S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ هوایت که به سرم می زند; دیگر در هیچ هوایی، نمی توانم نفس بکشم! عجب نفس گیر است هوایِ بی توئی! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ من تو را نمی سرایم !.. تو ... خودت در واژه ها می نشینی ..! خودت قلم را وسوسه می کنی !! و شعر را بیدار می کنی !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ در; بدرقــــــه چشمان تو نميتوان غربت را فراموش كرد و كوچــــــه سرارسر ميشود از وداعي عاشقانــــه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی; چه خیالها گذر کرد و گذر نکرد خوابی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ در جستجوی تو چشمانم از نفس افتاد ، در کجای جغرافیای دلت ایستاده ام که خانه ام ابری است ، همیشه دلتنگ توام ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ عبور می کنم از طرح اندامت در خیال چون پروانه ای که از باغ می گذرد.... 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ بی تو مهتاب شبی باز ازآن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم شدم آن عاشق دیوانه که بودم 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ غربت آن نيست كه مردم نشناسند تو را غربت آن است كه ياران ببرندت از ياد 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ تو راحـ ـ ـــت بخوابـــــ ـ ـ ... من مشق گریهــ هایم ـهنـــوز مانـده ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ دیگه از یه جایی به بعد نـــــمیتونی بزاریش کنار ؛ شده نــــــــفست ! عمرت ، جونت ... مگه قید خودت و زندگیت رو بـــزنـــــــــــــــــــ ـــــ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ صــــراط ِ مـستـــقــیم ، یعــــنی ؛ راهـــی .. کـه مــیرســـد .. بـه آغـــوش ِ تــــــو ... ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ نـمے گــویــَـد بــیــا . . نـــمے گـــویــَـد بــاش . . . نـــمے گـــویــَـد بــﮧ مــَـن حـــتے بـــرو راحـَـتــَـم بـــُـگـــذار . . . مے آیــَــد . . . حــَـرفـــ هـــاے عـــاشقانـﮧ ـهـآیـمــ رـآ مـی شـنـَــوَد . . . اشـــکـــهایـَــمــــ را مے بـــینــَـد . . وَ بـــه راحـَــتے! مـی رَوَد! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ فـَرامـوش ڪَـرבنتــ برآيمـ مثل آبــ خورבלּ بـُوב . . . از همـاלּ آبهــايے ڪِہ مے پـَرב تـُوے گلـُو . . و سالهـــا سـُرفـہ مے کنيـمـ . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ בنيــآے بـבوלּ تــُـو . . . شباهَتـــ عَجيبــے بــا ايـלּ غـُروبــْ هـآے لـَعنتـے בارב . . בلــگيـر و בلْ گيــر و בلْ گيــ ــر . . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ بــوבَלּــت رآ בوωــت בآََرґ . . وقتـــے پَـלּـجــﮧ בَر ڪمَـرمـ حلقـﮧ مــے ڪُـלּــے . . و بــﮧ آغوشَتــ ωـِـفتــ مَـرآ مــے فِشـارے . . و وآבارَمــ مــےڪُـלּـے . . ڪـِﮧ بــﮧ هیچـڪَـωــ فـِڪـر לּـڪُنمــ . . جُــز تـُـو . . .! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ میـפֿـُوآهَم بــבَهــَم בُنیـــا رآ تنــگ کــنند بـﮧ اَنــבازهِ ے آغــوش تــ ـو . . . تــآ وقتــے בَر آغــوشــت هـستــَم . . همــﮧ بــבانـنـב בنیــآ בََر آغــوش مــَטּ اســـت . . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ دِلَمـــ تَنگـــ اَستـــــ... حـَتــــے بــَرآے دَعـــواهـــآیِمـــآنــــ ــ... دَعــوآ هـــآیـــے که آخَرَشــــ به آغـــوش تـــُــو خَتمــــ مــــے شـــُد...! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ ایـــלּ روُزـهـــــآ . . . פـآلــ وُ ـهَوآے בِلَمـْ مِثــْلـِ قـآصِـבَڪیستــْـ . . ڪـِـﮧْ نـَﮧْ פـَتـّے بـﮧْ بــــآבْ ! نَــﮧْ פـَتـّے بـﮧْ نَـسیـــمْـ . . بـﮧْ یـڪْ فــوُتـــْـ هَـمـْـ בِلــْפֿــوُشـْـ اَستـــْ. . بُگـْבֿآریـבْ بـــِـرَوَבْ . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ دم از بازی حکم می زنی ! دم از حکم دل می زنی ! پس به زبان "قمار" برایت می گویم ! قمار زندگی را به کسی باختم که "تک دل" را با "خشت" برید ، جریمه اش "یک عمر" "حســــرت" شد ، باختِ زیبایی بود ... ! یاد گرفتم به "دل" ، "دل" نبندم ، یاد گرفتم از روی "دل" حکم نکنم ، "دل" را باید "بُــر" زد جایش "سنگ" ریخت ، که با "خشت" "تک بــُری" نکنند ... :'( 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ صــــراط ِ مـستـــقــیم ، یعــــنی ؛ راهـــی .. کـه مــیرســـد .. بـه آغـــوش ِ تــــــو ... ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده