Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 چشمم به این جاده خشکید بس که هنوز هر روز داری می روی.... 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 عجب است دریا... همین که غرقش میشوی پس میزند تو را.... 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 عـ ـاشــق را کــهـ ِ برعـــ ـکسـ کنـ ـی می شـ ـود " قــــــشـ ـآع " دهــــ خــ ـدا را می شـ ـناسی ؟؟؟؟ لــغت نامـــه اشـ را باز کردم نوشتــ ـهـ ِ بــ ـود .. قــــ ـشاع : دردی کـــهـ ِ آدم را از درمـ ـآنــ مــآیـــ ـوسـ می کـ ـند .. 6
ایلین1366 5544 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 وقتی از تو می نویسم احساسم گل می کند... قلمم با شبنم پرمی شود و عاشقانه هایم معطر... وصف تو همانقدر لطیف است که گلبرگ های گل رز.. 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 5 مهر، 2014 پرنده ای که رفت بگذار برود.... هوای سرد بهانه است.... هوای دیگر در سر دارد.... 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سنگین نمی شد این همه خواب ستمگران گر می شد از شکستن دلها صدا بلند صائب تبریزی 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 6 مهر، 2014 دِلَــمــ یِــــکـــ جــایــــِ دِنــــجــ میـــخواهَـــد آرامـــ و بــیــ تَـنـِشـــ جایـــی باشَــــد غـــیر اَز اِیـــن کُــــنجـــ تَنــــهــاییــــ تــــا آدَمــــ گــــاهــیـــ آنـــجـــا آرامــــ بـــگیــــرد مَثـــَلا: "اغــــــوشــــــ تــــــــــو" 2
nazanin abedini 804 ارسال شده در 6 مهر، 2014 نـمـــیدانـم چــرا مــیان ایــن همــہ اتــفـــاق... ، تـــــــو را ؛ طـــورے عــجـیـب ؛ جــــدے گرفــتـه ام ...! 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 6 مهر، 2014 یادم باشد، امشب بعضی از آرزوهایم را دَم - در بگذارم تا رفتگر ببرد! بیچاره او مابقی را هم نقداً با خود به گور می برم مابقی "آرزوی با تو بودن است" 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 مهر، 2014 مثل كشیدن كبریت در باد دیدنت دشوار است من كه به معجزه ی عشق ایمان دارم می كشم آخرین دانه ی كبریتم را در باد هر چه بــــــادا بــــــــــاد! 4
Eavin 81 ارسال شده در 11 مهر، 2014 دلم می خواهد بخوابم مثل ماهي حوضمان كه چند روزيست روي آب خوابيده است... 3
Eavin 81 ارسال شده در 11 مهر، 2014 مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر! نلسون ماندلا 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 13 مهر، 2014 نه تو دروغگو نیستی من حواسم پرت است گفته بودی دوستم داری بی اندازه خوب که فکر می کنم تازه می فهمم که بی اندازه یعنی چه!! 1
Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 چه فرقي ميکند،امروز یا فردا، چه فرقي ميکند،دیروز یا دیشب، تو وقتی نیستی با من، چه فرقي ميکند اينها، چه فرقي ميکند دل بشکند یا نه، و یا اشکی بریزد از سر غمها، چه فرقي ميکند اصلا،که دنیا غرق در شادی، ویا چون روح قبرستان ، پر از اندوه آدمها، مهم فقدان دست توست، وگرنه اينهمه آدم... چه فرقي ميکند بی تو... 2
ارسال های توصیه شده