S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تنهــــا باشي روز تعطيل باشــــــد غروبــــ باشد باران هــــــم ببارد احســـــــاس ميكني بلاتكليــــــف ترين آدم دنيـا هستي 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ اين هــــــواى لعنتى هم مى بينه مــــــا يـــه نفريم هى دو نفره ميشه :) 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دوست دارم میذارم هرچی دارم پای تو ولی بیشتر از این میارزه چشمای تو کنارت میمونم تو شادی تو غمت دلت که بگیره خودم می خندونمت... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دوست دارم میذارم هرچی دارم پای تو ولی بیشتر از این میارزه چشمای تو کنارت میمونم تو شادی تو غمت دلت که بگیره خودم می خندونمت... تو مثل راز پاييزی و من رنگ زمستانم چگونه دل اسيرت شد قسم به شب نمی دانم تو مثل چشمه ی اشکی که از يک ابر می بارد و من تنها ترين نيلوفر رو به گلستانم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دلم هوا میخواهد.... کمی هوا... در یک سرنگ..... الان. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ نـسـتـعـلـیـق ِ نـامـت ، حـتـی ، می رقـصـانـدمـ ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ صبر مخواه.... وقتی که شعر می نویسم فقط صدای دلنشین تو را دوست دارم که شعرهایم را بخوانی دیگر این من نیستم که مینویسم دلم که لبخندت را به یاد می آورد هر لحظه شاعرتر می شود دیگر هیچ مرزی از ذهن من تا فکر تو نیست من از تمام دل خویش دریایی ساختم آبی و بیکران که تو بر ساحلش بنشینی و مالک آسمانش باشی برایم شعر بخوانی و من فارغ از دنیا باد را به گیسوانم مهمان کنم و دل به صدای مهربانت بدهم تا همیشه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ ایـن هـمـه خَـط نـوشـتـم وُ ... یـکی نـسـتـعـلـیـق ِ چـشـمـ هـای ِ تـ ـ ـ ــو نـشـد !! ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ چــه اهـمـیـــت داشـت ... کـه از کُـدام قـبـیـلـه بـود ؟! یـا بـه کُــدامـیـن راه مـی رفـت ؟! شـعـرهـای ِ مَـن پُــر از عـطـر " نِــ گـاهَـ ش " شـده بـود ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ پـآیـیـز در راه استـــ ... از نـوبـرآنـه ے لـبـ هـاتــــ ... انـارے شـکـفـتـه مـے خـوآهـَم ... مـرا بـبـوس! ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ وقتــے سـتــاره ے مـــن شـدے ... هـيـــچ تـلـسڪــوپــــے هـنــــوز تــُــرا نـديـده بـود ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم .... اما ... نامرد ها یاد گرفته اند شــنا کنند !! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ زلال که باشی ... سنگ های کف رودخانه ات را میبینند .. برمیدارند .. و نشانه می برند درست سوی خودت ...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تنهــــا باشي روز تعطيل باشــــــد غروبــــ باشد باران هــــــم ببارد احســـــــاس ميكني بلاتكليــــــف ترين آدم دنيـا هستي نمی دانم ... انگار کسی برایم نماز باران خوانده است...... که این شب ها آسمان چشمانم .. همیشه بارانیست ... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده. امـروز ... بـه " ـآنهایـی" مـی ـانـدیـشَم .. کِ روی شـانـه هـایـَم گـریه کردَند .. و نـوبـَت "مـَن" کـه شُد .. دیـگـر نـبـودند ! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ زرد آبی قرمز سفید مشکی نمیدانم از کدام رز... برایت هدیه بیاورم تا در خاطرت بمانم ای آنکه که اشکهای شبانه ام از آن توست... 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ باور کنید اشکها را ریخته ام غصــــــــــه ها را خورده ام نبودن ها را شمرده ام.. ...... این روزها که می گذرد... خالی ام از خشم , دلتنگی , نفرت.... و حتی از عشق.... خالی ام از احســـــــــــاس.... 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ در دلم این همه دلتنگی و تنهایی چو کبوتری در آرزوی پرواز می زند خود را به در و دیوار تن شاید که بیابد راهی به سوی رهایی 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ هنوز هم ، حوالی خواب های شبانه ام پرسه میزنی لعنتی !! دیر وقت است ، آرام بگـــــــیر بُگذار یک امشب را آسوده بخوابم…… 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده