آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ عشق بازی کار فرهاد است و بس...... دل به شیرین داد و دیگر هیچکس....... مهر امروزی فریبی بیش نیست........... مانده ام حیران که اصل عشق چیست؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ هزار بار هم از این دنده به آن دنده شوی فایده ندارد ! این تخت خواب “آغوش” کم دارد . . . 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ گريه ام ميگيرد... وقتي که ميبينم کسي که تمام دنياي من بود اکنون منت ديگري را ميکشد...!! 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اه... این من چقدر زبان نفهم است! بفهم دیگر... او کس دیگری را دوست دارد... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ کوچه ای را بود نامش معرفت / ساکنینش بامرام از هر جهت گرچه بن بست بود مثل قلب من / آخرین خانه تو بودی خوب من . . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ چه عمری گذشت تا باورمان شد... آنچه را باد برد خودمان بودیم! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اینجا تا پیراهنت را سیاه نبینند باور نمی کنند چیزی از دست داده باشی ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ کسی که قدم میزند... چه کسی میداند... که برمیگردد... یا میرود...؟ کسی که قدم میزند... تنهاست...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دوســتــت دارم را هزار بار دیگر تکرار کن اینجا نه بینیِ کــَـسی دراز می شود ! نه گـُـرگی به گــَـله ات میزند ! . . . 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ روزنامه های فردا از من می نویسند ... تیتر خبرهایشان از قبرکن درمانده ایست که در تاریک روشن هوا ، حوالی ساعت هشت ... خودش و خاطراتش را زنده زنده دفن کرد ... ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ غصه ی دوری دلدار مرا پیرم کرد / غم هجران نگارم ز جهان سیرم کرد گریه کردم ز فراغت گل من باور کن / که مرا غربت این شهر زمین گیرم کرد . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ بالاخره جسد اونایی که میگفتن بدون تو میمیرم پیدا شد ! در آغوش دیگری ، جان داده بودن ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ این روزها آب وهوای دلم آنقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ کاش میدانستی لحظه هایم بی تو تنهاست.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تو ... خودت در واژه ها می نشینی ..! خودت قلم را وسوسه می کنی !! و شعر را بیدار می کنی !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ گـل یا پــوچ؟ دستتــــــ را باز نکن، حســم را تباه مکــن بگذار فقط تصــــــور کنم .. که در دستانتــــ برایـــم کمی عشق پنهـــان است .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ " تـــو " دو حرفـــــــــ ــــــ ــــ بیشتر نیســـت ، کلمه ی کـــوتاهی کـــــ ـــ ـه برای گفتنش .. جانم به لبــــــ ـــ ـ رسید و ناتمـــــ ــــ ــام ماند ..* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دلــم یــﮧ رمــآن میخــوآد .. اولــش "من" و "تــو" بـآشیــم .. آخــرش "مــآ"....!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دگـــــــر تــــــقــــــدیـــــــر را .. بـــــرای نــــــیـــامــدنــت بـــهــانـه نـــکـــن ! مــــرد بـــــــاش ... و بـگــــــو نــخـــواســــتـــــــی .. و نــــــیـــامـــــــدی .. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ وقــتی בیــر مـی آیی בلــم هـزار راه نمیـروב .. فقـط یـک جـا میروב ..! خـانـﮧ ی رقـیـبــ ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده