Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ چشمم به این جاده خشکید بس که هنوز هر روز داری می روی.... 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ عجب است دریا... همین که غرقش میشوی پس میزند تو را.... 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ عـ ـاشــق را کــهـ ِ برعـــ ـکسـ کنـ ـی می شـ ـود " قــــــشـ ـآع " دهــــ خــ ـدا را می شـ ـناسی ؟؟؟؟ لــغت نامـــه اشـ را باز کردم نوشتــ ـهـ ِ بــ ـود .. قــــ ـشاع : دردی کـــهـ ِ آدم را از درمـ ـآنــ مــآیـــ ـوسـ می کـ ـند .. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ وقتی از تو می نویسم احساسم گل می کند... قلمم با شبنم پرمی شود و عاشقانه هایم معطر... وصف تو همانقدر لطیف است که گلبرگ های گل رز.. 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ پرنده ای که رفت بگذار برود.... هوای سرد بهانه است.... هوای دیگر در سر دارد.... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سنگین نمی شد این همه خواب ستمگران گر می شد از شکستن دلها صدا بلند صائب تبریزی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ رفتن همه ولی نترس...من که طرفدار توام 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دِلَــمــ یِــــکـــ جــایــــِ دِنــــجــ میـــخواهَـــد آرامـــ و بــیــ تَـنـِشـــ جایـــی باشَــــد غـــیر اَز اِیـــن کُــــنجـــ تَنــــهــاییــــ تــــا آدَمــــ گــــاهــیـــ آنـــجـــا آرامــــ بـــگیــــرد مَثـــَلا: "اغــــــوشــــــ تــــــــــو" 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نـمـــیدانـم چــرا مــیان ایــن همــہ اتــفـــاق... ، تـــــــو را ؛ طـــورے عــجـیـب ؛ جــــدے گرفــتـه ام ...! 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ یادم باشد، امشب بعضی از آرزوهایم را دَم - در بگذارم تا رفتگر ببرد! بیچاره او مابقی را هم نقداً با خود به گور می برم مابقی "آرزوی با تو بودن است" 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مثل كشیدن كبریت در باد دیدنت دشوار است من كه به معجزه ی عشق ایمان دارم می كشم آخرین دانه ی كبریتم را در باد هر چه بــــــادا بــــــــــاد! 4 لینک به دیدگاه
Eavin 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ دلم می خواهد بخوابم مثل ماهي حوضمان كه چند روزيست روي آب خوابيده است... 3 لینک به دیدگاه
Eavin 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر! نلسون ماندلا 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ نه تو دروغگو نیستی من حواسم پرت است گفته بودی دوستم داری بی اندازه خوب که فکر می کنم تازه می فهمم که بی اندازه یعنی چه!! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ من برای این همه درد کافی نیستم! 1 لینک به دیدگاه
Eavin 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ چه فرقي ميکند،امروز یا فردا، چه فرقي ميکند،دیروز یا دیشب، تو وقتی نیستی با من، چه فرقي ميکند اينها، چه فرقي ميکند دل بشکند یا نه، و یا اشکی بریزد از سر غمها، چه فرقي ميکند اصلا،که دنیا غرق در شادی، ویا چون روح قبرستان ، پر از اندوه آدمها، مهم فقدان دست توست، وگرنه اينهمه آدم... چه فرقي ميکند بی تو... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده