mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم .... اما ... نامرد ها یاد گرفته اند شــنا کنند !! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ زلال که باشی ... سنگ های کف رودخانه ات را میبینند .. برمیدارند .. و نشانه می برند درست سوی خودت ...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نمی دانم ... انگار کسی برایم نماز باران خوانده است...... که این شب ها آسمان چشمانم .. همیشه بارانیست ... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ من به جای خالی اش .. بیشتر از خودش عادت کردم .. اعتراف تلخیست... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ امـروز ... بـه " ـآنهایـی" مـی ـانـدیـشَم .. کِ روی شـانـه هـایـَم گـریه کردَند .. و نـوبـَت "مـَن" کـه شُد .. دیـگـر نـبـودند ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] اَگِــﮧ رْوزے خَوآسْتے بِگـے .. دُوسْتَمـ ـ نَدآرے .. آهِسْتِـﮧ آهِسْتِـﮧ بِگـوْ .. تآ آرآمـ ـ آرآمـ ـ بِمـیْرَمـ ـ . . . 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تـو هـ ـَم شُده اے انقِلابِ زِندِگـےِ مـَטּ ... حآلآ هـ ـَر آنچـﮧ دَر زِندَگـےِ مـَטּ اَست تآریخ دآر شـده ... قَبل اَز تو .. بَعد اَز تو ... 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تو را فراموش میکنم نگاهت را هرگز... خاطره ی خنده هایت را به جان می سپارم تو را به خدا... حسرت داشتنت را تا ابد می کشم انتظارت را دیگر... نه...! تمام می کنم تو را... خودم را... عشق را... نمی دانم - شاید زندگی را ـ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نمیدانم کجایی در وجودم نهفته شدی... در بین دستانم... در قلبم... در گوشه چشمانم... در آسمان ایمانم... در کجا نشسته ایی کنار ساحل آرامش من آنجا که تپش قلبم به شماره میفتد شاید آنجا که شاپرکی بر گل آرام مینیشیند کجا تو هستی که اینگونه به وجودم ملحق میشوی در بی خوابی هایم در شبهایه بی قراریم... در متن تمام تنهاییم چگونه تو آرام گرفتی در این آشوب تو کجا آشکار اینگونه پنهان شده ایی در زیر پوست من چه لطیف میجهی... تو در فراسوی هر زمان در هر جای این مکان با منی... طوری روحم با عشق تو آمیخته شد که انگار تو خود منی... 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ همین امروز قسم خوردم به هر چه دلدادگی است خواهم بود خواهم ماند خواهم خندید خواهم بخشید فقط .... "تــــــــــــــــــــــو بـــــــــــــــاش" 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ رنگ آرزوهایم این روزها خیلی پریده تو اگر دستت به آسمانش رسید چند تکه ابر نقاشی کن تا دل من به ابرها خوش باشد... ! 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست ... تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست ... تنهایی را دوست دارم زیرا تجربه کردم ... تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست .. . تنهایی را دوست دارم زیرا.... در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] آرامم ! اما ... آشفتگي ام نفسهايم را به ريسمان كشانده .. حكم مرگ ذهنم را مهر كرده اند ! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ شبها بالشم را در آغوشم آنقدر فشار می دهم ... که نفس کشیدن هایم سخت می شود .. نمی دانم!! شاید... می خواهم نفس های دلتنگی ام را خفه کنم! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] تـیـرِ هـیـچ ڪـدام از شـعـرهـایـم در دلِ سـنـگـے َت اثـر نـڪـرد ! ایـטּ یـڪـے ڪـلـہ ات را هـدف گـرفـتـہ . . . مـے خـواهـم مُـخ َت را بـزنـم .. پـنـــــــــــــــاه بـگـیـر . . . ! 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ و عرور من تنها برای دوست داشتن زیر پاهایم جاری می شود و گر نه آن قدر سختم قطره باران هم نیز دردش می گیرد وقتی بر تن سنگی ام می بارد..... 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ در وصف تصویری که آرتای عزیز زحمتش رو کشیدن: خیالی بیش نیست بوسه های شب وصل وقتی در کوچه تنهایی قدم زدن مثل روز روشن است..... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ در وصف تصویری که آرتای عزیز زحمتش رو کشیدن: خیالی بیش نیست بوسه های شب وصل وقتی در کوچه تنهایی قدم زدن مثل روز روشن است..... وقتی نــیستی این روزها همینطور کش می آیند ... این ثانیه ها عبورشان را .. به رخ آدم میکشند .. و این شب ها ظلمتشان را ...! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تـو رفـتـﮯ .. انـگـار ڪـﮧ مـن از اولـش نـبـودم ! مـن ولـﮯ مـﮯمـانـم .. انـگـار ڪـﮧ تـو تـا آخـرش هـسـتـﮯ ! . . . 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نـمـﮯ دانـم ... آلـزایـمـر بـودﮮ یـا عـشــق ! از روزﮮ ڪـﮧ مُـبـتـلایَـﭞ شُـدم . . خـود را از یـاد بُـردم . . . 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده