atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایـن بـی تــفـاوتـی هـا ... ایــن بـی خــَـبــَـری هــا ... گــاهی دیــدار از ســَـر اجـبـار... نــَـبـودَن ها ... نـَـدیــدَن هــا .... یــَـعـنـی بــُـرو ...! گـــاهــی چـِـقــَـدر خِــنـگ مـیـشــویـم ...! 6 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سخـــت تریـــن کــار دنیـــا... بی محـــلی کردن بــه کسیـــست٬ کــــه بی نهایــــت دوستـــــش داری... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای تــــــو برای چشم هایــت برای مـــن برای درد هایـــم برای ما برای این همه تنـــهایی ای کــــاش خدا کاری کـــند… 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=2][/h] نـــــگــــرانـــــِ نـَ ـبــــــــودنــَتـــ نبـــآشـــ ...! نــــِفــريـــــنــَت نــِ ــميـــكنمـــ ..، ــهَميــــنــ كـِــهــ ديــگر ...؛ جــآيــَتـــ در دعـــآهـــآيــَمــ خــآلی اســـت .., بــرایـَـتــ کــآفـــی اســت ...! 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما تنہا مے توانیـנ .. بہ یڪـــ زباכּ سخـכּ بگوییـנ ...؛ اَمّا مـכּ مے توانمــ .., بہ همہ زباכּ هاے נنیا ๛ـــُـڪوتـــ ڪنمـــ ...! 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهــــــــــــے כلتنگے هایـــمـــ ... زیر نقـــــــــــاب ِ تیــــــــــــــره ๛ـُــڪــــوتــــ پنهـــــــــــاלּ مے شـــــــونـכ ...؛ باز هــــــــــمــ بیصـــــــــכا כلتنگـــــــــــمــ .....!!! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا … یک امروز را مهمان من باش … به یک فنجان قهوه تلخ … دلت نمیخواهد طعم دنیایت را بچشی ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بـــــه چــــه میـــخنــــــــدی تـــــو ؟ بــــه نـگـاهـــــم کــــه مـسـتـــــــانــــه تـــو را بــاور کــــرد یــا بـــه افـســـــــــونـگــــری چـشـــــمـانت کــه مـــرا ســـوخت و خــاکـسـتـــــر کــــرد ؟ خـنــــده دار است ، بـخـنـــــــد !! 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند؛ اما . . . ... من جلوی دهانش را می گیرم، وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!! این روزها من . . . خدای سکوت شده ام؛ خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا، خط خطی نشود . . .!! 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تلخه ولی جالـــب: اگه میخوای یکی رو از دست بدی دوستش داشته باش … 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مترسک را دار زدند به جرم دوستی با پرنده!!! که مبادا تاراج مزرعه را به بوسه ای فروخته باشد راست میگفتی که اینجا قحطی عاطفه هاست... 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها هر کی عاشق میشه میگه میمیرم برات کاش یکی میگفت میمونم باهات ... 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه آسوده گذشتی از من میدانی آسوده یعنی چه؟؟؟ آسوده یعنی: آدم ساده اسیر وسوسه دستهای هوس شود.... 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها حالم خراب است آری خرابم مثل یک بنای تاریخی که نیاز به مرمت دارد .... مدام باید به دروغ لبخند بزنم، به دروغ شوخی کنم و به همه بگویم خوبم........... ولی حالم بد است نه...... حالم خیلی بد است..... بیچاره غصه هایم که باید پشت این لبخندهای دروغی پنهان شوند........ دلم به حالشان میسوزد آنها چه گناهی کرده اند که باید جور مرا بکشند.......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده