از جمله تالار ما و مورد بعدی اینه که باید اطلاع رسانی بیشتری بشه چه از جانب بخش روابط عمومی و چه از جانب خود ماها از طریق شبکه های اجتماعی و ایمیل و مورد آخر این که باید مطالب کاربردی علمی و مطالب سرگرمی پابه پای هم پیش برن تا جذابیت تالار بالا بره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده