mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ این روزآ سپیـــده کهـ میزند بیدار نمیشومـ .. میمیمرمـ از اینکهـ زندهـ امـ ..! 10 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ کاش می فهمیدی برای این که تنهایم ، تو را نمی خواهم برعکس برای این که میخواهمت ، تنهایم . . . 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه یکی هست که درد و دلت رو بهش بگی. ولی وای از اون روزی که همون بشه درد دلت.. 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بـہـ یــاد نـمـےآورم چـہـ شــد ؟؟ امــا ، پـَروانـہـ نـدیـده بـودیـم !! ایـنـقـد دلــ✘ــش بـگـیـرد کـہـ بـرود از نـو بـرا ےخـودش پـیـلـہـ دسـت و پــا کـنــد __________________ 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ פֿـــارپشتـــے شـــﬤه ام کــه تیــــغ هـایـش ﬤنیــاے امنـــے بــرایـــش ســـاפֿـتــــه امــا פـســـرتـــــ نـــوازشـے عاشقـــــانــه تـا ابـــــــﬤ بـر ﬤلــش مـانــــﬤه استــــ . . . 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ مــی خـواهـم داستـانـی از علاقــه ام بـه تــو را بنـویسـم یـکی بـــود ، یـکی … بـی خیال……..!! خــلاصـه اش میشود اینــکـه : دوستـت دارم ، لعـنتـی برگرد . . . ! گفتی دهانت بوی شیر میدهد… و… رفتی … آهای عشق من … امشب به افتخار تو دهانم بوی مشروب، بوی سیگار، بوی دروغ میدهد … برمیگردی ؟ به انتهای بودنم رسیده ام… اما … اشک نمی ریزم… پنهان شده ام پشت لبخندی که درد میکند… بی احساس ترین آدم های امروز… با احساس ترین آدم های دیروزند… گاهی آنقد دلم از دنیا سیر میشود که میخواهم.. تا سقف آسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم.. آرام و آسوده… مثل ماهی حوضمان که چند روز است روی آب دراز کشیده. وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان که تو زندگیت خالــــــی نیست هیـــــچ … اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده … !!! 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی زیباست چرا که عصر جمعه ها هنوز دلتنگ می شویم چرا که هر عصر با رحلت خورشید تکه ای از مرگ را زندگی می کنیم وهنوز شقایق جان دارد هنوز آدمهایی وجود دارند که زیبا هستند و زیبا می بینند و به ساده گی تسلیم نمی شوند ادمهایی که بی شائبه می بخشند آدمهایی که در کهنسالی هم صداقت و صافی باران با آنهاست آدمهایی که ارزشش را دارد که خدا این جهان را فقط به خاطر انها آفریده باشد آدمهای سراپا درد که در اوج نیاز برای دیگران دعا می کنند ادمهایی که قرار را بر فرار ترجیح می دهند آدمهایی که زیبایی و لذت امروز را فدای فردای نیامده نمی کنند. . . آدمهایی که ... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ در توصیف تصویر پست قبل... . . . همراهم با سیزی دشت در خاطره یک گل... اما تو سرسختانه... همراه تخت سنگی هستی.. که در گوشه ای از دشت.. تنها بود! 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادب خویش را هیچ گاه فرو مگذار… با وجود آنکه مورد ریشخند باشی… 6 لینک به دیدگاه
امیـــــر علی 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آבمے ڪـﮧ غرق شوב قطعا مــے میرב(!) چـﮧ בر בریـا . . چـﮧ בر رویـا . . 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آب از سرم گذشته ... فریاد میزنم دوستت دارم و تو... آرام و خونسرد... به ترکیدن حبابها میخندی! 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مهربانم به اندازه اسمانی بی كران و دریایی زلال تو را تقدیس می كنم و كلام ابی رنگت را بر خانه دلم می نگارم و تنها واژه محبتم از ان توست دیگر نسبت به هم بیگانه نیستم احساسمان،ارزوهایمان و نگاهمان با هم گره می خورد من تو را در قصه های شیرین عاشقانه ام جا داده ام اكنون،فصلی سبز را با هم اغاز می كنیم فصل خوش شكفتن،فصلی پر از احساس ،همدلی و دلدادگی پنجره های زندگی مان را به روی امید و شادی باز خواهیم كرد و ترانه خوش اهنگ صمیمیت را با هم خواهیم خواند گل هایی از مهربانی و خوشبختی در باغچه دلمان خواهیم كاشت تا بعد از این صداقت مان صدای زلال خوشبختی ما را به افق های دور دست برساند من همیشه با قلم محبت بر روی گلبرگ های عشق با دستانی پر از مهر و چشمانی لبریز از باران از میان هزاران واژه برای تو دوستت دارم را انتخاب میکنم جاودانه... مهربانم ، زیباترین احساساتم را با قلم عشق نثارت خواهم كرد عطر آغوشت را دوست دارم چرا كه بوی بهترین یاسهای زندگی را برای من تداعی می كند صدای قلبت را دوست دارم چرا كه زیباتربن اهنگ زندگی را می نوازد دست پر از مهرت را دوست دارم چرا كه بذرهای محبت را بر زمین وجودم می پاشد چشمانت را دوست دارم چرا كه زیباترین مروارید های عالم در این صدفها نهفته است ای یاس سپید زندگی تو را در كدامین گلستان عشق بگذارم كه طراوتت جاودانه باشد اما نه،نمی شود تو را در گلستان زمان نهاد چرا كه هیچ گلستانی لایق این همه زیبایی و مهربانی و صفا نیست پس تو را در اعماق جاودان قلبم خواهم نهاد كه سراسر از عشق تو لبریز است ای یاس سپید امروز از فراز و نشیب روزها هنوز خانه قلبم از عشق تو گرم استای جاودانه.. . 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می خواهمت چنانکه شب خسته خواب را می جویمت چنانکه لب تشنه آب را محو توام چنانکه ستاره به چشم صبح یا شبنم سپیده دمان آفتاب را بی تابم آنچنانکه درختان برای باد با کودکان خفته به گهواره تاب را بایسته ای چنانکه تپیدن برای دل یا آنچنانکه بال پریدن عقاب را حتی اگر نباشی، می آفرینمت چونانکه التهاب بیابان سراب را ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را Click here to view the original image of 850x315px. Click here to view the original image of 850x315px. 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زبان استخوانی ندارد ، اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند ! 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غمگینم؛ مثل دختری که عاشق سرباز دشمن شده است. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در توصیف تصویر پست قبل... . . . خسته شدم... پله های به تو رسیدن تمامی ندارد... دو پای دیگر هم قرض می خواهم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده