atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزלּ باراלּ که امشبـــ بی قرارم هواے گریه کرده حــال زارم بزלּ باراלּ که دنیــا بے وفــا شد به هر کســ خوبے کردے بے وفــا شد بزלּ باراלּ که دل ها را شکستند پر پــــرواز را از هم گسستند بزלּ باراלּکه تنهایم در ایـــלּ شهر کسی را مــלּ ندارم جـز غم و درد بزלּ باراלּ که دل طاقتــــ ندارد ببار امشبــــ که تا غم ها سر آینـــد 6 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تنهایی ام تو را با خود خواهد برد تا انتها.... تا بی کران.... باید ببینم چه کسی می تواند رد پای تو را بیابد آیا کسی واقعا هست که تو را آنگونه که هستی شناخته باشد!! ... با من باش...... من که اینگونه اسیر توام....... عقربه ها نیامدنت را تکرار می کنند و زمان مانند دردی بر تنم جاری می شود عادت نکرده ام به نبودنت و تو سخت به ثانیه هایم چسبیده ای !! تنهایی ام تو را با خود خواهد برد تا انتها.... تا بی کران.... باید ببینم چه کسی می تواند رد پای تو را بیابد آیا کسی واقعا هست که تو را آنگونه که هستی شناخته باشد!! ... با من باش...... من که اینگونه اسیر توام....... عقربه ها نیامدنت را تکرار می کنند و زمان مانند دردی بر تنم جاری می شود عادت نکرده ام به نبودنت و تو سخت به ثانیه هایم چسبیده ای !! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختر اســـت دیگر... گاهی دلـــش می خواهد بهــانه های الکـــی بگیــرد به هـــوای ٍ آغـــوش ٍ تو شــانه هــای ٍ تو... ... که بعــد ، تــو آرام خیــــلی آرام در گوشـــش زمـــزمه کنـــی: ببین من عاشقتــــم خُــــــب... ؟! 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در توصیف تصویر پست قبل... . . . دستانم در دستانت... نسل به نسل قفل شده... منتظر آسمانیم.... ببینیم آنجا مُهرِ این زنجیر تکمیل می شود یا نه! 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دونی که تو حسرت داشتن همیشگیت ، چه طور دارم میمیرم ، کاش باور می کردی که با تمام وجود از خدا می خوام تو رو ازم نگیره..... !!!!دوستت دارم معبود من!!!! 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هــــرچی مهـــربونتر باشی بیشتـــر بهت ظلم میکـــنن. هــــرچی صـــادق تـــر باشی بیشتـــر بهت دروغ میگــــن. هـــرچی خـــودتو خاکی تـــر نشون بـــدی واست کمتـــر ارزش قائلنـــد. هـــرچی قلبتـــو آسونتـــر در اختیار بـــذاری راحت تـــر لـــهش میکـــنن. و اگــــر بدونند کـــه منتظـــری و بهشـــون احتیاج داری انـــدازه یه دنیا ازت فاصلـــه می گــــیرند !!! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست سرنوشت را … بـایـــــــد قطــــــــع ڪـــــــرد … او دزد ” آرزوهـــــــاے ” مـن اســــــت … 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اختلاف یعنی... دختری چوب کبریت های نفروخته اش را می خورد مردی خورشید را می خرد تا سیگارش را روشن کند اختلاف یعنی... مردی برای اجاره خانه ، کلیه اش را می فروشد زنی برای زیبایی ، همه ی بدنش را عمل می کند دنیای عجیبی شده... یکی پول هایش را پارو می کند یکی اشک هایش را... آهای فلانی... قهوه ات را که سر کشیدی برای فالش سر چهار راه بیا این جا کودکانی هستند که تقدیرشان را خیلی وقت است فروخته اند... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نذر کرده ام صد دور تسبیح … اهدنا الصراط المستقیم … شاید وقتی مرا می بینی دیگر راهت را کج نکنی … 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی چه خیالها گذر کرد و گذر نکرد خوابی 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ در وصف تصویر پست قبل.... . . . من بر قرار بینمان... ماندگار شدم... کاش قاصدی می می آمد و می گفت که دیگر نمی آید... من هنوز امید دارم... هر چند امیدم رنگش،کم رنگ شده... یک سنگدل پیدا شود...مرا نا امید کند... 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ گاهی سخت می شود … دوستش داری و نمی داند دوستش داری و نمی خواهد دوستش داری و نمی آید دوستش داری و سهم تو از بودنش فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت دوستش داری و سهم تو از این همه ، تنهایی است 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ کور باش بانو !نگاه که می کنی ؛ می گویند : نخ داد ...عبوس باش بانو !لبخند که میزنی ؛ می گویند : پا داد ...لال باش بانو !حرف که می زنی ؛ می گویند : جلوه فروخت ... 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به حرمت آن شاخه ی گل سرخ که لای دفتر شعرم نشکفته خشکید ! به حرمت اشک ها و گریه های سوزناکم. نه تو حتی به التماس هایم هم اعتنا نکردی ! می بینی قصه به پایان رسیده است و من همچنان در خیال چشمان زیبای تو ام که ساده فریبم داد ! قصه به آخر رسید و من هنوز بی عشق تو از تمام رویاها دلگیرم ! 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ مرد بزرگ کسی است که در سینه قلبی کودکانه داشته باشد…. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آغوش کسی را دوست بدار... ﺁﻏـــــــﻮﺵ ﮐﺴـــﯽ ﺭﺍ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺑﺩﺎﺭ ؛ ﮐـــﻪ ﺑـــﻮﯼ "ﺑـــــﯽ ﮐﺴـــﯽ" ﺑﺪﻫﺪ.... ﻧــﻪ ﺑــــــﻮﯼ "ﻫــــﺮﮐﺴـــﯽ" لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ باور کن هوس کرده ام که تو باشی و من باشم و هیچکس نباشد آنگاه داغترین آغوشها را از تنت و شیرین ترین بوسه ها را از لبانت بیرون کشم به تلافی تمام روزهایی که میخواستمت و نبودی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده