ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ من تنها کمی متفاوتم... وقتی تمام دردهای دنیا روی شانه های دخترانه ام کوه میشود ومن به پهنای تمام کوه پایه ها.... لبخند میزنم . 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ دنیایم را می دهم برای لبخندت، هراسی نیست، شاد که باشی دنیا دوباره از آن من است… 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ گفت تا ابد تنهایت نمیگذارم ابدش چه زود عفو خورد . . . مخاطب خاص ببین زود عفو خوردی [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 1920x1200 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ اگر روزی … محبت کردی بی منت ! لذت بردی بی گناه ! بخشیدی بدون شرط… بدان آن روز واقعاً زندگی کرده ای [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 700x494 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ هنوز هم از نبودنت حلقه هایمان را میبوسم ای كاش جای این خاطرات ... با بودنت زندگی را احساس میكردم 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خوب که فکر می کنم … می بینم گاهی یک شکلات ِ مغزدار … بیشتر میچسبد … تـــــا … عاشقانه های این عاشق های تو خالی 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده باشد صیاد رفته باشد آه از دمی که تنها، با داغ او چو لاله در خون نشسته باشم چون باد رفته باشد امشب صدای تیشه از بیستون نیامد شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد خونش به تیغ حسرت یا رب حلال بادا صیدی که از کمندت آزاد رفته باشد از آه دردناکی سازم خبر دلت را وقتی که کوه صبرم بر باد رفته باشد 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ شاهزاده من ... دریا ما را به ساحلش میخواند .... ابر های باران زا ما را برای استقبال از قطره های حاوی از عشقش میخواند .... ببین ... اغوشم برای توست ....گوش فرا بده به امواج که عشق را همراه دلهایمان زمزمه میکنند ... نگاهم را بخوان که منم اواره نگاه تو .... مرا به اغوشت رهسپار بدار .. زندگی من .... مانی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ عشق من میدونی همه ی زندگی منی ..... میدونی جان من به نفسهای تو بسته است .... میدونی تمام شب به شوق دیدار تو پلک هایم را بر روی هم میذارم که چهره ی تو بینم .... میدونی که وجودم از وجود تو گرفته شده ........ من هیچ چیز را بدون تو نمیخواهم چون همه ی دنیای من توئی ... عشق من .... Click here to view the original image of 720x344px. 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سکـــوت میکنم … بگذار حرفــــــ ها آنقدر یکدیگر را بزننــــــد!!! تا بمیرنــــــد !!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ گاهی بدون گریه .. بغض .. داد و هوار .. با غرور باید قبول کنی که فراموش شده ای و بروی دنبال زندگی ات ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده