mani24 29665 ارسال شده در 8 تیر، 2013 این روزآ سپیـــده کهـ میزند بیدار نمیشومـ .. میمیمرمـ از اینکهـ زندهـ امـ ..! 10
sweetest 4756 ارسال شده در 12 تیر، 2013 کاش می فهمیدی برای این که تنهایم ، تو را نمی خواهم برعکس برای این که میخواهمت ، تنهایم . . . 8
mani24 29665 ارسال شده در 12 تیر، 2013 همیشه یکی هست که درد و دلت رو بهش بگی. ولی وای از اون روزی که همون بشه درد دلت.. 7
mani24 29665 ارسال شده در 12 تیر، 2013 بـہـ یــاد نـمـےآورم چـہـ شــد ؟؟ امــا ، پـَروانـہـ نـدیـده بـودیـم !! ایـنـقـد دلــ✘ــش بـگـیـرد کـہـ بـرود از نـو بـرا ےخـودش پـیـلـہـ دسـت و پــا کـنــد __________________ 7
mani24 29665 ارسال شده در 12 تیر، 2013 פֿـــارپشتـــے شـــﬤه ام کــه تیــــغ هـایـش ﬤنیــاے امنـــے بــرایـــش ســـاפֿـتــــه امــا פـســـرتـــــ نـــوازشـے عاشقـــــانــه تـا ابـــــــﬤ بـر ﬤلــش مـانــــﬤه استــــ . . . 7
mani24 29665 ارسال شده در 12 تیر، 2013 مــی خـواهـم داستـانـی از علاقــه ام بـه تــو را بنـویسـم یـکی بـــود ، یـکی … بـی خیال……..!! خــلاصـه اش میشود اینــکـه : دوستـت دارم ، لعـنتـی برگرد . . . ! گفتی دهانت بوی شیر میدهد… و… رفتی … آهای عشق من … امشب به افتخار تو دهانم بوی مشروب، بوی سیگار، بوی دروغ میدهد … برمیگردی ؟ به انتهای بودنم رسیده ام… اما … اشک نمی ریزم… پنهان شده ام پشت لبخندی که درد میکند… بی احساس ترین آدم های امروز… با احساس ترین آدم های دیروزند… گاهی آنقد دلم از دنیا سیر میشود که میخواهم.. تا سقف آسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم.. آرام و آسوده… مثل ماهی حوضمان که چند روز است روی آب دراز کشیده. وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان که تو زندگیت خالــــــی نیست هیـــــچ … اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده … !!! 7
S a d e n a 11333 ارسال شده در 13 تیر، 2013 زندگی زیباست چرا که عصر جمعه ها هنوز دلتنگ می شویم چرا که هر عصر با رحلت خورشید تکه ای از مرگ را زندگی می کنیم وهنوز شقایق جان دارد هنوز آدمهایی وجود دارند که زیبا هستند و زیبا می بینند و به ساده گی تسلیم نمی شوند ادمهایی که بی شائبه می بخشند آدمهایی که در کهنسالی هم صداقت و صافی باران با آنهاست آدمهایی که ارزشش را دارد که خدا این جهان را فقط به خاطر انها آفریده باشد آدمهای سراپا درد که در اوج نیاز برای دیگران دعا می کنند ادمهایی که قرار را بر فرار ترجیح می دهند آدمهایی که زیبایی و لذت امروز را فدای فردای نیامده نمی کنند. . . آدمهایی که ... 6
sam arch 55879 ارسال شده در 14 تیر، 2013 در توصیف تصویر پست قبل... . . . همراهم با سیزی دشت در خاطره یک گل... اما تو سرسختانه... همراه تخت سنگی هستی.. که در گوشه ای از دشت.. تنها بود! 8
Mr.101 27037 ارسال شده در 15 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادب خویش را هیچ گاه فرو مگذار… با وجود آنکه مورد ریشخند باشی… 6
امیـــــر علی 174 ارسال شده در 16 تیر، 2013 آבمے ڪـﮧ غرق شوב قطعا مــے میرב(!) چـﮧ בر בریـا . . چـﮧ בر رویـا . . 5
sweetest 4756 ارسال شده در 19 تیر، 2013 آب از سرم گذشته ... فریاد میزنم دوستت دارم و تو... آرام و خونسرد... به ترکیدن حبابها میخندی! 5
"nazanin" 3610 ارسال شده در 20 تیر، 2013 مهربانم به اندازه اسمانی بی كران و دریایی زلال تو را تقدیس می كنم و كلام ابی رنگت را بر خانه دلم می نگارم و تنها واژه محبتم از ان توست دیگر نسبت به هم بیگانه نیستم احساسمان،ارزوهایمان و نگاهمان با هم گره می خورد من تو را در قصه های شیرین عاشقانه ام جا داده ام اكنون،فصلی سبز را با هم اغاز می كنیم فصل خوش شكفتن،فصلی پر از احساس ،همدلی و دلدادگی پنجره های زندگی مان را به روی امید و شادی باز خواهیم كرد و ترانه خوش اهنگ صمیمیت را با هم خواهیم خواند گل هایی از مهربانی و خوشبختی در باغچه دلمان خواهیم كاشت تا بعد از این صداقت مان صدای زلال خوشبختی ما را به افق های دور دست برساند من همیشه با قلم محبت بر روی گلبرگ های عشق با دستانی پر از مهر و چشمانی لبریز از باران از میان هزاران واژه برای تو دوستت دارم را انتخاب میکنم جاودانه... مهربانم ، زیباترین احساساتم را با قلم عشق نثارت خواهم كرد عطر آغوشت را دوست دارم چرا كه بوی بهترین یاسهای زندگی را برای من تداعی می كند صدای قلبت را دوست دارم چرا كه زیباتربن اهنگ زندگی را می نوازد دست پر از مهرت را دوست دارم چرا كه بذرهای محبت را بر زمین وجودم می پاشد چشمانت را دوست دارم چرا كه زیباترین مروارید های عالم در این صدفها نهفته است ای یاس سپید زندگی تو را در كدامین گلستان عشق بگذارم كه طراوتت جاودانه باشد اما نه،نمی شود تو را در گلستان زمان نهاد چرا كه هیچ گلستانی لایق این همه زیبایی و مهربانی و صفا نیست پس تو را در اعماق جاودان قلبم خواهم نهاد كه سراسر از عشق تو لبریز است ای یاس سپید امروز از فراز و نشیب روزها هنوز خانه قلبم از عشق تو گرم استای جاودانه.. . 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 29 تیر، 2013 می خواهمت چنانکه شب خسته خواب را می جویمت چنانکه لب تشنه آب را محو توام چنانکه ستاره به چشم صبح یا شبنم سپیده دمان آفتاب را بی تابم آنچنانکه درختان برای باد با کودکان خفته به گهواره تاب را بایسته ای چنانکه تپیدن برای دل یا آنچنانکه بال پریدن عقاب را حتی اگر نباشی، می آفرینمت چونانکه التهاب بیابان سراب را ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را Click here to view the original image of 850x315px. Click here to view the original image of 850x315px. 2
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 29 تیر، 2013 زبان استخوانی ندارد ، اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند ! 4
sam arch 55879 ارسال شده در 29 تیر، 2013 در توصیف تصویر پست قبل... . . . خسته شدم... پله های به تو رسیدن تمامی ندارد... دو پای دیگر هم قرض می خواهم... 3
ارسال های توصیه شده